beneke Posted Május 2, 2006 Share Posted Május 2, 2006 Sziasztok, Szeretnék egy úgy 800 Mb-os filmet egy CD-s méretre átkonvertálni. Milyen megoldások léteznek? Nyilván minőségveszteséggel jár, de nem tudom hogyan lehet ezt elérni. Légyszi segítsetek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Május 3, 2006 Share Posted Május 3, 2006 A winavi nevű progival beállíthatod hogy mekkora legyen a mérete törölve Havmi segítség kell vegyél fel msnre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Május 4, 2006 Share Posted Május 4, 2006 Sikerült vmit kihozni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beneke Posted Május 10, 2006 Author Share Posted Május 10, 2006 Kössz a segítséget, így sikerült. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Május 10, 2006 Share Posted Május 10, 2006 Szivesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
respecta Posted Október 1, 2006 Share Posted Október 1, 2006 hello az a problemam hogy digitalis fenykepezovel ha csinalok videot es felrakom a gepre tul nagy a merete pl egy 6 mp-s video 10mb... hogy lehet megoldani a meretcsokkentest ugy hogy a video elvezheto maradjon ?? kossz az infot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Október 2, 2006 Share Posted Október 2, 2006 Hát pl:. úgy meglehet oldani hogy Virtual DUBMOD-ba beteszed a videót, madj Ctrl+P megnyomod ott kiválasztod a neked megfelelő Kodeket, majd OK, és már csak annyit kell tenned hogy elmented, FILE/SAVE AS, íme el is indúlt a konvertálás, én a Divx-et és az Xvid-et ajánlom. Remélem tudtam segíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
respecta Posted Október 3, 2006 Share Posted Október 3, 2006 kossz szepen meg fogom probalni Sikerult kossz!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Október 5, 2006 Share Posted Október 5, 2006 Szivesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerenyi Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 Uganez a problémám kb. Az a baj, hogy Sony Vegas csak 255megát enged berakni, és nekem nagyon fájlaim is vannak amiket vágnom kéne. Lehet valahogx tömöriteni? vagy lehet valahogy Winrar tömörítésből berakni? Esetleg van valami prog, amivel lenyohatom a méretét? Amit belinkeltél a topik elejénm azt törölték. Szóval help plz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 Hali ! Winavi video konverter , azzal egyszerűen beállíthatod a kimeneti file méretét! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
regi101 Posted Augusztus 20, 2007 Share Posted Augusztus 20, 2007 Sziasztok! Szeretnék kb10 órányi avi-t átkonvertálni egy 4.5Gb -os dvd-re. A minőség igazából nem számít. Melyik program tudja ezt? Segítségetek előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
regi101 Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 OK.THX! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolti15 Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Én olyan szeretnék hogy felvettem TVTunerrel valamit és azt szeretném tömöriteni méretileg azt meik progival lehet??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uggla20 Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 NAGYON SÜRGET AZ IDŐ Sziasztok Segítséget kérek a nero 7 hez kellene egy kiegészítő prog "DVD-Video Multichannel " hol ? hogy ? (wmv akarok dvd formátumra alakítani ez kellene hozzá ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts