SixHouse Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 egyetértek az előttem hozzászólóval! Bár inkább legyen feszes, mint bazi nagy és lógós... És ne előre legyen nagy ezt nemtom lehete érteni ! szal legyen inkább tenyérbemászó széles mint előre álló ! off: milyen az áhitatos mell? -amelyikről leveszik a melltartót és térdre hull.... és nem a méret a lényeg... kivéve ha kicsi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 Nagy mell nagggggyon jóó vele játszadozni. Közepes még elmegy, ha kicsi akkor mihez képest :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
triskay Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 Ln csak annyit tudok mondani h barátnőmnek nagy van 80 D-s melltartó kell rá először nem szerettem a nagy mellekekt de igen jók higygétek el és ha tehetitek próbáljátok kii Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anette Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 Kedves barátomtól: "Kicsik a melleid, de legalább lógnak!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampa01 Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 Nem a mell nagysága, hanem a formája számít! Persze ízlések és pofonok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zon77 Posted Január 16, 2008 Share Posted Január 16, 2008 ez nem a .... amugy jobb a kicsi mint a nagy nehogy a csajod térd lövést szenvegyen. ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbychavez Posted Január 16, 2008 Share Posted Január 16, 2008 szia!nem kell,hogy nagy legyen! de,szebb mint akármi más, és jobb a fogása mint egy vadi uj porsche carrera gt kormányának! de ez csak az én véleményem! Tökéletesen megfogalmaztad:DD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximo Posted Január 18, 2008 Share Posted Január 18, 2008 Hiszitek vagy sem, én először a lányok arcát nézem meg. Sokszor volt olyan, hogy bár kicsi volt a melle, de "babaarcú" volt, ezért sokkal jobban tetszett, mint egy nagy mellű de rusnya csaj. Ha szoktátok nézni a VIP-Több, mint testőrt, akkor pl. az én véleményem szerint Nicki, Natalie Raitano (a robbantgatós) sokkal jobb csaj, mint Pamela Anderson. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Január 27, 2008 Share Posted Január 27, 2008 Teljesen mindegy kicsi,vagy nagy,csak formás és érjen az orromhoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead-end87 Posted Január 28, 2008 Share Posted Január 28, 2008 Szerintem nem lényeg, csak annyi, hogy arányos legyen a nő testéhez képest. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt'83 Posted Január 29, 2008 Share Posted Január 29, 2008 Teljesen egyértelmű hogy kicsi legyen, vagy legfeljebb közepes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
re4L Posted Január 30, 2008 Share Posted Január 30, 2008 ha lehet akkor ATOM NAGY! najo annyira nem de azért jo nagy és formás legyen az a lényeg hogy illjen az adott "alanyhoz:D" de nem 1. számú szempont nálam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 Hiszitek vagy sem, én először a lányok arcát nézem meg. Sokszor volt olyan, hogy bár kicsi volt a melle, de "babaarcú" volt, ezért sokkal jobban tetszett..." Hiszem komám,HISZEM!!! Én is így szerettem bele a mostani barátnőmbe..egyszerűen..megfogott az angyali mosolyával A mellei tökéletesek..(nem nagyok..nem is kicsik..) olyanokamilyennek lenniük kell !! Üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Corrs Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 nekem kisebb, közepes mellméret jön be...a túl nagy már nem szép szerintem :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__bagoly Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 Nekem is a kicsi tetszik jobban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
auflauf Posted Április 15, 2008 Share Posted Április 15, 2008 Szerintem mindegy, csak arányos legyen a csaj testével meg feszes legyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bull01 Posted Április 15, 2008 Share Posted Április 15, 2008 Kicsi almás xD nálam az a nyerő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyi919 Posted Április 16, 2008 Share Posted Április 16, 2008 Jah aközepes,természetes a legjoob,nincs is annál jobb mint beletenyerelni egy olyanba!!! Azt nem bírrom mikor a kis 14-15 éves csajok kitömködik a melltartót oszt adjad neki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
domperke Posted Április 19, 2008 Share Posted Április 19, 2008 nekem mindegy a méret...elfogadom olyannak amilyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Április 21, 2008 Share Posted Április 21, 2008 Ami a csajhoz a legjobban illik De inkább a forma és a feszesség számít nekem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
domperke Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 még mindig úgy vagyok vele,mint a gombóc artur a csokival.....mindegyiket szeretem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 Csak ne lógjon mint egy tasak ja és legyen nagy! mármint izé nem olyan orbitális de szóval ha megüli a lovat had lobogjon ééééted Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Nekem is teljesen mindegy,én az összes méretet imádom ami a választott lányhoz tartozik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csepp Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 Én a hatalmas (nem szilikonos)ciciket szeretem! Ha 1 ilyen ikerpár közé beszorulna a fejem és,megfulladnék,legalább szép halálom lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 A kicsi bogyó cicik és a lógók nem tetszenek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Én is inkább a közepes-kicsire esküszöm Én is, de nekem sokkal fontosabb hogy oylan arca legyen mit egy angyalnak! Itt a pont! Ugyanez a véleményem nekem is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
syd.75 Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 Igen a mell mérete lényeges,ebben egyetéertek mindenkivel. Szerintem viszont ami még fontosabb hogy az a méret és a hozzá tartozó nö passzoljon egymáshoz!!! És az is lényeges hogy lehetöleg mind a két mell legyen egyforma. (mert nagyon kiábránditó tud lenni ha az egyik mell szép a másik meg számokkal nagyobb vagy kisebb vagy formátlan) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Február 18, 2009 Share Posted Február 18, 2009 Nekem 8 milyen egy nő melle, csak természetes legyen, s ne szilikonnal telt! Teljesen mindegy kicsi,vagy nagy,csak formás és érjen az orromhoz. :D :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steelman00 Posted Február 18, 2009 Share Posted Február 18, 2009 Hát a nagy jó lenne, csak azzal az a baj, hogy elöbb-utobb lógni fog, így a közepesre szavazok. (De a nagyot ki kell próbálni, legalább egyszer ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krissztian Posted Február 18, 2009 Share Posted Február 18, 2009 Nekem 8 milyen egy nő melle, csak természetes legyen, s ne szilikonnal telt! (nyugdíjas @ 2008. Jan 27. 21:27) * Teljesen mindegy kicsi,vagy nagy,csak formás és érjen az orromhoz. Na ez a kettő vélemény ami az enyém is tükrözi! (de leírom a kivételt amit nem szeretek... egszer talákoztam ilyennel... nem jó - A lapossan lógós mell.... az az egy amit nem szeretek (mielött azt hiszitek,h a korom miatt , nem az a lány 19 éves volt... szegénykém De ö tervezte a szilikont ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts