lali25 Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 Tik nektek mi a véleményetek erről az alkotásról? Sztem egy ez az egyik legjobb II. Vh környezetben játszódó film persze a Sztalingrad után!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 A SZTÁLINGRÁD nagyszerű film. Az átlag német katonák gondolatait ismerhetjük meg belöle.. a német katonák csak nagyon kis hányada volt a náci ideológia híve. A zömük egyszerű hétköznapi ember. És azt az a film nagyon jól visszaadja. Az ELIT ALAKULAT viszont egy jó dokumentumfilm hatását kelti. Valódi eseményeket dolgoz fel. Nem kitalált emberek történetét meséli el. Mindkét film közös vonása, hogy az emberek vannak a középpontban. Nem azt a régi cowboy mintájú 50-70-es évekbeli amerikai stílust követi. Persze jó a Híd túl messze.. Kelly hősei.. Navarrone ágyúi.. Halál 50 órája, de azok ha a hitelességüket vesszük, akkor nevetségesek. Ezzel szemben az EA esetében nemcsak a történetet, hanem a helyszineket, a film vetítési alapanyagait is korhűen válogatták. Az utolsó rész végén nagyon tetszik, amikor a német főtiszt beszédet mond a katonáinak. Nem azt köszöni meg, hogy a náci rendszert szolgálták, hanem azt, hogy teljesítették a bajtársi és katonai kötelességüket. Egyébbként akit érdekel, az jól teszi, ha mélyebben beleás a WWII történetébe. Az elmebeteg festő és hataloméhes népírtó barbár slepje inkább köszönheti a megfélemlítésnek és kegyetlen hírnevüknek a hatalmat, mint a Wermacht, Luftwaffe,Kriegsmarine a nácizmusba vetett hitének, mert ha azon állt volna, adolfot talán még a háború kitörése előtt elteszik láb alól.. jobb is lett volna.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Az Elit Alakulat nagyon nagy sorozat. A COD-ban a Carantean pálya szinte dettó ugyan az mint a sorozatban. Aki szereti az ilyen lövöldözős filmeket, annak meg kell néznie. Anno még met az M1-en is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Hát igen a Codosok innen lopták a Carentant.100%-ig ugyanugy áll minden ház meg ugyanugy is néz ki amugy:Egyik kedvenc háborus filmem(sorozatom).Nagyon jó és hangulatos teljesen magával ragad a II Wh filing Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Mér lenne baj hogy lopták? Ha jól tudom valós helyszin. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Én nem mondtam,hogy baj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Nem lehet, hogy nem lopták, hanem csak simán tényleg ilyen volt Carentan? Egyébként tényleg marha jó sorozat! Már megnéztem vagy 3* ^^ Imádom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Sztem óriási film, mármint sorozat. Nagyon jó volt. Végignéztem legalább ötször az egészet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Nem lehet, hogy nem lopták, hanem csak simán tényleg ilyen volt Carentan? Egyébként tényleg marha jó sorozat! Már megnéztem vagy 3* ^^ Imádom Igen Carentan ilyen volt de a COD készítői a Elit alakulatból mintázták carentant. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Május 19, 2006 Share Posted Május 19, 2006 5.1-ben házimozi rendszerel, nagyhangerőn a legfainabb. Bár az összes ilyen háborús film úgy a legjobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 19, 2006 Share Posted Május 19, 2006 Igen Carentan ilyen volt de a COD készítői a Elit alakulatból mintázták carentant. Végülis teljesen mindegy Mindkettő óriási szal kiraaa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemon Posted Május 20, 2006 Share Posted Május 20, 2006 Hát ha lenne HBO-nk biztos nézném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 22, 2006 Share Posted Május 22, 2006 Sztem már nem is játsszák! Próbáld meg valahonnan letölteni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Május 23, 2006 Share Posted Május 23, 2006 Maga a film 5 DVD+1 kieg. DVD. Nekem csak az 5 a filmet (10 rész) tartalmazó van meg. Ha valaki ad egy tuti divx tömőrítő beállítást, amivel 650-700MB-ra jó minőségben le lehet tömöríteni, akkor megcsin. és feltöltöm. Én mindig az XVID-et használom, de teljes képernyősen és 100% minőség ( ) ). Megjegyzem, nem szoktam rippelni DVD-t, a TV tunerhez használom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fs-zsoci Posted Június 20, 2006 Share Posted Június 20, 2006 Én marhára örülnék, ha felraknád Nekem az 1-6 megvan dvd-n, de a többit még nem tudtam beszerezni Egyébként a véleményem, hogy csodálatos sorozat. A halál 50 óráján elaludtam, ezt csak azért mondom, mert láttam, hogy említette valaki feljebb. A Sztálingrádot pedíg nemrég kaptam kölcsön, de azt hittem valami sz@r, úgyhogy még nem néztem meg. De bepótolom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roli01 Posted Július 23, 2006 Share Posted Július 23, 2006 Nekem is negy kedvencem. Nekem 2 DVD-n van meg de csak stereo hang nem 5.1 sajna(mert HBO-ról átvett) De ez akkor sem tántoríthatoot el attól hogy megnézzem(5-re is ) A CoD-re vissztérve még a single player rész is arra épül mert rengeteg a filmbeli helyszín a játékban(amerikai rész) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
becham Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 Tik nektek mi a véleményetek erről az alkotásról? Sztem egy ez az egyik legjobb II. Vh környezetben játszódó film persze a Sztalingrad után!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hegylako01 Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 isten király sorozat:) meg is van minden része:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 Remek film!Vagy 20x láttam..Nem tudom megunni nagyon nagyot alkottak ezzel a filmmel v sorozattal! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 Hali! Nekem is megvan az 5 darab DVD . Szerintem ez a sorozat a kötelező alapművek kategóriába tartozik! Szerintem a legjobb háborús sorozat , ami készült ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
re4L Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 valakinek nincs meg a 11. rész? Amin vannak a + interjúk... lényegében az a BONUS disk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacsiat Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 A múltkor leszedtem innen a piratéról és nagyon tetszett! Ajánlom mindenkinek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 Én csak 4 részt láttam belőle,de nagyon fain kis sorozat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
{Börnykúak}Manfred Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 nem a legjobb vh-s sorozat de vannak jó részei is!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 Életem egyik legjobb filmje! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
krokostamas Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 nem a legjobb vh-s sorozat de vannak jó részei is!! Akkor melyik az? Egyébként én is végignéztem mindegyik részt, és szerintem is egy alapmű, ahogy ezt már páran mondták. Legalább meg tudjuk, mi is volt igazából az a háború, miről is szól igazán. Nah, ki fut fel velem a Currahee-ra? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts