SVHSolyom Posted Május 20, 2012 Share Posted Május 20, 2012 Trónok harca!!!! (és a csillag kapu,csak annak sajnos már vége ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Gilbert Posted Június 22, 2012 Share Posted Június 22, 2012 Vámpírnaplók, Jóbarátok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zade Posted Július 15, 2012 Share Posted Július 15, 2012 Gyilkos elmék, Mentalista, Dr csont, Két pasi meg egy kicsi, weeds Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matee01 Posted Július 16, 2012 Share Posted Július 16, 2012 Mi a kedvenc sorozatod?? :twisted: Szellemek nyomában mostmár vadászok, megmentő médiumok, Egy rém rendes család, Star trek, Sok sikert Charlie, Varázslók a Waverly helyről, Phineas and Ferb, Bátor a félénk kutya, Scooby doo, ICarly, Anúbisz háza, h2o egy vízcsepp elég, Disney és nickelodeon csatorna műsorait szeretem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubagus12 Posted Július 16, 2012 Share Posted Július 16, 2012 A Rex felügyelő a legjobb sorozat, de csak az olasz jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anrab Posted Augusztus 27, 2012 Share Posted Augusztus 27, 2012 Főleg anime-k. Bleach (csak sajna nem megy tovább) na meg az animek ősatyja Dragon ball! (kicsit retro, kicsit nosztalgikus.. de akkor is!!) Amúgy nicns valakinek cserébe, eladásra szánt Dragon ballos kártyája? Ha ne adj mégis akkor legyen szíves írjon emailt :$ (anrab89@gmail.com) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathproof Posted Szeptember 8, 2012 Share Posted Szeptember 8, 2012 Agymenők Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beci92 Posted Szeptember 8, 2012 Share Posted Szeptember 8, 2012 Rémrendes család Állítólag Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
att555 Posted Január 19, 2013 Share Posted Január 19, 2013 OZ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimytry Posted Január 22, 2013 Share Posted Január 22, 2013 Jelenleg nekem a Fringe, Boszú(Revenge), Egyszer volt hol nem volt, Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr3g.the.outsider Posted Március 1, 2013 Share Posted Március 1, 2013 Breaking Bad. Kevés sorozatot nézek, így elég magas elvárásokkal szentelem rájuk időmet, de a BB az eddigi, érdeklődésemet legkönnyebben fenntartó produktum, amit eddig láttam. Okos sztori, remek karakterek - megjegyzendő, azokat szintén jól alakító színészek - és ellaposodásra minimálisan hajlamos cselekmények. Az egyetlen nagy hátránya, hogy idén véget ér. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Március 1, 2013 Share Posted Március 1, 2013 Tényleg kár, hogy vége lesz. Aki most kezdené el nézni, annak ajánlom, hogy szeresse meg Jesse-t és a "bitch" kifejezést Számomra elég furcsa volt, hogy hogyan változott a véleményem a karakterekről (meg hogy pl teljesen kihagyták a karácsonyt az egész sorozatból) Ha nem esne le annak, aki nézi, az első pár évad összesen egy év eseményeit foglalja magába Nekem ez a mostani utolsó résznél esett le Vannak benne érdekes fordulatok. Ez az utolsó évad viszont nagyon pörgős volt, az egyik legjobb évad. Volt az a rész, mikor a sivatagban voltak egész végig, ahhoz képest ennek az évadnak néhány része egy teljes filmnek tűnt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicla77 Posted Március 9, 2013 Share Posted Március 9, 2013 jelenleg a Zöld íjász Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clevanille Posted Március 10, 2013 Share Posted Március 10, 2013 Örök kedvenc a Dexter, abból is az első 2 évad ami igazán ütött, angolul. Priceless. Mellette figyel a Rém rendes család, Dr. Who (bár a mostani doki igencsak irritál). Ami még úgy nagyjából lekötött egy darabig az a Gyilkos Elmék, Mentalista, Dr. Csont. Jah, meg animált sorozatok közül One Piece, Slayers, Hellsing, Black Butler. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matee01 Posted Március 10, 2013 Share Posted Március 10, 2013 The walking Dead, Licitvadászok Raktár-háborúk és egyéb változatai, régiek közül: Monk, Rém rendes család, Csengetett Mylord?, Mr Bean, Star Trek szériák, Szellemek nyomában, Phineas és Ferb, H2o egy vízcsepp elég, sok sikert Charlie, Varázslók a Waverly helyről. Mosanában Inkább anime sorozatok kedvelek. Tv-ben már semmi értelmes nézhető. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sityu8411 Posted Május 29, 2013 Share Posted Május 29, 2013 Hú nagyon sok kedvenc van jelenleg a nagy kedvenc és új felfedezett az a Férjem védelmében . De kedvenc a Babylon 5 Csillagkapu,Csillagkapu Atlantis, Smallville, Trónok harca, Spartacus, Vámpírnaplók, True Blood ,és még sorolhatnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beci92 Posted Június 10, 2013 Share Posted Június 10, 2013 Állítólag Rém rendes család Brainiac Licitvadászok Cefrekirályok Autókereskedők Top Gear stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Június 10, 2013 Share Posted Június 10, 2013 Most amiket a legjobban szeretek, (megpróbálom sorrendbe állítani) 1. LOST (örök favorit marad, legelső sorozatélményem) 2. Breaking Bad (fordulatos sztori, jó karakterek, kell ennél több? ) 3. Dexter (ez felküzdötte magát nálam a dobogó 3. fokára, még csak a 2. évadot fejeztem be de nagyon bejön ) 4. Game of Thrones (izgalmas és tele van WTF momentumokkal, legszívesebben az első három közé tenném, de inkább 4. ) 5. Walking Dead (könnyed kis sorozat a zombikkal, ha tavaly csináltam volna a listát a félévadzáró után akkor kb. 2. vagy 3. lett volna. De a 3. évad második felét nagyon elrontották szerintem, így eléggé lecsúszott a szememben.) 6. American Horror Story (hihetetlenül pörög a cselekmény, egyik pillanatban még itt vannak a szereplők a másik pillanatban meg ott. Meg eléggé elvont) 7. Arrow (Igaz csak az első 5 részt láttam, de tetszettek. Habár most szüneteltetem majd nyáron folytatom, most a Dexter és az American Horror Story kiszorította, de nem rossz) Amik remélem jók lesznek/el akarok kezdeni majd valamikor : ?. A bura alatt (Under the Dome) - Ez talán ennek a hónapnak a végén startol? Nem emlékszem pontosan. Nagyon remélem, hogy jó sorozat kerekedik belőle. ?. Drót (The Wire) - nagyon sok jót hallottam róla de mégis a Dextert kezdtem el nézni. Majd ha kivégzem akkor talán ezt kezdem el. Más most nem jut eszembe. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Június 10, 2013 Share Posted Június 10, 2013 Breaking Bad nekem is nagy kedvencem. Volt egy pár lassabb rész, az eleje elég lassan haladt (lásd sivatagban a busz), de ez az utolsó évad brutálisan jóra sikeredett. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisadeath Posted Június 30, 2013 Share Posted Június 30, 2013 Gyilkos elmék, Agymenők, NUMB3RS, Szökés, Person of interest, Elementary, Odaát (5. évadig), Doctor Who (de még folyamatban van), CSI (mindegyik), Arrow, Vagányok, Döglött akták, Doktor House, Iris. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokia20 Posted Július 13, 2013 Share Posted Július 13, 2013 Revenge (Bosszú), Elcserélt lányok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matee01 Posted Július 14, 2013 Share Posted Július 14, 2013 Az új futó sorozatok közül: The Walking Dead, A Bárka, most a Telihold. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david1519 Posted Július 14, 2013 Share Posted Július 14, 2013 A négy páncélos meg a kutya, Egy óra múlva itt vagyok, A tavasz tizenkét pillanata Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokia20 Posted Július 27, 2013 Share Posted Július 27, 2013 The Simpsons Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
0011 Posted Augusztus 15, 2013 Share Posted Augusztus 15, 2013 south park Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szalamandra790 Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Castle Mentalista Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika80 Posted Január 1, 2014 Share Posted Január 1, 2014 Mentalista, Helyszinelők(NewYork, Las Vegas), Dr. csont, Behajtók, Salemess(szégyentelenek), Döglött akták. Gyilkos elmék. de a walking dead viszi a primet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bumbayo Posted Szeptember 11, 2014 Share Posted Szeptember 11, 2014 The Walking Dead, SOA, Orange is The New Black, GoT, Breaking Bad........... és persze az überelhetetlen Twin Peaks Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
0011 Posted Szeptember 12, 2014 Share Posted Szeptember 12, 2014 castle,hazudj ha tudsz,jóban rosszban. Prison Break-A szökés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Picur2022 Posted Március 17, 2015 Share Posted Március 17, 2015 Látom elég régen írtak ide! Grimm, Vámpírnaplók, The Originals, The Walking Dead, Az Álmosvölgy Legendája, Elveszett lány, Haven, A rejtély, Gyilkos elmék, Gyilkos sorok, Sliders, BBC sorozatok, ... Eléggé mindenevő vagyok, kivéve a brazil sorozatok - természetesen azol mennek főleg a tv-n (mindig tv - ingyenes) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts