Tommyst Posted Március 29, 2009 Share Posted Március 29, 2009 Járvány, majd egyszer... Az emberiség maga a betegség... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkoldBoxKross Posted Március 30, 2009 Share Posted Március 30, 2009 Nukleáris háborúra szavaztam / 200-500 év között. Ha az emberiség így halad, addigra több száz állatfaj kipusztul és elfogy az erőforrások nagy része, amitől kirobban egy újabb világháború... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupák95 Posted Március 30, 2009 Share Posted Március 30, 2009 Atomháborútól egyáltalán nem tartok,ha a kihalás okára kell szavazni én a klímaváltozásra adnám a voksom.Nem is olyan sokára, 200 éven belül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 Egyértelmű, hogy jégkorszak. Egyetértek netocsi véleményével. De az ember nincs feltüntetve. Pedig biztos, hogy mi fogjuk magunkat kinyírni ha a Föld nem teszi meg előbb-utóbb. De amúgy én ilyenekkel nem nagyon foglalkozom és ismerem el. Örülük, hogy élhetek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 Ha még sok őrültet hatalmon hagynak, szerintem a buta emberek miatt fog kihalni, azok miatt akik butaságuk ellenére felettébb okosnak képzelik magukat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
weedee Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 Van 1-2 ötletem... Ha nem vesszük figyelembe, hogy önpusztító faj vagyunk, és a "sorsra" hagyatkozunk, akkor számos lehetőséggel állunk szembe... A Nap egy idő után fehér törpévé fog alakulni, így rettentő veszélynek lesz kitéve a föld... egyre magasabb lesz a hőmérséklet (oly mértékben, hogy felforrnak az óceánok), aztán következik a sötétség... bár azt már senki sem éli meg (lehet, hogy a föld sem...). Aztán persze fenyeget az univerzum megszűnése is, a "Nagy Brrrr" vagy a "Nagy reccs"... Ha az univerzum tovább tágul, akkor a galaxisok egyre távolabb kerülnek majd egymástól, meglehet, hogy a bolygók is, akár olyan mértékben, hogy semmi fényt nem látni, és hatalmas fagyok lesznek... Lehet, hogy a mi galaxisunk egy másikkal ütközik, nos azt biztos senki nem élné túl Esetleg az univerzum visszaszűkül a kiindulópontba, majd egy nagy robbanással kezdődik az egész elölről... bármi is lesz, tuti nem éljük túl... De mielőtt ezek közül valamelyikre sor kerülni, ki fogjuk pusztítani magunkat, globális felmelegedés, az óceánok hőmérsékleti változása miatt elszaporodnak a medúzák, ergo a halászati lehetőségek "elúsznak", az ivóvízkészletünk megfogyatkozik, a túlélésért háborúk mennek majd... atomtámadások esetén rengeteg termőföld is odaveszik, szal szerintem vagy szomjan vagy éhen hal az emberiség... nem tudom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 Szerintem 100 éven belül a bűztől Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrozenBlood Posted Április 4, 2009 Share Posted Április 4, 2009 hát sztem csak a lakosság fog kipusztulni a sok szemét miatt kb. 200 éven belül!!!! de majd csak késöbb nyíródik ki a Föld is... ja és melyi hülye szavazott a nanorobotokra? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
murkika Posted Április 7, 2009 Share Posted Április 7, 2009 Sztem újabb jégkorszak lesz. Hisz már most is milyen dög meleg van. Előbb vagy utóbb be kell következnie a jégkorszaknak, hogy helyre álljon a biológiai egyensúly. De attól nem fog kipusztulni az ember. főleg nem a mai, még az ősember is túlélte e jégkorszakot. Sztem nukleáris fegyverek miatt fogunk meghalni, mert biztos h lesz még néhány őrült... De egyszer mindenféle képpen meghalunk, ha csak elnem haggyuk a megszeretett kis Földünket. mert amint a napnak annyi nekünk is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Április 7, 2009 Share Posted Április 7, 2009 Nehéz volt dönteni de a legvalószínűbb a Nukleáris háború (sajnos) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Május 11, 2009 Share Posted Május 11, 2009 Globális felemelegedés vazze -> az általa létrejött természeti katasztrófák (hurrikánok, hatalmas esők, kiszámíthatatlan időjárás stb.), és az éghajlat jelentős mértékű fölmelegedése. A fölmelegedés által a sarkvidékeken a rengeteg hó elolvad...és nesze neked itt az özönvíz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts