b3nC3 Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Nem rossz csak kéne csillaga háttérbe.vagy 8 mégjobb legyen(csinálhatnál még 2 bolygót csillagokat stb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Én is gondoltam rá, csak most fejeztem be ezt is 5 perce. Majd rakok még pár csillagot meg 1 bolygót a háttérbe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Szép lett! (aszem láttam egy hasonló tutorialt valahol ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Kösz!!! Én még nem vok oan nagy photoshop nagyokos h ien bonyolult cuccokat 1edül kitaláljak. Meg nincs is aki a szárnyai alá vett volna PS téren, azt így maardtak a tutorialok. De mondjuk kicsit változtattam rajta, igaz nemsokat. Amúgy b3nc3 tanácsát megfogadva még rakok rá pár dolgot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Május 17, 2006 Author Share Posted Május 17, 2006 Szép lett! (aszem láttam egy hasonló tutorialt valahol <_< ) Szerintem senkis em születik oylan profin mint te vagy.És olvastam egy pár interjút profi ps-esektől és mind tutorral kezdte.De mondomc sak te születsz photoshop szakértőnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Nekem naon tetszik, csak tényleg hiányoznak a csillagok! Ja meg sztem (saját vélemény) egy kicsit sötét lett az alja a bolygónak. Sztem Ja és Flegetont meg tényleg vmi óriási tehetséggel áldotta meg az a jó Isten. Nekem is adhata belőle egy kicsit. Na majd lopok tőle msn-en Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 sztem is jó lett. és sztem is tehetsz majd rá csillagokat, meg kisbolygókat stb. jah, nekem nem tetszik a kék körvonala (ha az a "sugárzása" vagy a fénye akart lenni, bocs, de lehetne hasonló színű, mint a bolygó.) én földgömbes tutort láttam mát. ilyet még nem ui.: klassz lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 nekem teccik! egész jó! én még ilyet se tudnék csinálni a kezdő ps agyammal! :D vki korrepetáljon psből plz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 (edited) srow, itt egy kis bolygólecke http://www.tutorial.hu/content/view/508/25/ http://users.atw.hu/airboy/tutorials/tutorials/world.html jah, a másodiknál így a szöveg nem látszik, de megkeresheted a tutort a www.airboy.atw.hu -n, vagy beillesztheted wordbe stb. Módosította Augusztus 28, 2007 Gabi89 Code tag Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Nem rossz de a bolygó széle recés(pixeles) meg a háttérbe bolygó csiilag kell.De azt majd megcsinálód. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 a második tutornál úgy csintam józan paraszti ésszel már amennyi maradt itt este :D hogy kijeleöltem és eltudtam olvasni! amúgy kösz szépen de én úgy általánosságból mondom a ps korrepetálást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 jah, én is úgy szoktam, azért mondtam, h stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Szerintem senkis em születik oylan profin mint te vagy.És olvastam egy pár interjút profi ps-esektől és mind tutorral kezdte.De mondomc sak te születsz photoshop szakértőnek Nem születtem szakértönek csak, elötte sok kézi rajzot csináltam de unalmas lett, a ps t emg akkor kezdtem kb mint amikor a gigára regeltem, akkor lett netem és sok szabadidőm. Amugy van amit jobban csinálnak nállam is (pl sigeket nem tudok olyan jókat csinálni, mondjuk nem is nagyon érdekel a téma). Csinálhatnál egy galaxist azt megdobhatnád pár köddel meg valamillyen ürbázist és faszás kis kép lenne. Ha gondolod van egy Babylon x nevü ürbázisom igaz nincs rajta material de ha festel neki akár adobeval sütin néz ki. Ja és a kék izé a légköre lenne de marsnál tényleg furcsán néz ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Május 21, 2006 Share Posted Május 21, 2006 Kösz mindenkinek a hozzászólást. Igyekszem javítani rajta, már csináltam csilagokat meg 1 másikszínű bolygót a háttrébe. Flegeton, megköszönném h vhogy oda tudnád adni azt az ürbázist, meglátom mihez tudok vele kezdeni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Május 22, 2006 Share Posted Május 22, 2006 a max fájlt oda tod akkor adni, és lehet h kell majd 1 kis segítség a max-hez, mert még életemben nem használtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 22, 2006 Share Posted Május 22, 2006 Hát segíteni nem tudok, illetve nem akarok mert csak felbaszom magam rajta magam, de emilet adsz és átküldöm a fájlt, mondjuk végül is csak testurát kell neki löni és szerintem van valahol leírás rolla. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts