delson Posted Szeptember 27, 2009 Share Posted Szeptember 27, 2009 Én most szeptember elején nyaraláskor! Igaz egy kicsit nehezen ment az óvszer dolog miatt de a barátnőmmel már 4 éve együtt vagyunk és ő is velem vesztette el ezért az az egy 2 nap már nem számított:)! Egyébként 21 ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
flynn Posted Október 1, 2009 Share Posted Október 1, 2009 Szasztok. Én 20 éves voltam, a pasim 21. De nem bántuk meg, hogy eddig vártunk. Mert szebb nem is lehetett volna És azóta is együtt számoljuk... . Immár 2 és fél éve:D. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Október 4, 2009 Share Posted Október 4, 2009 lassacskán már 17 éves leszek, és még mindig nem veszítettem el, de nem is sietek sehova ráér az még Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Október 4, 2009 Share Posted Október 4, 2009 Én nem rég vesztettem el,3hete kb én 16 vagyok a szerelmem pedig 19 és nagyon jól megvagyunk azóta is^^. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal4ever Posted Október 5, 2009 Share Posted Október 5, 2009 én 16 vagyok és barátnőm se volt ............szerintetek ez baj ? mert e miatt sokan melegnek tartanak :S Nincs sikerem a csajozásban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nóca Posted Október 6, 2009 Share Posted Október 6, 2009 metal4ever: miért lenne ez baj? 16 évesen még nem kell egy egész háremet eltartani... aki meg melegnek tart, ejtsd le nagy ívben, és közöld vele, hogy majd az lesz a barátnőd, akit arra érdemesnek tartasz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tbazsi93 Posted Június 9, 2010 Share Posted Június 9, 2010 Én 16 évesen vesztettem el, az osztálykirándulásunkon, egy osztálytársammal Ez 1 hónapja történt de azóta sajnos nem történt semmi komoly.... am az osztálytársaink még most is ezen csámcsognak:D:D (csak mert irigyek h a legjobb csajt én fektettem le:D:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted Június 16, 2010 Share Posted Június 16, 2010 Hali! Én elmúltam 18, de még nem volt alkalom.Nem is akarom elsietni Azért véleményt mondok: Sokan írják, hogy 13-14 éves korban, sokan meg ellenzik ezt.Én is. Akkor még biztosan nem elég érett az ember hozzá. (Persze mindenki máshogy érik). A baj az, hogy azok is sokan vannak, akik utólag megbánják. Szerintem ennek csak normális párkapcsolatban, és kölcsönösségre alapozva van helye. Csak a mai világban, ugye, még a csapból is a szex folyik, nem lehet megnézni olyan flmet (mert nincs), amelyikben ne lenne ágyjelenet, a netem meg bárki megtálál bármit. És nem hiszem, hogy ez hozzájárul a fitalok egészséges (alapvetően leleki) fejlődőséhez. Mindegy, mindenkinek a maga dolga. Ja és amit még hülyeségnek tartok: 16-17 évesen összejönni valakivel és 2-3 évet eltölteni vele. Nem erről szól a fiatalság... ( ChArLiEEE -tól) Ezzerl alapvetően nem értek egyet (mással sem, de most ezt emelném ki).Egyrészt mindenkinek a maga dolga, hogy mit kezd az életvel. Másrészt igen sok ember él boldog párkapcsolatban. Nem hiszm, hogy ezzel elrontanáka fitalságot. Épp ellnekezőleg. Azt viszont nem tudom, milyen alternatívára gondolsz helyette.Legyen mindenkinek hasonlóan 40-50 egyéjszakás kalandja, de egy őszinte kapcslata sem? Mindegy, nem akorok senkit megbántani (oké, vélemény volt, csak én nem értek egyet.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 18, 2010 Share Posted Június 18, 2010 14 vagy 15éves voltam, nem emlékszem pontosan 8ból mentem 9be és nyári szünet volt, nekem meg nyáron van a szülinapom, szóval nem tudom, hogy a 15. szülinapom elött vagy után volt. családi nyaralás a balatonon. ott történt a dolog, egy padon. a csajt nem is ismertem de én sose tulajdonítottam nagyobb jelentőséget a szüzesség dolognak. szerintem ez a csajoknál számít igazán. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feher-farkas Posted Június 18, 2010 Share Posted Június 18, 2010 A lányok esetében számít annyiban, hogy biológiai szempontból a szűzhártya miatt fizikailag is megállapítható, hogy az illetőnek volt-e már szexuális kapcsolata, fiúk esetében ilyen nincs. Konrad_90-nek igazat adok, nem kell elsietni a dolgot, mert csak a minőség és az élmény rovására megy, mint ahogy leszűrtem Malacka_92 esetében is, aki nem is emlékezik arra, hogy pontosan mikor volt és kivel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal4ever Posted Június 21, 2010 Share Posted Június 21, 2010 hát ha bár nekem se volt eddig szexuális kapcsolatom és most leszek 17 éves.....de ezzel én se értek egyet hogy kis 13-14 évesek már túl vannak rajta mert akárhogy is nézük ők még gyerekek. És ez azért durva! Én se sietetem a dolgot de igazából sietetni sincs mit hiszen könnyen van rá esély hogy soha nem is lesz rá alkalmam.....azért remélem igen de kevés rá az esély. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jean Posted Június 21, 2010 Share Posted Június 21, 2010 15 múltam és egy 2,5 évvel időssebb lánnyal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel_Smith Posted Június 30, 2010 Share Posted Június 30, 2010 Én 17 évesen, a 16 éves gyönyörű barátnőmmel, 1 éves kapcsolatunkat koronáztuk meg vele :D Sajnos azóta már szétmentünk, de volt és van is másik xDD Na meg nem is 17 vagyok már... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Július 1, 2010 Share Posted Július 1, 2010 hát ha bár nekem se volt eddig szexuális kapcsolatom és most leszek 17 éves.....de ezzel én se értek egyet hogy kis 13-14 évesek már túl vannak rajta mert akárhogy is nézük ők még gyerekek. És ez azért durva! Én se sietetem a dolgot de igazából sietetni sincs mit hiszen könnyen van rá esély hogy soha nem is lesz rá alkalmam.....azért remélem igen de kevés rá az esély. Nyugi, én is hasonló cipőben (bocs, acélbetkósban ) járok, pedig bőven 17 vagyok! Fel a fejjel metal4ever, előtted az élet! Velem az a "gond", hogy válogatós vagyok, szóval nem mindegy hogy kivel merre meddig. De úgy vagyok vele, hogy egyszer tuti lesz olyan csaj, aki "megfelel az elvárásoknak". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiralydari Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 12 XD egy 16os csajjal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idakor Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 16/28. És mindenre emlékszem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ege21 Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 hát ha bár nekem se volt eddig szexuális kapcsolatom és most leszek 17 éves.....de ezzel én se értek egyet hogy kis 13-14 évesek már túl vannak rajta mert akárhogy is nézük ők még gyerekek. És ez azért durva! Én se sietetem a dolgot de igazából sietetni sincs mit hiszen könnyen van rá esély hogy soha nem is lesz rá alkalmam.....azért remélem igen de kevés rá az esély. Hát metal igaz amit mondasz de 17 évesen még te is gyerek vagy söt még aki nincs 25 éves legalább addig még elég fiatal és bolondos észjárás van elötérbe de ez csak az én véleményem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Én 20 vagyok és még nem történt ilyen jellegű dolog velem. Olyannal szeretném majd megosztani ezt az élményt akit szeretek. Csak találjak ilyet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal4ever Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Hát metal igaz amit mondasz de 17 évesen még te is gyerek vagy söt még aki nincs 25 éves legalább addig még elég fiatal és bolondos észjárás van elötérbe de ez csak az én véleményem. Igaz de azt nem mondtam hogy én nem vagyok "gyerek" (fiatal)....de attól még meglehet a véleményem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annucika Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Én 4 évvel ezelőtt (14 és fél évesen)és nem bántam meg:)Azóta is együtt vagyok Petyussal és már a jegyese vagyok:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Star2009 Posted Január 18, 2011 Share Posted Január 18, 2011 Nem írom le a storyt teljesen,de szerintem ami nem sok embernél fordul elő az az ,hogy szűz létemre elvitem a barátnőmet a csúcsra és egész este nem sültem el később is elment,de én nem. (ő már nem volt az) érdekes a dolog mára már kemény munkával el tud vinni ,de közben párszor elmegy ő is mire sikerül összehoznunk nekem is a dolgot. Lehet párkapcsolata válogatja ,de nekünk így nagyon jó főleg amikor látom és érzem amikor élvez és élvezi a sexet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Január 29, 2011 Share Posted Január 29, 2011 15 évesen egy buliban részegen a csaj nevét sem jegyeztem meg, és az arcára se nagyon emlékszem Lehet jobban jártam volna összeszedek valami fajintos aranyos csajszit, és járok vele évekig, meg "várunk", de ennek ellenére nem bántam meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
keanna Posted Február 9, 2011 Share Posted Február 9, 2011 15 évesen a 17 éves barátommal. nagyon forrón zuhantunk bele, ha jól emlékszem. jó volt az úgy nagyon is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fkk.réka Posted Április 7, 2011 Share Posted Április 7, 2011 én 14 multam , már rég volt 8. után nyáron mind2en szüzek voltunk, alig sikerült neki belémnyomnia el nem élveztem de jó volt ő viszont elég hamar bennem ment el, féltem 1 honapig akkor még az orál se volt divat és mi elötte még csak ruhában játszottunk ő igaz minden nap benyult a bugyimba de én elötte csak 1szer élveztettem el a bugyijába nekem szép emlék igy is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Empelord Posted Május 8, 2011 Share Posted Május 8, 2011 Ő 18 évesen én 19 évesen április 1 éjszakán 5 hónap járás után megtettük bár enyhén ittasak voltunk azért nem én akartam jobban. Egyikünk sem bánta meg reggel megismételtük józanul is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakuna Posted Június 15, 2011 Share Posted Június 15, 2011 19 évesen egy prostival (nem útszéli ápolatlannal hanem házon fogadóval) egyáltalán nem bántam meg, hozzáállása teljesen korrekt volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal4ever Posted Június 16, 2011 Share Posted Június 16, 2011 Én is most leszek 18 és szűz vagyok.....de az ilyen könnyebb utat nem választanám. Nem vagyok a nők bálványa de vagyok annyira férfi, hogy megszenvedjek ezért az örömért. (ezzel most igazából nem akartalak megsérteni!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakuna Posted Június 16, 2011 Share Posted Június 16, 2011 átlagos külsőm van nekem is, sőt előtte volt nekem barátnőm csak odáig nem jutottunk el..azt meg nem akartam hogy az "agyamra menjen" nő elég jól nézett ki akkor miért ne? Ráadásul az idősebb nők mindig vonzottak... am. nem lettem függő, azóta se voltam szolgáltatónál nem lettem belé szerelmes "normálissal" is összejött azóta de legalább nem égtem be mint kezdő, és miután túlvoltam az elsőn lekerült az a lelki teher (emellett jó is volt élveztem a dolgot) bármennyire mondják a nők h. nem számít ha szűz vagy pl. 22 évesen de ott előttük bénázni a férfinak lehet kínos...kiv. akkor ha a lány is kezdő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal4ever Posted Június 17, 2011 Share Posted Június 17, 2011 Azt elhiszem...ki tudja még hogy nálam, mikor és hogyan fog megtörténi a dolog. De szerintem nagy esély van arra, hogy én is a bénázós kategóriába fogok tartozni. Bár reménykedek abba, hogy akárki is legyen az a hölgyecske akinél ez megtörténik remélem "megértő" lesz a "bénázásaim" maitt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 17, 2011 Share Posted Június 17, 2011 tulajdonképpen elsőnek egy hivatásossal még lehet hogy jobb is. görcsölni nem kell rajta hogy neki jó lesz-e plusz ha mákod van olyannal akadsz össze aki "megértő" és esetleg egy két tanáccsal is ellát hogy majd mit hogyan. mondjuk annak is meglehet a "szépsége" mikor a két fél "szerencsétlenkedik". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts