Latkó Posted Május 9, 2006 Share Posted Május 9, 2006 Sziasztok! Két kérdésem lenne hozzáértő emberekhez a k700i-vel kapcsolatban. 1; Fényképezés közben a kellemetlen hangot kilehet kapcsolni? 2; Szeretném lecserélni a gyári sms hangokat. Lehetséges? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Május 9, 2006 Share Posted Május 9, 2006 az smst nem tudom, a kellletmetlen hangot meg ugy lehet hogy lehalkitod a telefont Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deva68 Posted Május 10, 2006 Share Posted Május 10, 2006 http://sesc.pappfer.hu/sesc_hu.html Itt néz szét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 az smst nem tudom, a kellletmetlen hangot meg ugy lehet hogy lehalkitod a telefont nem lehet úgy kikapcsolni a fényképezéses hangot ha lehalkitod... úgy lehet hogy ne legyen hangos ha közben pl felhivod a 1230-at (tmobile), tehát egy ingyenes számot és onnan lépsz be menübe fényképezőhöz stb... sms hangot én sem tudom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geleven Posted Május 23, 2006 Share Posted Május 23, 2006 Hy!!!! A paffer egy jól sikerült oldal és én is leszedtem már a kis moddoló progijukat,de még nem volt időm kipróbálni!!! Ha valaki már kipróbálta,akkor írja meg,hogy vannak-e buktatói... THX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts