deadguy Posted Május 9, 2006 Share Posted Május 9, 2006 Ahhoz képest mégis bevetteték japánban az atomot. Igen aki atomot használna az ellen fellázadnának csak nem lenne értelme mert az ő nyakukba is potyogna egyből az áldás. Inkább bunkert építek mégis mert én a békében nem hiszek. Jó okot ad a félelemre a történelem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Május 9, 2006 Share Posted Május 9, 2006 Bunkert? Minek? Megvédjen a hidrogénbombától? És aztán? Valamikor ki kell jönni levegőért és élelemért, egy nagyobb atombunker-be meddig lehet el lenni egy atomháború után? Kb. 2 év. És utána? Kijösz és sugárfertőzött leszel. Akkor aztán joccakát! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Május 9, 2006 Author Share Posted Május 9, 2006 Ahhoz képest mégis bevetteték japánban az atomot. Igen aki atomot használna az ellen fellázadnának csak nem lenne értelme mert az ő nyakukba is potyogna egyből az áldás. Inkább bunkert építek mégis mert én a békében nem hiszek. Jó okot ad a félelemre a történelem. Csak vedd figyelembe hogy nagyon azt se tudták mit csinál egy olyan bomba. Pontos adataik nem voltak, csak sejtették. Persze teszt robbantásokat csináltak. De vedd figyelembe azt is, hogy azzal az atombombával egy világ háborút állítottak meg. Ki tudja meddig tartott volna a háború. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Május 9, 2006 Share Posted Május 9, 2006 Kivételesen egyet értek Raziel-el , a háború még el tartott volna egy ideig, de mivel Hiroshima-rá rádobták az atomot, látták mekkora pusztítást okoz. Sajnos azt kell mondjam szükségszerű volt ez az áldozat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 9, 2006 Share Posted Május 9, 2006 Csak vedd figyelembe hogy nagyon azt se tudták mit csinál egy olyan bomba. Pontos adataik nem voltak, csak sejtették. Persze teszt robbantásokat csináltak. De vedd figyelembe azt is, hogy azzal az atombombával egy világ háborút állítottak meg. Ki tudja meddig tartott volna a háború. Na igen.Az akkoriban várt hatásnak 100 szorosa lett az eredmény.A háborút megállították igaz.De akkor a nácik már buktak.A japcsik harcoltak még.Szerintem 2 évig tartott volna a háború.A japperek fanatikusok voltak és ezért.Hát igen nézd meg az amik mire mennek a nagy taktikázással irakban.Régen is sok taktika volt a háborúkban.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadguy Posted Május 9, 2006 Share Posted Május 9, 2006 Az első atomot megértem még valahogy. Dehogy kettőt? Ráadásul miútán rájöttek mekkora pusztítást végzett az első, és iszonyatosan nagy volt a civil áldozatok száma. Még ledobtak egy másodikat is, de azt már teljesen fölöslegesen szerintem. Nehogy azt hidd hogy komolyan elkezdek itt bunkert építeni. Tisztában vagyok vele mire képes a hidrogén bomba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Május 9, 2006 Author Share Posted Május 9, 2006 Régen is sok taktika volt a háborúkban.. Volt, de nem annyi. Régen még a rejtözködést sem ismerték. Mostmeg mindenkinek olyan színű ruhába nyomul amilyen a terep. Nézd meg a régi egyenruhákat rikitó vörös és kék volt meg ilyenek. Szerinted kit könnyebb távolról lelőni, aki vörös ruhában feszít vagy aki egy terep színűben? Szerinted a nagy taktikai cseleket miért arról nevezték el aki először használta őket? Mert az elött nem léteztek. A technikával mindig is fejlődött a taktika is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 9, 2006 Share Posted Május 9, 2006 Ez igaz.A technikával minden változik.Ezért szokás mostanában légibombázás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Május 9, 2006 Share Posted Május 9, 2006 Jah, predatorral , később meg global hawk-al Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Május 9, 2006 Author Share Posted Május 9, 2006 ^Igazi csúcs technikák azok.^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 9, 2006 Share Posted Május 9, 2006 Hát igen.Csúcs technika.Ha olyanom lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadguy Posted Május 9, 2006 Share Posted Május 9, 2006 Csúcs lenne ha lenne olyan csúcs technológiám! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Május 10, 2006 Share Posted Május 10, 2006 Hát, tényleg global hawk, most, hogy igy belegondolok, talán mégsem kamu a terminator és a mátrix téma Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 10, 2006 Share Posted Május 10, 2006 Hát azt mondjuk megnézném hogy egy gép végiglő mindenkit irakban A mátrix meg van csak virtális valóság a neve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Május 10, 2006 Share Posted Május 10, 2006 Nem kell, hogy végiglőjjön, elég ha lebasz egy atomot, nem pont Irakra gondoltam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 10, 2006 Share Posted Május 10, 2006 Ja úgygondoltad mint a filmben ahogy kihalt a nép.Igaz e?Az a skynet volt.Hát igen az genyóság lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Május 10, 2006 Author Share Posted Május 10, 2006 Én ha jól emlészem a robotokra tettem a voksom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Május 10, 2006 Share Posted Május 10, 2006 Ja úgygondoltad mint a filmben ahogy kihalt a nép.Igaz e?Az a skynet volt.Hát igen az genyóság lenne. Hátja kb., én meg nem a robotkra szavaztam, nem lehet megváltoztatni? Csak vicc volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 10, 2006 Share Posted Május 10, 2006 Mondjuk szerintem a robotok azok akik kevésbé okozhatnak pusztulást.Mág a mutánsoka is kicsi az esély.Maximum ha valami hülye kisérlet elszabadul.Mondjuk egy orosz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 10, 2006 Share Posted Május 10, 2006 Nukleáris háburó. Majd Korea + Kína vs Oroszo. meg USA Sztem, nukleáris csirke Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Május 10, 2006 Author Share Posted Május 10, 2006 én meg nem a robotkra szavaztam, nem lehet megváltoztatni? Csak vicc volt. A modik át tudják írni a szavazatok számait. Meg egy csomó mindent. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 11, 2006 Share Posted Május 11, 2006 Azé jó moderátornak lenni.Bár szerintem sok olyan dolog is van ami egyátalán nem jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerikee13 Posted Július 8, 2006 Share Posted Július 8, 2006 nagyon jó kérdés...szerintem mindegyik este bevalósulhat.én jégkorszakra szavaztammert mostanába eléggé furaaz idő és nagyon változgat stb.a másik azhogy meteor az 50% hogy megfog történni..láttam tv be egyszerhogy valamien meteor fogja elpusztítani a földet 100 ezer év múlvavagymi láttam oatis amibe óriási viharvan és kipusztul majd a vihartól az emberiség.UFÓK nagyonishogy nincs kizárva azalegesélyesebb dologmert egyretöbb az ufós kép,megjelenések meg emberek akik látnak ésén bevallom félekis ettőlmert nemlehetetlen hogy a földönkívüliek pusztítjákki az emberiséget.lehethogy hülyeségnek tartjátokde nemvéletlen hogy ELVILEG elrabolják az embereketegy időre tanulmányozni.lehethogy csakúgy hogy megismerjenek minket vagy azérthogy kitanulják mire vagyunk képesek hogytudják letudnake győzni minket.aztán lerohnnak és viszont látásra.deez csak talán os dolog nem tuti... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balogh Posted Július 20, 2006 Share Posted Július 20, 2006 Sztem majd csák norisz nagyon mérges lesz és +öl mindenkit:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferion Posted Július 20, 2006 Share Posted Július 20, 2006 Azt nem tudom, hogy pontosan mitől fog elbusztulnu, de az biztos, hogy az emberiség hibájából fog elpusztulni! "Azért szar ez az egész világ, mert ti emberek szarok vagytok" - Beatrice Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerikee13 Posted Július 20, 2006 Share Posted Július 20, 2006 azisloehethogy jahson vagy freddy krüger fogják kiirtan ia népet.vagy lehethogy jönnek a mutáns pókok:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satomi Posted Július 21, 2006 Share Posted Július 21, 2006 Hát ezt sosem lehet tudni^^" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mez Posted Augusztus 16, 2006 Share Posted Augusztus 16, 2006 Sztem azé nem logikus ha 1 meteor pusztítaná el a földet mert az okos amerikaiak megmentenék a földet (mint mindig)! Sztem az 1 leglényegesebb választást kihagytátok....: ...sztem mi magunk fogjuk kiírtani mert beleőrülnk majd 1szer a számítógépekbe és soha nem fogunk elszakadni tőle, lásd: aki most pont benne van a játékban (pl. wow-ban átlépte a 150. szintet és vki arra kéri hogy segítsen 1 illetőnek, akkor nem-et mond és addig-addig győzködi míg a játszó ember agresszív lesz. EZ IS 1 ELKÉPZELÉS - BÁR 1 KICSIT VALÓSZÍNÜTLEN DE AZÉ............. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 16, 2006 Share Posted Augusztus 16, 2006 Hát talán jégkorszak 350 év mulva De hát ezt senki se tudja ,akkor mért pont én magyarázzak valami értelmeset Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pörköltszaft Posted Augusztus 16, 2006 Share Posted Augusztus 16, 2006 Ez érdekes téma. Én sem vagyok jövőbelátó, de sztem a legnagyobb esélye a nukleáris háborúnak van (nem is állunk tőle messze, ha Libanont nem hagyják békén, beszáll Irán, és vége...). Ezután a meteornak. Hosszú távon pedig az olajmilliomosok miatt, akik nem engedik nyilvánosság elé azokat a technikákat amikkel kiküszöbölhető lenne a kocsikban a benzin használata. Ma a világon a legnagyobb szennyező amerika, a rentgeteg kocsival (persze mindenhol van kocsi, de ott nem csorok az emberek tankolni a Hummer-be). Szóval ha (max) 5 éven belül nem lesz nukleáris háború, akkor kb olyan 20 év mulva a kocsik, és az ivóvíz hiánya (a föld vízkészletének csak 1-2%-a hasznosítható ivóvízként ha jól tudom) miatt fogunk megdögleni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts