Dynosaur Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 (edited) Hello! szerintem, ha routert akarsz venni, akkor manapság érdemes lenne olyat venned, ami rendelkezik wifivel... kitudja mikor lesz egy laptopod, vagy mikor lesz másik szobában iss gép, ahova lusta vagy, vagy nehézkes kábelt húzni amúgy nekem ilyen van: SMC-WBR14-G2 unokatesóm végzett valami hálózati rendszergazdai sulit, vagy valami hasonlót, és ő mondta, hogy ilyet vegyek... Üdv: Dyno Módosította Október 10, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulo Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 kösz a helpet, amúgy mindenképpen wifi-s routert szeretnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 nekem vmi tp-link cucc van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
0123jani Posted Április 4, 2008 Share Posted Április 4, 2008 Hello! Nekem SMC7004VBR routerem van. Nagyon megvagyok elégedve, mert nagyon kinyomja a netsebességet, nem ingadozik és mindig a legtöbbet hoz ki a netből. Én 6000Ft körül vettem, de te lehet már olcsóbban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Április 12, 2008 Share Posted Április 12, 2008 Hi ! Nekem is SMC-m van, és meg vagyok vele elégedve. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolti15 Posted Június 29, 2008 Share Posted Június 29, 2008 Nekem TP-Link TL-R460 van nagyon jó vagyis nekem megfelel akit érdekel itt a honlap http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=19 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityuu Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Sziasztok! Szeretnék routert váltani NB miatt s erre a routerre gondoltam. Ti mit gondoltok róla? Várok tapasztalatokat illetve véleményeket. Előre is köszi. http://ipon.hu/webshop/product/asus_wl_520gc/18251 Pityuu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Nekem jelenleg ez van: D-LINK DIR-301 semmi bajom nem volt még vele ezalatt az 1 év alatt. És naon jól bírja.Pl volt már olyan is hogy 2 hétig ment állandóan a router,ezalatt az idő alatt semmi baja nem volt,és nagyon jól ment,és alig volt melegedés is. Csak ajánlani tudom,mert csak 12000FT. http://www.arukereso.hu/router-c3144/d-link-dir-301-p15171198.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifun Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 A DIR-301 is egy jó router, de egy Linksys WRT54GL router a két antennája miatt talán erősebb wireless-ben. Ha nem elég a teljesítménye, lehet hozzá garanciavesztés nélkül más firmware-t feltenni. De nekem egyenlőre nincs vele gondom majd 1 év használat után. Torrentezés esetén sem dobja a jelet, persze ha sok a kapcsolat, a net is belassul. Az általunk ajánlott bármelyik routerrel jól jársz egyébként. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 Hát igen valóban jobb lehet,de ezzel sincs semmi baj,és szerintem megéri az árát. És ahogy nézem ez is elég olcsó,mondjuk nekem a design-a nem teccik,de tudásban bisztos jó lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bero09 Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 Hello! Hallotam egy olyanról, h a motorola modemeket meglehet egy kicsit buherálni! Nekem Motorola van, és érdekele, h mit jelent ez az egész? Csak hülyeség v igaz ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tutucs Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 TP-LinK-em van, és nincs gond vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazsoo Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Nekem egy Linksys WRT54G-m van már kb 2-3 éve és tökéletesen működik! Semmi gáz nemvolt vele! Ajánlom mindenkinek:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
medvesajt Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Sziasztok! Nem feltétlenül vág ide, de új topikot nem akartam nyitni (van már éppen elég...), többihez meg nem igazán illett. Nem tudom, mennyire mindennapos a kérdésem, na de: van egy Sony PSP kézikonzolom, ami ugye rendelkezik Wi-Fi "csatlakozóval" , és szeretném ezt kihasználni. Itthon egy gép van, az egy D-Link ADSL modemen kapja a netet (még csak 1 megás...majd lesz nagyobb). Na és a kérdésem, hogy ha veszek egy Wi-Fi routert, akkor megoldható-e, hogy egyszerre a géppel és a PSP-vel is lehessen netezni (nemtudom, felléphetnek-e IP-ütközés gondok? stb.) Sajnos nem nagyon volt dolgom még ilyennel, úgyhogy ha esetleg valaki tudna segíteni, azt megköszönném. Mondjuk a PSP böngészőjét még sosem próbáltam szóval nem tudom, eleve megéri-e, de nincs egy ismerősöm se, akinél kipróbálhatnám, feleslegesen meg nem vennék routert, még ha csak 8ezer pénz is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marci11223344 Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Nekem is TP-Link TL-WR542G típusú routerem van már 3.5 éve és semmi baja.Hozzáteszem hogy 2db 60cm-es vályogfalon keresztül közepes jelet adott a laptopnak,pedig a vályog jobban fogja a jelet mint a tégla.(Tapasztalat mert az új házban 3 falon keresztül is tudja ezt a teljesítményt ahol már téglából vannak a falak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Május 15, 2011 Share Posted Május 15, 2011 Vélemények erről a routerről? http://www.edigital.hu/Router/D-Link_DIR-600_150Mbps_Wireless_router-p51853.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts