Cekla Posted Április 25, 2006 Share Posted Április 25, 2006 Sziasztok, az a problémám, hogy szereztem egy ősrégi szintetizátort, névszerint: Casio CTK-541, és rákötöttem a gépre, a hangkártya bemenetelére. Nem tom, hogy oda kell-e kötni, ezt tartom valószínűnek. Reasonnel próbálkoztam eddig, de nem észlelte sehogy sem. Milyen progit használjak, és hogy kössem össze a gépet a cuccal? előre is köszi a segítséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csotee Posted Május 25, 2006 Share Posted Május 25, 2006 Midikábbelell kötötted össze? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
EWok Posted Június 3, 2006 Share Posted Június 3, 2006 Nekem is hasonló problémám van! Van egy Yamaha An1X-em amit egy midi kábellel kötöttem össze a géppel.(2 tuer ha jól tom a szintibe és egy joystick a gépbe) Ez így önmagában lószart se csinál! Hogyan tom én ezt összekötni mondjuk a Frutti Loops 6-al??? Ja és nem csak ezzel próbáltam hanem egy Korg I4s-el is. De nem naon értek ehez a részéhez a lovaknak. Nagyon kéne a segícségetek. Előre is thx. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csotee Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 Midi in és out din megy a szintibe általába,és a hangkártyába pedig egy kis lapos, megy a gamepoprtba. Utána a zeneszerkesztőprogiba a device setup-ba bogarásszál, ott megfogod találni a szintid tipusát(cubase). A fent leírt progit nem ismerem de ha elküldöd vagy felteszed akkor kipróbálom azon is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
EWok Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 (edited) Naon thx a helpet, de nem használok Cubase-t! viszont a programok topicjában a tutorialoknak benne van Flanger jóvoltából az FL Studio 6! Itt a link ami ott van: törölve Ha leírnád pontosan hogy hogyan is kell azt naon megköszönném. Merthátügye Big Nagy láma vaok. megilyenek. Módosította Szeptember 28, 2007 DJ Z-Project Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
massivemind Posted Március 21, 2008 Share Posted Március 21, 2008 Ha fruity loops-ba külső audio hardver-t akarsz kötni ki kell választani a sávon a 6-osban az effekt betöltési szekció felett azt hogy melyik sávon jön a jel nálam e-mu 0404-es kártyával tökéletesen műxik ha rárakom a korg grooveboxomat de igazándiból az ableton yobb e téren mert ott a csúszásást is be tod állítani a jelnek úgí tuti pontos a dolog lehet kicsit zagyva volt ez most de kb 10 perce keltem sorry Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zulumen Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 nekem is hasonló problémám van. egy jamaha djx2 őt akarok a gépre kötni ami egy midi kontroller is. van is hozzá midi kábelem (edirol um-1x) fel is tettem a drivert fruit loop fel is ismeri inputnál. és itt meg is áll a tudomány mert ugyanis ennél többet nem csinál. nem tudna valaki segíteni abba hogy amit játszanék azt valahogy betenni hogy lehetne? előre is köszi:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djluiender Posted Január 17, 2010 Share Posted Január 17, 2010 Állítsd be a gépeden a Start menü/Beállítások/Vezérlőpult/Hangok/Audio/Eszközök/Midi eszköznek a hangszeredet. Valszeg Digital Keyboard lesz. Ha a Yamahán van lehetőséged, állítsd be, hogy a billentyű jele kimenjen. Mert télleg megáll a dolog, ha mint eszközt felismeri, de nincs illesztve (ja kell még egy midi illesztő soft is telepítve), és a billentyű digitális jelcsomagjait nem veszi a gép. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts