vadkemeny Posted Április 15, 2006 Share Posted Április 15, 2006 Sziasztok. lenne egy nagyon nagy kérésem. Valki el tudná nekem magyarázni, hogy a Sony Ericson k300i típusú telefont hogy an tudnék a PC-mhez kapcsolni. Már fel telepítettem az adatkábelhez kapott szoftvert, de semmi. megnéztem a Sony Ericson honlapját de ott is semmi. a telefonhoz nem kaptam cd-t. a telefonhoz kapott használati útmutatóban sincs semmi. már megpróbáltam ezer lehetőséget de semmi, pedig csak egy-két zenét akarok áttölteni. A telefonban nem állítottam semmit(lehet, hogy ez a baj?) légyszives segítsetek. sürgős lenne. előre is köszi. vadkemeny Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meristin Posted Április 17, 2006 Share Posted Április 17, 2006 töltsd le a sonyericsson honlapjáról a filemanagert és telepítsd fel és kész is mennie kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Április 17, 2006 Author Share Posted Április 17, 2006 csak ám az a baj, hogy a számítógép egyáltalán nem ismeri fel a telefont. az adatkábelt azt felismeri, de a telefont ha már rá van dugva azt már nem. és a telefon sem érzékeli az adatkábelt. mert a tartozékoknál ezt elvileg ki kéne írnia. vagy nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeriko Posted Április 17, 2006 Share Posted Április 17, 2006 nekem is ilyen telóm van, a honlapról leszedett progival simán megy, de attól vannak sokkal jobbak egy r600-nak a kábeljét használom, van amikor nem műxik, olyankor meg kell mozgatni a csatit(billeget), vagy fogpiszkálóval esetleg hajott papírral meg kell tisztogatni az érintkezőket, ez is lehet egy probléma Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Április 18, 2006 Author Share Posted Április 18, 2006 köszi a segítségeteket. megoldódott a probléma. kicseréltettem egy infra portra. ezzel simán működik és legalább más telefonokhoz is jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts