TL8ez Posted Május 15, 2006 Share Posted Május 15, 2006 Szóval ki hisz a vámpírokban.Vagy látott e valaki egyet Vagy valaki az e? Szóval várom a szavazatokat.Nem tudom volt-e ilyen téma de most már van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Május 15, 2006 Share Posted Május 15, 2006 simán hiszek.....az a baj hogy mostanába nagyon ugy festik le ezt minthogyha egy mese lenne közbe meg valóság.....gondolok itt a Romániában élt vámpírokra meg stb..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Május 15, 2006 Share Posted Május 15, 2006 hűűű most vétkeztem. A nemet nyomtam. Pedig én is vámpír vagyok (Raziel). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 15, 2006 Author Share Posted Május 15, 2006 Igen de te lelkeket szívsz Tényleg az miben jobb mint a vér? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
riska Posted Május 15, 2006 Share Posted Május 15, 2006 Ez egy érdekes kérdés. Nézzük azt, hogy mi is a vámpír, ki soroható be ebbe a fogalomba. Én azért szavaztam igenre, mert van 1-2 buggyant ember aki annyira be van kattanva, hogy a vértől teljesen begerjed és iszik belőle. Az ilyen embernek elmegyógyintézetbe van a helye. Ha ezeket nevezhetjük vámpiroknak akkor hiszek benne, de ha a film béli vámpírról beszélünk akkor nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 15, 2006 Author Share Posted Május 15, 2006 Lehet hogy a filmbéli vámpírok is léteznek.Vagy léteztek.De sok film van ami tényleg baromság ezzel kapcsolatban.Pl:Drakula sorozat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 Igen de te lelkeket szívsz Tényleg az miben jobb mint a vér? De én vámpír voltam míg hús-vér voltam, és én is vért szivattyúztam. Mivel hogy már nem anyagi lény vagyok, csak tudok vándorolni a szellem és anyagi világ között. Ezért szívok lelkeket, mely erősít engem az anyagi világban maradásban és persze növeli a képességeimet. A viccet félre téve. Teljes mértékben nem hiszek bennük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 16, 2006 Author Share Posted Május 16, 2006 Valahogy gondoltam hogy nem hiszel bennük Nekem meg van a 2 Soul Raver meg a Defiance.Szóval tudok valamennyit.Sarafan Lehet hogy vannak nem tudom eldönteni.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 Honnan gondoltad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 16, 2006 Author Share Posted Május 16, 2006 Hogy vannak-e?A világban annyi titok van amit nem ismerünk.Ez is lehet egy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 én nem hiszek benne.a vámpírok(denevér)azok sem emberi vérrel táplálkoznak hanem állatival...szóval semmi ok a félelemre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 16, 2006 Author Share Posted Május 16, 2006 Nemtudom de érdekes téma az tény. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 az biztos.Lehet hogy én is rettegtem esténként még egy-két éve a vámpíroktól egy horrror film után de nem hiszek bennük az tény.Ha valamilyen tudós figura nekem be tudná bizonyítani hogy létezik és a két szememmel látnám hogy ud vért szívni meg hasonlók és meggyőződnék róla hogy nem kamu és nem valami vizuális effekt akkor elhinném....de így bizonyíték nélkül nem hiszem el semmi pénzért sem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 16, 2006 Author Share Posted Május 16, 2006 Hát ha előtted szívan vért,utána te is az lennál sztem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 Tény h vannak vámpírok! Igaz nem emberek, hanem denevérek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tillatilla Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 szerintem csak a képzeletünkben élnek ! de, az nembaj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprine666 Posted Május 25, 2006 Share Posted Május 25, 2006 Én bizony nem hiszek a vámpírokban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerikee13 Posted Július 8, 2006 Share Posted Július 8, 2006 perszehogy hiszek a vámpírokban.hisz midnenki tudja hogy léteznek..csaképp nemigazán vámpír a nevük..csakannak szólítják őket.vérszopó denevérek..ők a vámpírok ^^' kis apró dögök rárepülnek az állatokra ismétlem csak állatokra és kiharapnakegy paró részt az állatból aztán nyalogatjáka vért ennyi haamásik vámpira célzol ami ember óriási fogakkal abbais hiszek.nicnskizárva hogy léteznek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
otistarda Posted Július 8, 2006 Share Posted Július 8, 2006 Szerintem van, bár nem a horrorfilmek denevérré alakoló szereplőire gondolok, hanem a porfíriás betegekre, akik nem bírják a napfényt, vashiányukat legkönnyebben vérből tudják pótolni, és a fokhagymát sem bírják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreaM14 Posted Július 19, 2006 Share Posted Július 19, 2006 Hát szerintem nincs...legalábbis nem sűrjen látok :P Ha van meg nem is akarock talán az a kastély vagy mi ami románba van lehet h igaz h volt de azon kivül nem naon hiszek benne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferion Posted Július 20, 2006 Share Posted Július 20, 2006 (edited) Én nem hiszek bennük, bár szeretnék hinni az okult dolgokba! Régensokat foglalkoztam a témával... Szerintem azt, hogy a vámpírok lettek a legújabb akciók főhösei egyenesen röhelyesnek tartom! Nektek erről mi a véleményetek? A denevérrel kapcsolatban annyi, hogy a "vérívó" denevérek (t5udtommal) csak amerikai barlangokban élnek. A hazai fajta rovarokkal táplálkozik. De ezen az alapon lehet vámpír a píóca, a kullancs és a szúnyog is. Szerintem a vámpír szó mindenképp emberre utal! Módosította Július 20, 2006 Ferion Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balogh Posted Július 20, 2006 Share Posted Július 20, 2006 Nem hiszek bennük de a vámpíros könyvek(pl Darren shan)érdekelnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 20, 2006 Share Posted Július 20, 2006 Hát én sem hiszek bennük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma petite Posted Július 21, 2006 Share Posted Július 21, 2006 Szerintem vannak:P:P:P:P:P:P Najó kimondottan a vámpíros könyvek miatt.Imádom az Anita Blake - vámpírvadászt, Darren Shann könyveit és Anna Rice könyveit.:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satomi Posted Július 21, 2006 Share Posted Július 21, 2006 Szerintem vannak:P:P:P:P:P:P Najó kimondottan a vámpíros könyvek miatt.Imádom az Anita Blake - vámpírvadászt, Darren Shann könyveit és Anna Rice könyveit.:D Mit is várhattam volna tőled! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CsHuszi Posted Július 21, 2006 Share Posted Július 21, 2006 Na bammeg, ti meg tesók vagytok Ma petite és Satomi?Igy már érthető hogy mért piszkálod. Egyébként én már rég kinőltem abból, hogy higgyek bennük.De azért filmekben és könyvekben jól mutatnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satomi Posted Július 21, 2006 Share Posted Július 21, 2006 Hát én nagyon nem csodálom hogy kinőtted! És ha tesók vagyunk?Mi közöd hozzá!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Július 21, 2006 Share Posted Július 21, 2006 Én sem hiszek a vámpirokban! Majd akkor hiszem el, ha látok egyet! Xerintem mesebeszéd! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satomi Posted Július 21, 2006 Share Posted Július 21, 2006 Hát igen szokásos ha látok elhiszem!Bár mondjuk is-is mind a kettőre mert ha lennének akkor már láttunk volna a másik hogy lehet hogy rejtőzködnek meg ilyesmik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Július 25, 2006 Share Posted Július 25, 2006 Még hogy nincsenek vámpírok... mond ezt a barátnömnek amikor kiszívja a nyakamat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts