HULK15 Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 hát sztem azér csak nem halunk ki bár néztem 1 műsort a dicovery-n ahol kiszámolták a tudósok,h 5(v 500 már nemtom ) millió év múlva a föld belefog ütközni a 1 másik galaxisba...De hát ennyi idő múlva már fejlettebbek leszünk mint a star-wars szereplők Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Szerintem 100 éven belül beütközik egy meteor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Szerintem az emberi hülyeségtől... Saját magunkat pusztítjuk el...Nem kellek ide nanorobotok, meg meteorok, az ember saját faját fogja elpusztítani!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 sztem meg a 3.vh miatt fogunk kihalni. Mert lehet h mire jönne egy erős vírus, már olyan génmannipuláltak leszünk, h egyszerűen csak odébtolja a szervezetünk a járványokat de az emberek vannak olyan hülyék, h kirobbantsanak egy újabb világhábborút. főleg a hülye amcsik. úgyhogy sztem egy atombomba fog végezni mindanyiónkal... szvsz Hát én az Ufókban nemis nagyon hiszekk, sztem ez teljesen kizárt. Meg még max egy meteor jöhet, vagy vmi természeti katasztrófa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danner Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 én úgy hallotam tvben hogy újabb jégkorszak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Nukleáris háború= 3. világháború. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Tuti, hogy egy 3. világháború (ami nukleáris háború) fog véget vetni az emberiségnek, ráadásul ez nincs is olyan messze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 az 1.-nél csak rányomtam vmire találomra, mer sztem önmagunkat fogjuk elpusztítani a sok szeméttel, gyárakkal, erőmüvekkel, és ennél jóval több a 2.-nál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 hát sztem eza ujabb jégkorszak lehetséges v 101-200 éven belül... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator.Shifty Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 100 éven belül földönkívüliek... Sőt 5 éven belül!! 2012.dec.23. ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amen Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 nukleáris háború, 100 éven belül... de remélem, nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 100 éven belül földönkívüliek... Sőt 5 éven belül!! 2012.dec.23. ... Az dec. 22., de akkora marhaságnak tartom, ugyanolyan nap lesz mint a többi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator.Shifty Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 Nos az hazánkban dec.23 hajnala lesz egész pontosan! Am te lehet marhaságnak tartod, de ez a maja jóslat engem nagyon megfogott! Elvileg nagyon pontosak és okosak voltak így hiszek nekik! Ha gondolod adhatok olvasnivalót ha érdekel.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GyureeHUN Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 Jajj, ez a földönkívülis baromság. Csak gondolj bele, azt reklámozták régen 90'-es években, hogy 2000 lesz a világvége, erre itt van 2008 és hálistennek élünk, virulunk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 Szerintem a Föld túlnépesedése miatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisti Junior Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 vagy megfagyunk (jégkorszak) vagy megsülünk (kilukad az ózonréteg) szép jövő vár a fiatal generációra xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
B+n+ Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 Nos az hazánkban dec.23 hajnala lesz egész pontosan! Am te lehet marhaságnak tartod, de ez a maja jóslat engem nagyon megfogott! Elvileg nagyon pontosak és okosak voltak így hiszek nekik! Ha gondolod adhatok olvasnivalót ha érdekel.... Nem Dec.21? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 Szerintem földönkívüliek lesznek... és 100 éven belül. Újabb jégkorszak? Talán. A Föld pályálya megváltozik? Nem hinném. Mutánsok? Semmiképpen Járvány? Semmiképpen. Nukleáris háború? Talán Önreprodukáló nanorobotok? Kizárva Mega vulkán? Semmiképp sem. Robotok? Nem hinném. Meteor? Valószínű. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 Ez érdekes téma. Én sem vagyok jövőbelátó, de sztem a legnagyobb esélye a nukleáris háborúnak van (nem is állunk tőle messze, ha Libanont nem hagyják békén, beszáll Irán, és vége...). Ezután a meteornak. Hosszú távon pedig az olajmilliomosok miatt, akik nem engedik nyilvánosság elé azokat a technikákat amikkel kiküszöbölhető lenne a kocsikban a benzin használata. Ma a világon a legnagyobb szennyező amerika, a rentgeteg kocsival (persze mindenhol van kocsi, de ott nem csorok az emberek tankolni a Hummer-be). Szóval ha (max) 5 éven belül nem lesz nukleáris háború, akkor kb olyan 20 év mulva a kocsik, és az ivóvíz hiánya (a föld vízkészletének csak 1-2%-a hasznosítható ivóvízként ha jól tudom) miatt fogunk megdögleni... Ehm, ehm... -A víz miatt ne aggódj. Ha jól tudom, akkor az ivóvíz nem más mint: desztilált víz + 1-2 ásványi anayag, ami a vízben van oldva. -A kocsik miatt se aggódj. Katalizátorok, biobenzin, és egy csomó minden... Na még mindig a véleményem: Földönkívüliek 100 éven belül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tónó Posted Július 6, 2008 Share Posted Július 6, 2008 Igazán megtehetnénk már azt a szívességet a földnek, hogy kipusztulunk végre, a lehető legkevesebb kárt okozva. Kincset kaptunk, de nem jól gazdálkodtunk vele. Szerintem is III. VH. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hego Posted Július 6, 2008 Share Posted Július 6, 2008 2012-ben lejönnek az ufó gyarmatosítok, agyonverik az összes embert akik viccelődtek velük (bb dévid ducsokni és dzsilien ánderszon), majd a többieket elviszik egy új világba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setyú Posted Július 6, 2008 Share Posted Július 6, 2008 a jégkorszak nem tud végezni velünk szerintem meg a jégtakaró idáig el se jönne ahogy ezelőtt se(bár lehet rosszul tudom) lehet hogy nagyon hideg lenne de biztos túlélnénk. a 3.vh az már érdekesebb ahogy az amcsikat "ismerem" egy kis olajért felrobbantanák a fél földet... (az amcsikról még annyit hogy olyanok mint a visszatartott nagydarab gyerekek az amcsi filmekben az óvodákban akik semmit sem tudnak eszetlenek de nagydarabok erősek ezért megvernek mindenkit... de majd jön egy kisebb ország aki odaveri őket ) a meteort nem tom . robotok: nehogymá annyira csak nem vagyunk hülyék elég filmet láttunk már róla hogy ne csináljunk saját tudattal rendelkező robotot (hehe). na mind1 ha muszáj(tehén száJ) meghalnunk legalább gyors legyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi14 Posted Július 6, 2008 Share Posted Július 6, 2008 én úgy hallotam tvben hogy újabb jégkorszak A tv-ben sok mindent mondanak! Szerintem a legvalószínűbb a meteor. Ezt a témát már egy pár éve feldobták, hogy 2036 körül becsapódhat egy meteor. A Discovery-n néztem a múltkor egy műsort erről, és ott azt mondták, hogy 2029-ben már vészesen közel lesz ez a meteor, és akkortól próbálják meg eltéríteni. Ha nem sikerül, akkor (de mért ne sikerülne) 2036-ban becsapódik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 6, 2008 Share Posted Július 6, 2008 SZERINTEM atomháború lesz, nem is oly soká.... Nem sokan maradnak és akik maradnak is, megfertőződnek... semmi sem lesz olyan mint azelőtt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terranyhu11 Posted Július 6, 2008 Share Posted Július 6, 2008 sztem v meteor v jégkorszak Járvány is lehetne sztem világháboruba nem mert attól nem halnánk ki max a népesség a felére csökkenne de nem halnánk ki a globális felmelegedés az viszont elég kemény téma egyszerűen akik a tengerpartok mellet élnek azoknak nem lesz helyük hol élni és a szárazföld felé kényszerülnek vándorolni és itt sincs több hely.. hát akkor nagy szívás van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Július 7, 2008 Share Posted Július 7, 2008 Én a Nukleáris háború-ra tippelnék ezek közül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Július 7, 2008 Share Posted Július 7, 2008 Járványtól méghozzá az emberek hülyesége...manapság akkora nagy járvány h már a városom fele szenved tőle a volt iskolám 80% a is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
laloczkipista18 Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 Nagy baj lesz :angry: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 Optimista vagyok tehát nem pusztul ki !! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
whiteSheep Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 Nem tudom miért mindenki erre a maja naptáros dologra veri magát . Az uj világ nem egyenlö az armagedonnal . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts