lolnoob Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 Elvisz a Rézf@szú Bagoly. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 Sztem amire a legnagyobb az esély pont az maradt ki : a GLOBÁLIS FÖLMELEGEDÉS-------->ennek következtében majd kialakul egy új jégkorszak. sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki.balint Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 v háború, v jégkorszak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor514 Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 Jégkorszak. Több mint 500 év múlva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flopi Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Mutánsok 101-200 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szeko Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Az emberi önpusztítás, nem csak saját magunkat pusztítjuk, hanem az egész körülöttünk lévő világot, aminek előbb utóbb meglesz a következménye! (szerintem) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Jégkorszak 200-500 éven belül....... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FECA77 Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 200-500 éven belül, akkorra már lehet napi szint lesz a klónozás meg hasonlók, és egy új faj jön létra ^^ .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKitty90 Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 a föld az emberek miatt fog kipusztuni egy 400 év múlva...de hogy mitől?? arról gózöm sincs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 nukleáris háború - 101-200 év múlva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibee8 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Szerintem ha eltűnik az ózonréteg, na akkor lesznek problémák. Vagy ha kialakul egy nagyon összetűzés két ország között, akkor jön a nagy BUMM és ennyi volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettesp Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 állítólag készülőben van egy új Kiszel Tünde lemez! Na az sztem az nagy veszélyt jelent az emberiségre... :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 az ilyen kérdésektől fog kipusztulni! am sztem nukleáris háború és 100 éven belül! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aluman1992 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 (edited) nem kell ide meteor nem kell ide semmien háboru már megcsináltuk magunknak!!! és mi is ez? ózon elvékonyodás? nem elég?? kitudja már a föld hanyadjára éli ezt meg? az ember fejlödik tönkreteszi* a földet jön egy ujjab jégkorszak és mindent kezd elölröl (lehet hogy hülyeség meg nincs bizonyiték rá de kitudja??) Módosította November 21, 2008 spdeluxe *Ne trágárkodj! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aric Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Ezek közül én a meteorbecsapódást tartom a legvalószínűbbnek, talán az az egyetlen, amit nem tudnánk kivédeni. Időt ehhez nem tudok kapcsolni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
edemen Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Jégkorszak?? Megyünk délre ahol meleg van és meg van oldva...meg annak vannak olyan jelei h fel tudunk rá készülni és tudunk tenni elleni Meteor? Lehet van rá esély ha addig nem pusztítjuk ki magunkat eg fasza atommal... Nukleáris háboró a legvalószínűbb sztem. Ha volt már 2 világháború ahol elszállt az agyunk egy 3. is lehet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 önreprodukáló nanonrobotok csak 100 év múlva lesznek atombomba már 1945-l van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dede14 Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Nukleáris háború - a nyersanyagok megfogyatkozása miat pl olaj ... földgáz és társai Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fanok Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Sztem újabb jégkorszak lesz. Hisz már most is milyen dög meleg van. Előbb vagy utóbb be kell következnie a jégkorszaknak, hogy helyre álljon a biológiai egyensúly. király lehet majd szánkózni XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fanok Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Ezek közül én a meteorbecsapódást tartom a legvalószínűbbnek, talán az az egyetlen, amit nem tudnánk kivédeni. Időt ehhez nem tudok kapcsolni. te se nézel discovery-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Te sem olvasol szabályzatot...no double posting... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CamelMURDER Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 A kínaiaktól... tul sokan wannak... és nagyon nagy a szaporodó képességük... mind egyforma.... szwal. wan benne walami... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Nukleáris háború 100 éven belül. USA megunja az európaiakat és 1 gombnyomással az elnök elpusztít minket, de elszámították magukat és a sugárzás átterjed Afrikára, Ázsiára, Ausztráliára és Amerikára is. Ez a legelképzelhetőbb számomra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mott Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Az emberi hülyeség hiányzott mint külön kategória. Bár az atombomba és a felmelegedés ide sorolható. Szerintem ha igy haladunk nem fogjuk soká húzni max 200 év de lehet hogy még 2 sem lesz, a fanatizmus és a gyülölködés miatt. (ja amúgy 200 év múlva úgysem férnénk a szeméttől, és a sok gagyi hülyeségtől amivel minden el van árasztva) Nukleáris háború kövekezménye járványok, mutáció és újabb jégkorszak az atombombák hatására nukleáris porfelhő fogja eltakarni a napot fény nélkül meg minimális az esély a túlélésre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
markrod20 Posted Január 8, 2009 Share Posted Január 8, 2009 Szerintem az osztálytársaim okozzák a hihetetlen IQ-jukal. A hülyeségükkel elpusztitják a Földet. :D :D (tisztelet a kivételnek) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lili89 Posted Január 9, 2009 Share Posted Január 9, 2009 mindez egyszerre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Január 27, 2009 Share Posted Január 27, 2009 génmanipuláció! már annyit kísérleteznek ezekkel h nem lesz jó vége! lásd: Resident Evil Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Series Posted Január 27, 2009 Share Posted Január 27, 2009 Ezek közül egyik sem ! Pistike sétál az úton , és egyszercsak kampó , behal , finito !! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 ez micsoda szavazás... na mindegy, az én véleményem, hogy járvány lesz, de qva nagy, nagyjából 100-200 évmúlva között... azért akkor, mert 100 év múlva már biztos nem élek, és én nem akarok ilyesmibe belehalni... önző dög vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acrab Posted Január 31, 2009 Share Posted Január 31, 2009 Hát, amikor már Bruce Willis túl öreg lesz, Chuck Norris-nak pedig nem lesz valamiért kedve megmenteni minket. Na akkor fog minden kipusztulni Viccen kívül : Ha milliárd évekig húzná az emberiség a Földön, akkor a Nap hozná a végzetet. Mivel az is tágul egy idő után. Mivel csillag ... vörös óriás vagy, mi lesz belőle. - De valószínűbb hogy egy nagy aszteroida becsapódik. Azt pedig k@rva nehéz kikerülni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts