kekecsab Posted Szeptember 10, 2006 Share Posted Szeptember 10, 2006 Mikor vesztetted el a szüzességed? 18évesen, de jobb lett volna korábban. Én ostoba, vártam a barátnőmre, hogy 2 év együttjárás után majdcsak hagyja magát. Nos több, mint 20 év után találkoztunk össze megint, de nagy kár volt. oly csúf lett, hogy inkább a Napba, mint rá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi11 Posted Szeptember 14, 2006 Share Posted Szeptember 14, 2006 (edited) Én még megelékszek A Recskázással is! De erősen gondolkodom hogy egy 15-16éves kis aranyos helyes csajszikával is ki kéne probálni! A suliban sok kis aranyos csaj van 9.-es! amugy meg 9 évesen vesztettem el egy 16-éves csajjal! Módosította Szeptember 14, 2006 Tomi11 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Szeptember 18, 2006 Share Posted Szeptember 18, 2006 10 éve... aki ismer, számolja ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axel_F Posted Október 10, 2006 Share Posted Október 10, 2006 hehe, én most 17 vagyok és lassan már 18-ba fordul a dolog. én kb 1 éve horvátországban egy ferde éjszakán, de meg kell mondjam nem volt hűdeha...részegen a kulcslyukba-szindróma állt fenn. de a legközelebbi már bnővel lesz...remélem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doczi Posted Október 11, 2006 Share Posted Október 11, 2006 Hát... Én még nem... De nem kapkodom el... Csak ha majd mindketten szeretnénk... Én nem fogom erőltetni írtam már ebbe a topicba? hmmm... ha igen, akkor sorry Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Október 13, 2006 Share Posted Október 13, 2006 Én 4éve! Most vok 17és fél! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ujfal Posted Október 13, 2006 Share Posted Október 13, 2006 Hát igen hova süllyedtünk az egyik ismerősőmnek az edzőtársa tizenkét évesen terhes volt egy hasonló korú fiútól..szóval gondolkozzunk 5 év mulva már anyolc éves fiink meg lányaink szóval... (mellesleg én is 14 és sztem elsiettem és ráértem volna...blablabla megbántam ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
darxky Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 (edited) Én nem tom 5-6 éve szilveszterkor de nem emléxek rá mert ro*adt részeg voltam. Kerüld a trágár kifejezések használatát! Köszönöm. Módosította December 11, 2006 MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 Hogy mikor vesztettem el?Érdekes történet 14 éves voltam.Csináltam egy házibulit.Haverok hívtak csajokat aztán...Na itt miden kiesett(Whisky hatása).Másnap mesélték hogy jól meg du*tam a csajt.Mivel ők is végig a szobában voltak közben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ike666 Posted Október 30, 2006 Share Posted Október 30, 2006 "Sajna" én egy autó hátsóülésén 15 évesen egy 17 éves csajjal! Ittasan! Neeeem volt semmi romantika! Hát megevett barátaim!!! Persze büszke voltam arra hogy nem vagyok többé szűz... és utána jött egy hosszabb kapcsolat ahol már kezdtem kapizsgálni milyen az ha jó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
czollnerg Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 én 17 évesen a mostani és rem. életem végéig mellettem marado leányzóval, aki akkor 15 volt, most 16 én meg 18 leszek nem soká. kicsit több mint fél év után, én akkor megbántam, pedig minden oké volt, de azota átértékeltem és már nem bánom szilveszterkor leszünk 1 évesek és tök happy a kapcs. meg minden. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabrielK Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Én 17 évesen nálam egy évvel fiatalabb nyári-munka társammal! Legszörnyűbb esemény volt az életemben! Nagyon bánom! Ritka ronda csaj volt! De a mostani kedvesem az nagyon kárpótol engem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy1210 Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 ma lettem 16 és még nem, de már tervezzük barátnőmmel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memnon Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Én még szűz vagyok, és remélem ez így is marad, lehet, hogy maradi vagyok, de ragaszkodom hozzá, hogy ONLY EXIT Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoger Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Hát már rég olvasom a topicot, lehet irtam is bele de nemhiszem. De halottam h sokan irták 15 év alatt vesztették el. Nos annyi id?sen jó bulinak t?nhet h megteszed, énis igy gondoltam, de örülök hogy nem történt meg most 15 éves fejjel. 15 alatt nem is elég érett fizikailag a dologhoz még a fazsa se n? meg rendesen. Én is várok még fél évet és csak utána próbálkozom, mert ami most van az tom h nem a rendes méret, mert enyi id?sen még n?. Bár állandóan azt hiszem hogy KÓROSAN pici, ez a mániám. Tehát még miel?tt betölteném a 16ot szeretném elveszteni egy ojan csajjal aki tényleg szép és nem csak azévan hogy "rondával is jó csak legyen má' meg". Egyébként lehet ojan hogy nagyon sokak szerint nem szép a csaj, de nekem mégis gyönyör?nek t?nik ? ? volt az els? nagy szerelmem. De nemmondtam meg neki. És abban az id?szakban teljesen eltávolodtam t?le h ne legyen probléma. De iszonyú rosz volt. írtam is neki egy levelet h szeretem meg minden egyéb, de soha nem küldtem el. Fogtam és elégettem. Azóta se tudta meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kano Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 14 múltam,és nem ******-még!De akarok!Nah lényegtelen! SZóval,az szerintem teljesen természetes ha egy 14 éves srác/csaj a sexre gondol! Az viszont nem ha már ilyen korban is végzi valaki ezt a cselekvést.Jó tételezzük fel hogy most dugok egy jót aztán meg 15 évesen apa leszek!Azért meggondolandó !A védekezésnek is rengeteg formája van de mi van ha 'belecsattanok' a csajba?Ezt gondolja meg mindenki,aztán pedig mérlegeljen,majd mindenki korának megfelel?en ?zze ezt a sportot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghisler Posted Január 1, 2007 Share Posted Január 1, 2007 én 15 vok és még nem vesztettem el de el szeretném, remélem nem maradok le semmi jóról. és az önkielégíté hasonlít a szexhez vagy nem olyan érzés? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenny2 Posted Január 1, 2007 Share Posted Január 1, 2007 Én minnyá 17 vok és még nem! De már nagyon kéne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3ti Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 hi én 15 éves vaok nemsoká 16 még hozzá se szagoltam igazán a témához de én csak is nyugodt meg romantikus meg komoly kapcsolatban ... nem pedig egy bulin hót részegen meg hót szét tépve de nem is tudodm én rábízom a sorsra .... ki tudja lhet egy liftben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
levi0007 Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 13 éves voltam!Egy nálam, 2 ével idősebb csaj vette el!Szép élmény volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 én 18 voltam és fiatalabb volt a csaj egy ével! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donatello Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 Mindennek megvan a maga ideje, kinek előbb , kinek utóbb, de tény hogy nem egy bulin kell elveszíteni A romantikus környezetet én is támogatom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joeee Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Majd jövőre a koliba' Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Csubi- Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 16 vagyokMég szűz vagyok.Ami azt illeti orálisan már kielégitettek engem én is őt ....szóval értitek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che Guevara Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 Egy a lényeg fiúk és lányok, mindent akkor kell csinálni amikor jön, mert nem lesz majd később!!! és hát mint az előbbiekben írtam én 15 voltam és nem bántam meg, hogy csumaán bekarmolva egy múzeum mögött... De majd ha lesznek unokáim majd mesélek nekik hogy mien jósrác volt a negyfater. Látjátok egyszer mindent ki kell próbálni, hogy később ne mondhassátok , hogy ó ez hiányzott!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szputnyik Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 Hát én meg 14 éves vagyok és nem is olyan rég elvesztettem...és van egy nagyon komoly kapcsolatom. a Lány pedig...hát kicsit idősebb nálam...kemény négy évvel... Szal ez az egész dolog szerintem egyáltalán nem korfüggő... hanem inkább ember függő ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoda Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 17 éves vagyok.14 évesen vesztettem el egy nálam 3 hónappal idősebb lánnyal. Nem szerettem igazán a lányt (csak régebben akartam) de mégse bántam meg. Mert kíváncsi tipus vagyok és úgy voltam vele hogy mi van ha egy ideig nem lessz alkalmam és várhatok még x időt. És ezért inkább belevágtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Full91 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Én 15!!!! És szerettem akiwel,de már sajna nem wagyunk 1ütt!!! ;) ÉS idősebb wolt nálam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 Hát ez egy durva sztori... 13 éves voltam és a keresztapámék naon vallásos nevelt lányuk egyszercsak letámadott azt onnan már ment minden. Azt azért hozzátenném akkor nem én domináltam . Jó volt meg minden,a csaj 18 éves volt. Aztán úgy 3 év után tudatosult bennem,hogy MEGERŐSZAKOLTAK!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 én 14 voltam mikor korházba kerültem és egy 36 éves nővérkének kezdtem csapni a szelet... már 1 hete probáltam a közelébe férközni,amikor éjszakás volt,felkeltet és bevitt a kezelőbe,ahol a lelket is kib*szta belölem Teháte én egy korház,belgyógyászati osztályán egy nővérkezelőbe lettem "férfi" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts