Rathel Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 Én T-Mobileos vok,meg is vagyok vele elégedve.Hála istennek ilyen céges telóm van amiben kedvező árak vannak,nem is kell sokat fizetni,és a mobilom is tök jó,úgy hogy Céges T-Mobile Előfizu 4 ever! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Én már voltam Pannonos T-mobileos és megint Pannonos, de soha nem volt bajom egyikkel sem, nem azért váltottam, egyszerűen csak jobb volt az ajánlat akkor éppen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 én is t-mobilos volt eddig mindig , és tökéletesen meg vagyok elégedve vele ha megnem jó akkor váltok díjcsomagot és megtudom nézni az egyenleget , ingyen nem mint a többinél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Nagy szar a T-Mobile. Nekem 2500 ft fél nap alatt eltűnt. Délben még 3600 korul volt, este 1100.... nagy szemét, csaló és még drága is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 háááát én nem értek egyet az előttem szólóval , akkor szerintem te nagyon rossz díjcsomagban voltál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Nálunk nem tudja és már nem is fogja soha behozni az orange szolgáltatót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Hali! M.o.-on tudomásom szerint a legtöbb cég a T-mobile-os szolgáltatásokat veszi igénybe, csak egy pár .... van aki Pnnaonos meg Vodkás. T-mobilnak nagyon jó üzleti feltételei, szerződései, és kedvezményei vannak. Én is T-mobilos vagyok, de voltam már vodkás is.Voda egy nagy f*s, állandóan küldözgeti a hülye reklámokat még akkor is h ha nem kéred.a t-mobilnál nincs ilyen, évente 1-szer küldenek vmit mms-ben.és ennyi. Bár van pár ajánlat ami elsőre jónak tűnik, kis gondolkozás után rájövünk, hogy ezzel a szolgáltató nyer többet. Én Domino nap-ban vagyok, egész jó kis csomag. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Március 11, 2009 Share Posted Március 11, 2009 T-mobilos vagyok én is, bár előtte 4 évig viszont vodás voltam, igazából mindkettővel megvoltam elégedve. De jelenleg T-mobilet jobbnak gondolom. Barátnőmmel főként este beszélgetünk, ezért egyik hónapban ő másikban én aktiválom a T-perceket, havi 1800, 900 perc hétköznap 22-07ig, hétvégén meg egész nap ingyen beszélünk, illetve átszámolva 2Ft/perc. Szóval ez vagyok és ez is maradok egy jó darabig tuti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kibard Posted Március 26, 2009 Share Posted Március 26, 2009 nekem is t-mobile van de sztem akad tőle jobb is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Március 26, 2009 Share Posted Március 26, 2009 Barátnőmmel főként este beszélgetünk, ezért egyik hónapban ő másikban én aktiválom a T-perceket, havi 1800, 900 perc hétköznap 22-07ig, hétvégén meg egész nap ingyen beszélünk, illetve átszámolva 2Ft/perc. Szóval ez vagyok és ez is maradok egy jó darabig tuti Főleg, ha a domino7 díjcsomagban vagy, mert akkor már péntektől hétvége van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferro7 Posted Október 31, 2009 Share Posted Október 31, 2009 Én is T-Mobile-os vagyok és sok ismerösöm is de vannak vodások is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gjtpg Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Hali én is T-mobilos vagyok és semmi gondom nincs vele söt ha kicsit okosan használjuk akkor nagyon olcson telozhatunk T-com és T-mobil háloba !akár már péntekenként is (T-perc) Jelenleg is azal vagyok itt a neten a világ végén és viszonylag jól füt bár még nincs 3G lefedetség de elöbb utobb lesz ! Szóval tök jó ! "Joy" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 most én is t mobil os vagyok, előtte sokáig pannonos voltam, csak azért lettem t-s mert olcsóbban vettem meg a mostani telóm ott. amúgy ezek is küldenek orrba szájba reklámokat. különösebb problémám a pannonnál se volt meg itt se, mondjuk egyszer valami oknál fogva magátol küldött a telefon kb 100 sms-t úgy hogy akinek elvileg küldte az meg meg se kapta, de ennek az árát vissza fizették szóval nagy károm nem lett belöle. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walaki01 Posted Augusztus 21, 2011 Share Posted Augusztus 21, 2011 A T-mobile meglepte a mobil netezőket. Az összes Relaxnet internet csomag adatforgalmát megemelte 1 Gigával úgy, hogy a díj nem változott. Plusz megjelentek náluk a 21 Megabites sebesség is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts