paulbig Posted Június 26, 2006 Share Posted Június 26, 2006 Csak szóülok h az Iwiw is csak egy másolat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodaiadam12 Posted Június 27, 2006 Share Posted Június 27, 2006 egyértelmű hogy myVIP! már csak azért is mert azt olvastam az egyik újságban hogy az iWiW tele van vírusokkal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Június 27, 2006 Share Posted Június 27, 2006 jaja amióta elolvastam én is a cikket, több ezer vírust töltöttem le az iwiwről (remélem a cinizmus érződik a HSZemen) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolye Posted Június 28, 2006 Share Posted Június 28, 2006 Hát már most h megismertem az iWiW-et már most sokkal jobban tetszik a myVIP, ott van chat meg sokal jobb a környezet meg az egész ugy jobban tetszik!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarka Posted Június 28, 2006 Share Posted Június 28, 2006 Szerintem is a myvip a jobb! Főleg a kinézete alapján! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani0105 Posted Július 2, 2006 Share Posted Július 2, 2006 Szerintem iwiw bár a my vip-en is tag vagyok ott nem igazán találtam ismerőst!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Július 2, 2006 Author Share Posted Július 2, 2006 Hát vezet az iwiw ahogy elnézem.De már unalmas mindkettő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi-kapunk Posted Július 5, 2006 Share Posted Július 5, 2006 egyikse, mind1ik divat hülyeség és sztem nem jó semmire... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barna74 Posted Július 5, 2006 Share Posted Július 5, 2006 A fene tudja!Mindkettőnek megvan a hátrány előnye.Az visziont szerintem jó hogy olyan emberekkel találkozol akiket esetleg már vagy 15 éve nem láttál(persze ha már elmúltál 15 )Amúgy sok értelme nincs.pársoros udvarias leveleken kívűl nem küldtem és nem is kaptam semmit!Persze ha már régóta nem tartod a kapcsolatot valakivel annak álltalában oka van!Talán az iwiw jobb, bár sokkal lassubb, és mivel csak meghívóval lehet bekerűlni ezért korlátozott is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Július 5, 2006 Author Share Posted Július 5, 2006 Ez az.Csak egy idő után értelmetlen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodaiadam12 Posted Július 6, 2006 Share Posted Július 6, 2006 (edited) Hát már most h megismertem az iWiW-et már most sokkal jobban tetszik a myVIP, ott van chat meg sokal jobb a környezet meg az egész ugy jobban tetszik!! myVIP-en is van chat <_< és mostmár van myVIP klub is Módosította Július 6, 2006 bodaiadam12 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreaM14 Posted Július 8, 2006 Share Posted Július 8, 2006 Hát nekem az Iwiw...sztem sokkal több funkcioja van és könnyebben megtalálod az ismerősöd...meghát 1xűen könnyeb az egészet kezelni...igaz h nincs cset de sztem nem is kell..elég a fórum..meg van amugy csomo dolog amit nem is használok Iwiw-en, de sztem most ez a VB-re szavazás nagy butaság volt..nah mind1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin021 Posted Július 19, 2006 Share Posted Július 19, 2006 Nálam az iwiw a nyerő, mondjuk egyik sem a gyorsaságáról híres, de valahogy mégis ez a szimpibb . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qtya123 Posted Július 19, 2006 Share Posted Július 19, 2006 Nekem az iwiw jobban bejön mert ott sokkal több ismerőst találok, viszont a myvip szerintem designosabb. A Myvip-el az a gondom, hogy nem szeretem az ilyen lekoppintásokat. Szerintem nem sok értelme van annak, hogy 100 ilyen oldal jöjjön létre mert sokan felbuzdulnak az első sikerén és akkor ők is belevágnak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma petite Posted Július 21, 2006 Share Posted Július 21, 2006 Én mind a kettőnél regizve vagyok,de kimondottan az iwiw-et jobban szeretem.Az iwiw-en több mindenkit megtalálok, bár igaz a myvip nem rég jött létre ,szerintem lemásolta az iwiw-ről.Hasonló a www.ppl.hu is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkangel Posted Július 21, 2006 Share Posted Július 21, 2006 Szerintem a Myvip szebbb de csak ezért szeretem jobban :judge: :judge: :scenic: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satomi Posted Július 21, 2006 Share Posted Július 21, 2006 Nekem mind a kettö nagyon tetszik de az iwiw szerintem mégis jobb.Aki akar az nyugottan felvehet mind a kettőn.Nevem:Somogyi Alexandra Amúgy van egy másik ilyesmi oldal de az még 100% új a www.ppl.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil85 Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 IWIW,myvip naon nem jon be,nem is naon foglalkozom vele,lassu es bugos. jo mondjuk meg mindig jobb mint hotdog az mekkorra LOL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 iWiW népszerűbb de a myVIP meg szebb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemtommilegyen Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 IWIW! Azon van fórum is Télleg külcsínyben MyVIP a király, de egébként IWIW a legjobb (csak egy vélemény) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.Csaba Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 Iwiw jobban megnyerte a tetszésemet de a myvipnél a klub tetcik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLSoft Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 MyVip, mert jobban néz ki, többmindenkit találtam meg és sokkal gyorsabb a szervere! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Augusztus 9, 2006 Share Posted Augusztus 9, 2006 Már egészen elterjeddt a people is. Nekem az tetszik csak kevés ember van rajta. És gyors is nagyon, ha éppen nicnsen semmi probléma. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crossboy Posted Augusztus 9, 2006 Share Posted Augusztus 9, 2006 IWIW FOREVER! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 Nekem személy szerint a myvip jobban bejön...több az ismerős is és az iwiw szeritnem nem annyira hangulatos...nem tudom...szóval myvip. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 Az iwiw nek nagyobb az adatbázisa a MyVip viszont szerintem népszerübb lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 Jogos és felröpentek olyan hírek is,hogy fizetős lesz---nem tudom,nekem is csak küldték myvipen ezt az infot...nem tom mi az igaz belőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Szeptember 15, 2006 Share Posted Szeptember 15, 2006 He valaki tudja h hogy a halalba törölhetem magam myvipről? inkabb iwiwet hagyom meg magamnak, mert joval több ismerosom van fennt, ja meg mind2 hujeseg! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locutus Posted Szeptember 15, 2006 Share Posted Szeptember 15, 2006 Egyikse! Nagy hülyeség mind a kettő.... Hiába vagyok ott mind2-n, egyiket se használom.. Napjába egyszer ránézek az iwiwre azt annyi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Szeptember 15, 2006 Share Posted Szeptember 15, 2006 havernak nagyon bejött ez az iwiw megtalálta eltüntnek hitt rokonát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts