kurtmeyer Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Egyértelműen az Intel, + NVIDIA ... !!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Ma az a AMD és ma az Intel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poc Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 Nálam az AMD a nyerő... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuka110 Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 amd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 szerintem az amd jobban teljesít.volt intelem is de nem voltam megelégedve vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locutus Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 AMD alap... Amióta gépem van AMD dorombol benne, és most is olyat tervezek venni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 (edited) Ne idézd a közvetlenül elötted szólót! Köszi. most milyen cpud van? Módosította Január 27, 2007 MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locutus Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 AMD Atlhon XP 2400+, még most, elvileg egy hónap múlva Athlon 64 X2 3800+ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangsterking Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 Csá! Hát az tény, hogy az Intel-t jobban lehet tuningolni, nem melegszik annyira, viszont drágább mint az AMD és P4-et összevetve az akkori AMD-vel asszem a 3000+-os AMD-vel az AMD jobb és olcsób, abba a kategóriába.A felső kategóriába(Intel Core 2) viszont az Intel felülkerekedik az AMD-n, de szerintem nem sokáig .Amúgy én most vettem az ATI Radeon X1950PRO videókarimhoz 1 AMD Athlon 3200+-t és qurva jól teljesít!Szóval én is AMD párti vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 INTEL ,mert megérdemlem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millye Posted Január 10, 2007 Share Posted Január 10, 2007 AMD.... de az intel sem rossz, de AMD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hundii Posted Január 10, 2007 Share Posted Január 10, 2007 AMD powaa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 10, 2007 Share Posted Január 10, 2007 Intel,bár AMD is ász Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molti Posted Január 10, 2007 Share Posted Január 10, 2007 AMD FOREVER! jobb ár jobb teljesítmény Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulya Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 Intel-igent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 Énis maradok az AMD-nél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 AMD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aham Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 Intel! NEkem egy 2400 MHZ-es intelem van és 2800 felet teljesít:)) dehogy azt nem tom:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 Idiot Inside egyébként AMD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
evelyn Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Amd a király, nem bírom az Intelt főleg a Celeront. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 AMD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 AMD Athlon XP 2600+ van (tudom, hogy nem egy mai darab, de most ilyenre futi) és ezután is AMD is the best Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rivals Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 Szasztok AMD SEMPRON VS Intel Celeron Az intel itt a jobb AMD XP VS Intel Celeron Amd itt a jobb AMD K7 VS Intel P3 Amd itt a jobb AMD Athlon 64 VS Intel Pentium 4 Amd itt a jobb AMD Dual Core VS Intel Core 2 Intell a jobb Eredmény AMD:3 INTEL:2 Tehát sokmindentől függ!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axel_F Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 Érdekes kérdés, de talán most már lassan jobb AMD-ATI illetve INTEL-NVidia harcról beszélni. Lényegében nehéz kérdés, mivel az intel és az nvidia sokkal jobb helyzetben van és sokkal egyszerűbb dolga van, mint a másik kettőnek. A lényeg, hogy anno, amikor még csak kezdődött a számítógépipar, akkor volt 2 jelentős cég, az Intel és az Nvidia( akkoriban Voodoo néven futott). Ez a kettő szépen szerződéseket kötöttek különböző gyártókkal és cégekkel, és ezek még mindig megvannak sajnos. Gondoljunk bele, ha én mint egy vállalkozó elmegyek egy céghez és azt mondom, kell nekem 100 db gép, mit fognak nekem adni a gépekbe? Intelt és Nvidia-t. Szóval sokkal nagyobb bevételt képesek produkálni ezekből, mint a másik kettő akik szépen gyakorlatilag egyesével adják el a termékeiket; ergo van miből fejleszteni. Így én sokkal jobban tisztelem az Ati-t és az AMD-t, de főképp az amd-t. most egy 3000+-os barton magosom van és nagyon jól remekel eddig. És biztos vagyok marad ezentúl is AMD. És igen...az AMD-re szavaztam^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 AMD Dual Core VS Intel Core 2 Intell a jobb ezzel nem értek egyet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 én meg egyet értek vele mert az Intel Core 2 messze jobb mint az AMD Dualcore jah és én Intelre szavazok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szajmonmondja Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 Most meglepődtem. At AMD vezet . Pedig 50-50%-ra saccoltam volna max. Nekem itthon Intel van, a melóban meg AMD. Szvsz mindkettő nagyon király! (Csak kell min 2 GB memória ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaGraft Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 AMD van nekem is, és meg vgayok vele elégedve. AMD RUlz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PxE Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 most kicsit jobban megéri intel core2-t venni mert jobban teljesít valamennyivel mint hasonló kategóriájű társai Intelben, de én lexarom mert kb 7 éve AMD-m van és nem is fogok soha Intel-t venni már cask elvből se.... AMD+Nvidia RulZZZzzzZZ config: am2 5000+ 2.6ghz@3.8ghz 2GB OCZ 800Mhz XFX 8800GTX /hamarosan SLi/ sztem ez a gép kb. tökéletes bármire... és nem is drága 300000HuF bár ez relativ, de nekem se anyuci meg apuci fizette Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaGraft Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 (edited) Ne idézd a közvetlenül elötted szólót! Köszi. Jó géped van! Nekem amd 3700+ van, meg geforce 7600gst. meg 1gb ram. Módosította Január 27, 2007 MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts