davcsi Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 MyVip.. iwiw is volt csak elfelejtetem a jelszavam és azóta nem is érdekel az Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eetir Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Az IWIW-en nincs annyi gyökér. Bár a MYVIPre szavaztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheppard Posted Szeptember 16, 2009 Share Posted Szeptember 16, 2009 Én a myVIP-re szavaztam. Ott vagyok, de iWiW-en nem. Volt iWiW-em, de nem jött be. A myVIP jobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Szeptember 17, 2009 Share Posted Szeptember 17, 2009 Én mindkettőn fent vagyok, de valahogy nem kedvelem igazán egyiket sem! Az iwiw.et talán jobban mert az olyan "hivatalosabb"! Régen nagy szám volt a nagy myvipezés nálam , írjatok komit ... stb, de mára szerencsére kinőttem ebből!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChArLiEEE Posted Október 2, 2009 Share Posted Október 2, 2009 Myvip jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Október 3, 2009 Share Posted Október 3, 2009 Teljesen mindegy Amugy csak iwiwem van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
salla Posted Október 4, 2009 Share Posted Október 4, 2009 Iwiwem van, azt is csak havonta nézem meg. De tartok egy myVIP-et is, de csak azért, hogyha linkelnek ostoba embereket meg tudjam nézni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Október 4, 2009 Share Posted Október 4, 2009 Facebook De ha egyébként a kettő közül kellenne választani, akkor az iwiwre szavazok, mert ott nincsen annyi balgagyerek, mint a másik oldalon, meg nagyrészt kinőttem már abból a korszakból, amelyiket a myvip célozza. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Október 4, 2009 Share Posted Október 4, 2009 mindkettőn vagyok, és mindkettőn jelölgetnek olyanok akiket még nem is láttam... de a myvip felhasználóbarátabb szerintem, az iwiw meg mintha valami hivatalos cucc lenne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagy_K Posted Október 4, 2009 Share Posted Október 4, 2009 (edited) 100%-osan ugyan ez a véleményen Módosította November 5, 2009 spdeluxe Tilos a közvetelnül előtted íródott hozzászólás teljes beidézése! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HalekM Posted Október 4, 2009 Share Posted Október 4, 2009 csak wiw-em van. de kb sose nézem meg. inkább facebook Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacskósleves Posted Október 4, 2009 Share Posted Október 4, 2009 myvipen vagyok csak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Október 4, 2009 Share Posted Október 4, 2009 Régebben MyVip-en voltam fent, de hosszú ideig nem jelentkeztem be, és most már egyáltalán be sem tudok jutni a fiókomba , igaz különösebben nem is jelent gondot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
heibisch Posted Október 6, 2009 Share Posted Október 6, 2009 IWIW, mert ezt ismerem, és nincs kedvem kettőt figyelni. Meg már így se tudom néha követni, hogy melyik oldalon, melyik fórumon mi a nevem meg a jelszavam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts