jucagábor Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 Én csak myvipen vagyok fenn, mégis jobb sztem az iwiw. Már alapbol az h igényelni lehet a meghivot, igy nem tud mindenki bereggelni,mint a myvipen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 jobb a myvip sztem. Az iwiw csak az üzenőfallal jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 myvip Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormchaser Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 myVIP Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matati Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 A válasz egyszerű,de csak egyszer mondom el ! Nekem sokkal jobban teccik a myvip, mert úgy gondolom, nem is úgy gondolom hanem tudom hogy ott nekem sokkal több ismerősöm van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krittike Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 szerintem a myvip sokkal jobb, mert sokkal több extra van, nekem hamarabb is bejön, meg hát több ismerősöm inkább azon van rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cottenjoe Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 egyértelmű hogy az IWIW!!!! há azzé mer először oda regisztráltam,és utána a myvip 1 szarnak tünt... másodszor:az iwiwen nincs korlátlan meghívó,igy biztosítva van hogy csak ismerösök legyenek fenn... vagy valami hasonlo... a lényeg hogy IWIW,ja és mostmár videót is lehet felrakni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 iwiw.. myvipen kb 1 hétig voltam fönt miután elindult... elég is volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisdeak Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 nem tom.. myvipra szavaztam iwiwen nem vok fent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boross12 Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 IWIW a myvip egyedül a densingben veri az iwiw sokal átláthatób felhasználóbarátabb persze az is számít, hogy iwiw vagy myvip profilod volt hamarab mert az én ismerőseim közül akinek iwiw-je volt hamarabb az arra szavaz akinek myvip-je az a myvip re Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrari enzo Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 myvip. Több az ismerős. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardSanyeee Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 iwiw következő okok miatt: - többen vannak rajta (2,5 millióan ha jól tudom) - nem kicsinyíti le a képeket amiket feltöltesz (myvipel ellentétben) - ingyenes apróhirdetést lehet feladni - van fórum - ha küldesz egy üzenetet meg tudod nézni h elolvasta-e és/vagy törölte-e az akinek küldted a levelet - van térkép - van üzenőfal - ismerőseöm közös ismerősei funkció jól szokott jönni - nincs annyi körlevél (ez annak köszönhető h nincs továbbküldés gomb bejövő leveleknél ) - ha x percig nem használod iwiwet akkor utómatikusan kidob (ez biztonsági okokból jó funkció) - ha levelezésnél vkit kizársz akkor tényleg nem kapod meg a levelet amit küldött a kizárt fél és nem úgy van mint myvipnél hogy beteszi a spam mappába és ugyanúgy kiírja h jött egy levelem... elvégre azért tiltunk ki vkit mert nem vagyunk rá kiváncsiak, nemde? és néhány funkció amit a myvip lemásolt iwiwről (ezt elég sunyi és szemét dolognak tartam h lemásolták): - ismerősök szűrése - kit ismerhetek funkció - ismerőtök csoportosítása asszem mást nem másoltak le (még) persze iwiwnek is vannak hátrányai: - kötelező témát adni egy levélnek - 2000 kb-nyi képet lehet maximum feltölteni (mondjuk 5 mega az már elég lenne, legalábbis számomra ) - 200 leveled lehet maximum és egy levél hossza maximum 4000 karakter lehet (hát a 200 levéllel nincs gondom, ha vmi tetszik de már nincs helyed akkor azt kimented valahova de h 4000 a max karakter... ha kihasználod mind a 4000 karaktert akkor se lesz nagy a levél mérete 50 kb körübelül szal ezt viszont tényleg nem értem miért le lekorlátozva ) - legrövidebb út funkciónál max 2 távolságnyi ismerősig tud keresni. tehát önmagaddal és a "keresett féllel" együtt 4 találatot tud megjeleníteni most lehet h csodálkoztok azért mert nem soroltam fel azt h lassú az iwiw... nos... amióta elköltözött az iwiw sokkal gyorsabb mint elötte sőt... lassan már a myvipnél is gyorsabb lesz persze myvipnek is vannak előnyei de azért nem annyi mint az iwiwnek de azért felsorolok párat: - klubok (összesen annyi a szemétség ebben hogy fizetős ) - korlátlan képfeltöltés (ez csak azért valósulhatott meg mert lekicsinyítik a képeket ezáltal 50-70 kb lesz a méretük és egy felhasználó feltesz 40-50 képet az 2-3 mega lesz ugyanúgy mint iwiwen... szal értitek ) - lehet mappákba rendezni a képeket - korlátlan postafiók korlátlan karakterszámmal és hát a hátrányok: - lekicsinyíti a képeket és emblémával látja el őket a myvip - fizetősek a klubok (mint azt már feljebb említettem) - ha több óráig otthagyod myvipet akkor sem dob ki, nemcsoda h az a vki állandóan feltöri a myvipeket - akkor is kijelzi hogy jött levled ha az spam vagy körlevél és amikor rákattintasz a "levelezés" gombra akkor meg megdöbbenve látod h egy értelmes leveled se jött... elég idegesítő tud lenni - szintén idegesítő az is hogy amikor válaszolsz egy levélre akkor odaírja h "Vá:"... ezzel alapjában véve semmi baj, de amikor mág huszadszor válaszolsz egy levelezésra és 20x ki van írva h Vá: az már télleg idegesítő... - elég lassan reagál... ezalatt pl olyanokat értek hogy amikor megváltoztattam az e-mail címem akkor legalább 1-2 órág nem tudtam belépni se a régi se az új email címemmel... meg amikor átírtam e becenevem akkor vmelyik belépésnél a régi becenevem írta ki vmelyik belépésnél pedig az újat és csak úgy 20 belépés után tudta felfogni h melyik az új név... - legrövidebb út funkciónál csak 5 variációt ír ki azt hiszem ennyi ha vmi eszembe jut még akkor azt leírom amúgy myvipet nem valószínű hogy többen fogják használni mint iwiwet ha megnézitek myvipen összesen 94 millió kapcsolat van iwiwen meg csak Budapesten van 88 millió, és van még jó pár település a térképen remélem sikerült megszerettetnem a myvipesekel az iwiw-et Szerk: 2 myvip és 1 iwiw hátrány hozzáírva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisti Junior Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 mindkettő jó, az iwiwet az idősebbek szeretik, a myvipet a fiatalabbak, én fiatal vok xP Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretty Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 Nekem már egyik sem tetszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 iwiw jobb ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 Szerintem iwiw! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Az IwIw az idősebb, míg a MyVip a fiatalabb korosztály részére lett kitalálva. Épp ezért van pl. az is, hogy IwIw-en ha vannak, akkor is csak nagyon kis változások vehetők észre. Oda nem azért járnak az emberek, hogy végigpásztázzák az oldalt, hogy most mi nem tetszik, hanem az egymással való beszélgetés miatt Nálam az IwIw a jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Nekem van mind2, de a myvip jobban tetszik,mert a klubrendszere is jobban kivan találva. Pár ismim Iwiwen van fent de nem tudom őket megkeresni,mert ROSSZ A KERESŐ! -,-" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 iwiwen aktívabb vok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 myvip jobban bejön. több a lehetőség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamillionare Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 Iwiw Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 IWIW ,mert csak ott vagyok tag . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 iwiw Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trezeguet Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 Én mind a 2-n rajta vagyok de szerintem a MyVip az jobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 Myvip,valahogy jobban hozzászoktam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 Én a myvippel vhogy jobban rokonszenvezek.. az iwiw olyan rideg XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 Számomra az Iwiw a tökéletes!Myvipemet már töröltem is!Utálom,főleg a körlveles homikat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Májvíájpí (myVIP) azért mert jobb, szebb, gyorsabb, multifunkcionálisabb. Egyébként mind2t ismerem és használtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcy Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 myvip... mert kommenteket lehet irni meg ilyenek:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 iwiwet jobban bírom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts