fs-zsoci Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 Nem hiszek bennük. Pár 100 évvel ezelőtt lehet, h voltak, ki tudja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 2, 2006 Share Posted Augusztus 2, 2006 Én addig nem hiszek bennünk amíg a saját szememmel nem látok eggyet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregory House Posted Március 6, 2007 Share Posted Március 6, 2007 Bram Stoker Drakula könyve érdekes... Amúgy lehetséges vámpírt alkotni, ha beleépítjük az ember DNS-ébe a vérszívó denevér DNS-ének megfelelő részeit... Az a porfíriás dolog elgondolkodtatott... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Március 6, 2007 Share Posted Március 6, 2007 Nem kéne csinálni?! Minek... vannak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggio11 Posted Március 6, 2007 Share Posted Március 6, 2007 Én csak Pengében hiszek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Én nem hiszem, hogy vannak vámpírok. De azt igen, hogy sok elmebajos van a világon, akik úgy tesznek, mint a filmekben szereplő vámpírok. Lehet, hogy valamikor tényleg élt egy olyan valaki, aki ilyen "betegségben" szenvedett (elmebajos), és szájról-szájra terjedt a híre, itt-ott hozzátettek meg minden... és később filmre vitte valaki. Nem lehetetlen, hiszen sok filmnek van némi alapja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomket Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Naná, hogy hiszek benne, most miért ne léteznének. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nis_yp Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 én nem hiszek benne.a vámpírok(denevér)azok sem emberi vérrel táplálkoznak hanem állatival...szóval semmi ok a félelemre ezt egy kicsit rosszul tudod! Afrikában vannak olyan denevérfajták amik csak emberi vérre mennek estem ikor alxik az ember! Nemveszed észre ha megharapnak mert a nyxálukba levö váladék vmi kábitó féle anyagú és érzéstelenit.. nézzél jobban természetfilmeket én is hixek benne de ki tudja mi van még a földön sokminden még rejtve van az emberi szem elöl <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzsidoboz Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 Én nem hiszem, hogy vannak vámpírok. De azt igen, hogy sok elmebajos van a világon, akik úgy tesznek, mint a filmekben szerepl? vámpírok. Lehet, hogy valamikor tényleg élt egy olyan valaki, aki ilyen "betegségben" szenvedett (elmebajos), és szájról-szájra terjedt a híre, itt-ott hozzátettek meg minden... és kés?bb filmre vitte valaki. Nem lehetetlen, hiszen sok filmnek van némi alapja. na most.. valakinek ez a normális, neked meg az lehet ? Minket tart hülyének és lenéz minket mert.. érted gondolom az összefüggést attól hogy ? így érzi jól magát, még nem holdkóros hülye. akkor már bezárták volna elmegyógyba. neked is meg vannak a saját stikkjeid, mint mindenki másnak. csak számunkra a vampirizmus kicsit fura. amúgy persze hogy vannak. csak nem a filmbeli izékre kell gondolni. legtöbb gót, m? vagy átcsiszolt fogakkal, kontaklencse, smink az alap ugye, és persze ott a vér. nekem is van egy ilyen kedves ismer?söm, és akárki akármit is mondd rá, nála értelmesebb emberrel még nem találkoztam, nem láttam a Földön. félelmetesen jól tud bánni a szavakkal. jah és csajból van, 23 éves Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Bent Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 Én nem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 nem értem azt aki egyáltalán hisz ijenekben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENKILL Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 VÁmpírok nem léteznek de azért klasszak. Nem bírom azokat a filmeket/könyveket amiben a vámpírokat esztelen állatként állítják be... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixHouse Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 Én vámpír vagyok XD Szal tuti léteznek különben én sem lennék, részegen mindenkit nyakon harapok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 Télleg nincsenek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam51 Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 Engem nem zavarna, ha léteznének. Csak akkor vegyenek be engem is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 Nem igazán hiszek bennük. Vámpirok nincsenek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szocske2 Posted Augusztus 19, 2007 Share Posted Augusztus 19, 2007 én nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 naná hogy nem hiszek bennük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Én nem hiszek bennük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabysim Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Lehet hogy voltak vámpírok. De az is igaz hogy erdélyben volt egy fejedelem aki mindekit meg öletett. Tehát kegyetlen volt. A nevére nem emlékszek. De egy angol költő félre írta és így jött létre a Drakula. És minden képzelő erejét belefektette. És amikor az emberek elolvasták mindenki minden félét kitalált. Bár én hiszek bennük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampie Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Én szeretem a vámpírokat. De hogy léteznek, az nem valószínű. Nem lehetett hallani hogy bárki és látott volna esetleg, meg nem öltek meg így senkit... De azért jó hogy van ilyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Nem hiszek a vámpírokban. Szerintem ugyanolyan marhaság, mint a varázslók, boszorkányok és szellemek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor514 Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Nem hiszek benne. Az interjú a vámpirral című filmet nézzétek meg, pont a vámpírok életéről szól. Jó film. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 vámpírok nincsenek, és punktum! ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 én a mónika show kimaradt részben még láttam is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
manusz. Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Én úgy hiszek ebben is mint istenben....sehogy! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 én a mónika show kimaradt részben még láttam is! abba énis láttam xD "két foga van a vámpírnak oszt köpköd.." :lol: :lol: am viccet félretéve én nemre szavaztam.. amit nem látok azt nemhiszem el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamillionare Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Hát persze, hogy nem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKitty90 Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Bizots hogy nem léteznek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Április 16, 2009 Share Posted Április 16, 2009 hiszek bennük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts