Cukibea Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Kafigeki ha minden ffinak a barátnője melle a legszebb, akkor miért másét nézegeti és miért más melle a kedvenc képe?? :mellow: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 És akinek Toyota Supra-ja van az miért a Maserati Quattroporte-t nézegeti?Pedig ha megkapná rájönne h mennyi baj van vele és mien sokat fogyaszt,rengeteg a súlyadó,és még el is lophatják,biztosítást meg nincs az a hülye biztosító aki kötne rá.Bocs a hasonlatért de ez egy ien dolog.Rá kellene jönnie h mien rosszul járt,de még mindig jobb ha cs nézegeti.Viszont az is tény h így legalább nem un rá a bnője mellére nem?Az én bnőm is féltékeny,ha nézelődöm,de tudja h ált. csak húzom ezzel.De ha egy férfi ieneken komolyan elgondolkodik,akkor már baj van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszo153 Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 nem kell túl nagy mert ha már lóg az gusztustalan kicsit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encore17 Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Nekem mindegy mekkora, csak nagyon nagy ne legyen. Persze nagyon kicsi se jó, mert ha esettleg gyerek is lenne, nem tudná szoptati rendesen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szotya Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 lány vagyok de a véleményem hogy legyen oltári nagy. azt szeretik a fiúk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Creative- Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Közepes, formás, feszes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrcreasy Posted Május 11, 2007 Share Posted Május 11, 2007 Sziasztok! Nekem főleg a nagyobb mellek tetszenek, de nekem az a legfontosabb, hogy ha én foglalkozom azokkal a mellekel (bár mekkorák is), akkor a tulajdonosuk azt élvezze - így lesz számomra a mell - JÓ MELL! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ktomi Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 A férfiszemnek a formás és a kerek mell néz ki jól, mindegy hogy kicsi vagy óriási, eredeti vagy szilikonos csak szép domborulat legyen Az ágyban szerintem már nem mindegy a a méret és a forma. A szép mell, izgató eszköz is a pasik számára. Gondolom ezt is mindenki másképpen gondolja. Az én véleményem 90c minimum, de jobban érzem magam ha szilikonos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
recko Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 (edited) Mind1 hogy mien' a melle a lány számít és a popsi :lol: Módosította Május 30, 2007 Nietzsche Legközelebb próbáld meg kultúráltabban megfogalmazni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger1 Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Szerintem ne legyen nagyon nagy, de lapos se. A 2 között van - nekem - a megfelelő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronii Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 hi! szerintem legyen nagy, de nem szilikonos, merha épp megdöngölöm a csajt tudjam is fogdosni a melleti:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 Nekem nem kellenek nagy mellek... a szilikont meg egyszerűen gyűlölöm. A szép kis formás, természetes mellek a legizgatóbbak szerintem... mint barátnőmé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac_a Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 Jaja én is a normális méretekért rajongok. Annyi a + nállam, hogy legyen szép barna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precus_92 Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 közepes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Annyi a + nállam, hogy legyen szép barna. Nekem inkább legyen hypo-reklám... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scrapy Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 hát a hozzászolásom csak annyi, hogy: nagynak nagy igen a dinnye is csak hát a kajszi az édesebb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Igazad van scrapy. Nekem mindegy csak illenie kell ahoz akié. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eszteee Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 közepes, mert az van Kellene egy ien topic nekünk is!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest OG.Loc Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 közepes és formás szval ami pont jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 közepes, mert az van Kellene egy ien topic nekünk is!!! Itt lehet a másik fél méreteivel kapcsolatban véleményt mondani: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=31973 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Közepes (a deszka és a lufi között) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Csatlakozom az előttem szólóhoz! Legyen szép formás és ne legyen túl nagy, se túl kicsi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffia Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Nekem volt jópár mindkettőből. Én azt vallom, hogy jó a kicsi mell, ha formás. A nagy mell mégjobb, de ha az löttyett, akkor inkább kicsi legyen, de formásabb és feszesebb Nekem volt barátnőm akinek nem volt mit szégyelnie, de őt zavarta, mert már túl nagy volt és a gerince se bírja túl jól :S Tehát mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratezz Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 azt mondják a mygaroknak mind1 csak elérhető legyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandi8212 Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Na Egy Tenyérnyi /db de azt töltse ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gOOrn Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Nálam nema méret, hanem a forma dönt. szintén kicsi, formás, feszes jobb, mint egy nagy "löttyett". A testhez való arányosság sem elvetendő szempont nálam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Közepes/nagy De ne löttyed hanem feszes,kerek,formás legyen.Lehessen neki mellbe tömni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
allah ahbar asadhuanna Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Attól függ ,hogy mire kell. Kebelsexhez nagy cicik amúgy meg közepestre szavazok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerg0002 Posted Január 6, 2008 Share Posted Január 6, 2008 Cukibea! A ki tud jobb csajt betenni a fórumba dologra (a többiek véleménye ismeretének hiányában) csak azt tudom, mondani, h szerintem azokat a csajokat el-elnézegeti az ember, de amikor barátnőt, vagy párt keres magának, akkor azt a földön teszi. Nem abban a majdhogynem álomvilágban, ahol ezek a csajok vannak. a mellméretről meg annyit, mondanék, h mindenkinek más áll jól. Ez lényegében az alaktól függ. itt olvastam olyanokat, h semmiképpen sem szeretnének szilikon-os csajt. Erre csak annyit mondok, h a csaj úgysem úgy fog bemutatkozni, h: hello szia, szilikon mellem van....ugyan már...ez egy vicc lehet meg kellene érteni őket is. Mert van aki csak divatból pakoltatja tele magát szilikonnal, viszont vannak olyanok, akik tényleg azért csináltatják, meg hogy jobban érezzék magukat a bőrükben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Január 6, 2008 Share Posted Január 6, 2008 hát szerintem inkább nagy,mert az nem jó ha elöl deszka hátul léc...értitek...nem kell aránytalanul nagy de egy kis fognivaló nem árt ugyebár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts