Hellomoto Posted Április 28, 2006 Share Posted Április 28, 2006 milyen routert vegyek? adsl megosztásra kéne 3gép között! aszt mondják h a d-link és a cisco a legjobbak, de én ár/teljesítmény arányban a legjobbat szeretném megvenni! ezek a routerek netmegosztáson kívül LAN-ezésre és hw-es tűzfalnak is jók, ugye? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Április 29, 2006 Share Posted Április 29, 2006 Igen és a d-link jónak számít, nekem is az van és nincs gond. Amugy nem hiszem hogy nagyon mellé lehet nyulni a márkáknak meg gari is van, mondjuk egy clatronikx vagy valamilyen furcsa nevü dolgot ne vegyél. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon Posted Április 29, 2006 Share Posted Április 29, 2006 Én a d-linket tudom javasolni! Nekem is az van, most is azzal tolom+ este ezzel megyünk öte lanozni és szerintem nem is drága Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellomoto Posted Április 29, 2006 Author Share Posted Április 29, 2006 a D-link et már sokan javasolták nekem mert ár/teljesítményben verhetetlen! tehát amellett döntök, amúgyis a cisco meg túl drága nekem! többi márkában meg nemgondolkoztam, mert azok ócskák! már csak 1 utolsó kérdés maradt! milyen típust vegyek? mert a dlink.hu-n nincsenek routerek, ha jól tom! és kéne vmilyen ütős típus, nehogy vmi alapszintűvel verjenek át.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
netocsi Posted Április 30, 2006 Share Posted Április 30, 2006 Én zyxel-t ajánlok. 12000 ft körül van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pubipara Posted Április 30, 2006 Share Posted Április 30, 2006 Nekem rádiós X-MICRO van . Ey éve semmi baja. , szerintem jó. A mistálban vettem 13000ft-ért. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huncyrus Posted Május 1, 2006 Share Posted Május 1, 2006 én azt mondom joformán mindegy, hogy milyen routert veszel. de két fontos dolog. 1. legalább 1év gari legyen rá :D 2. ha lehetőséged van rá akkor probáltasd ott helyben ki, ugyanis egy rakat routernél előfordul, hogy kifagy a chipje (nincs hütése... hütéssel tökéletes) és ujraindul ami az adatmüvelet megszakadásával jeletnekezik (pl hálón a másolás megszakad...) szal joformán mindegy milyet veszel... szvsz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robee Posted Május 12, 2006 Share Posted Május 12, 2006 Hát h legjobb és legmegbízhatóbb kell akkor Cisco System.bár az borsos lesz s nem egyszerű konfizni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZ123456789 Posted Május 22, 2006 Share Posted Május 22, 2006 Azért én is mondanék két típust, mert még nem javasolták őket. Az egyik a Topcom, a másik az SMC. A Topcom talán kevésbé ismert, pedig a forgalmazója szerint az egyik legjobb gyártmány, gyakorlatilag még nem vittek vissza hibás darabot egész Európában! Az SMC is nagyon megbízható, és ha jól tudom, 3 év garancia van rá. Mindkettő rendkívül kedvező árban szokott lenni. (Nekem mellesleg Topcom wireless routerem van, és két gépemben SMC wireless kártya. Tőkéletesen működnek együtt.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 22, 2006 Share Posted Május 22, 2006 SMC, Topcom, X-Micro! Ezekre lehet alapozni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiopro Posted Július 2, 2006 Share Posted Július 2, 2006 D-lnik , gigabyte .... ezzek a jók! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanglisz Posted Július 3, 2006 Share Posted Július 3, 2006 Én is D-link mellett vok:)nekem is az van már lassan 2 éve és semmi gond vele és még a beállítása se igényel nagy tudást:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojoando Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 (edited) Nekem Trendnet van, garancia rá két év. http://www.trendnet.com/ Trendnet TW-100-S4W1CA Router 8000Ft TRENDnet’s TW100-S4W1CA 4-port Cable/DSL Modem Internet Station provides the easiest and securest way to share your high-speed Cable/xDSL Internet connection. It has four 10/100Mbps half/full duplex switch ports that directly connect to workstations or uplink to another hub or switch. The TW100-S4W1CA also functions as a firewall for your PC, protecting your computer from hackers. It allows up to 253 users to access the Internet using a single ISP account. By sharing just one TW100-S4W1CA, one IP address, and one Cable/xDSL modem, dozens of network users can surf the Internet simultaneously. TREND-net’s Cable/DSL Modem Internet Station is a feature-rich product that provides cost-effective functionality and an easy configuration. Módosította Október 10, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NecKiller Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 Szerintem SMC-t vegyél 3perc alatt bekonfizod és utánna nincs semmi probléma Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pörköltszaft Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 Hi! Szerintem is SMC Barricade-ot vegyél, 10-12 ezer körül van, 4 portos, nagyon megbízható, és a bekonfigoláshoz semmilyen hálózati ismeret nem kell! Természetesen van benne tűzfal is. Nekem egy STLab routerem van, de egyszer másnak kellett netet megosztani és ilyen routert vettek, hát egy álom (és 2 perc) volt megcsinálni! Nagyon igényes termék! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 Nekünk itt az albiba D-Link Modem van és hozzá egy E-Tech WGRT04 router és simán meg tudtunk oszteni mindent,Quake Arena is simán ment vele és IP-t is gyorsan ad ha húzom,szóval ilyet ajánlok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted Január 29, 2007 Share Posted Január 29, 2007 SMC, D-Link, 3Com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 d-link a legjobb én is azt használok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Jah,D-Link az tényleg jó,mi a modemet néhányszor már a földhöz csaptuk,de még semmi baja! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendi Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 TP-Link- ről mi a véleményetek? Konkrétan ez: http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=35 és ez http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=41 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Április 19, 2007 Share Posted Április 19, 2007 D-Linket semmiképp se ajánlok, a miénk, osztálytársamé, és ismerősünké és besz*rt az intenzív torrentezés miatt, de ha nem tervezel ilyet, akkor esetleg.. Bár én monjuk Edimaxot ajánlanék, az se túl jó, de nekünk olyan van most, és eddig nem nagyon volt vele probléma. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
automi Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 Hellosztok! Most hallotam, hogy vannak olyan routerek amin linux oprendszer van. Erre a routerre lehet winyót is csatlakoztatni és távolról lehet írányitani. Így ha tölteni akar az ember akkor a routerrel tölti le a fájlokat és nem kell hozzá mennie a gépnek. Esetleg van olyan akinek ilyenje van? Vagy esetleg tudnátok ajánlani típust is? Stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Azt nem tudom, hogy milyen oprendszer van rajta, de elképzelhető, hogy valamilyen beágyazott Linux: Asus WL-700, beépített vinyóval, FTP, HTTP és Bittorrent letöltések támogatásával: http://www.pcworld.hu/story.php?sid=8648 Vagy kicsit olcsóbb az Asus WL-500, de ehhez külső merevlemezt kell illeszteni, mert nincs benne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
automi Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 Köszi! Ezt megnézem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prince008 Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 ...többi márkában meg nemgondolkoztam, mert azok ócskák!... PFFF Linksys a legjobb, a D-link elbújhat mellette, mondjuk az legújabb technológiát ő fejlesztette ki Wi-Fiben azt elismerem, de vezetékesben mindenképpen a Linksys a legjobb, és amúgy a Cisco leányvállalata és nem is drága! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosza Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 nekem amikor bekötöték a netet vagy is ma hoztak egy t-online-os kis csoda vallamit (EGY VASAT NEM FIZETEM ÉRTE) ilyen cuccosok vannak benne :Wi-Fi, ip telefon .4 router ,tüzfal usb kimenet nekem ez nagyon be jön nem tudjátok mennyi be kerülhet egy ilyen? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prince008 Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 keress rajta pontos típust és márkanevet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
replica Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 Helósztok! Nekem is kellene egy Wi-Fi s router esetleg nem tudtok ajánlani valamiet? Lehetőleg erős jelet adjon le és kb 20m ig kellene elvinnie 2 falon keresztül. A segítségeteket előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Január 29, 2008 Share Posted Január 29, 2008 én is router vásárlás előtt vagyok és én egy olyan routert szeretnék ami wifi-s és lehet szabályozni hogy ki mennyi sávszélességet kapjon... mit ajánlatok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Páter_Noster Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 ..., ha WiFi-s routerben gondolkodsz, -bárhogy is döntesz-, midenfélleképpen vedd a fáradságot, érdeklődj-olvass utána és lehetőleg cserélhető antennás mellett dönts! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts