Psychooo Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Miért néznénk hülyének? 3 év korkülömbség még teljesen egészséges dolog. Na egyre jobb mert én 17 vok és 14 éves a lány akivel most vagyok. Sokan hülyéznek emiatt engem de egyre többen modják hogy nem vagyok hülye ezért. De nem a kor számit ezért nem foglalkozok a többi emberrel. Az elvesztős dolog.... jó lenne vele majd ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffia Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Ma van 8 napja:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
girl14 Posted Május 19, 2006 Share Posted Május 19, 2006 sziasztok.14 és fél vagyok.és én már elveszetettem teg nap elott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 19, 2006 Share Posted Május 19, 2006 Én 17 voltam de gáz hogy nem emlékszem rá csak morzsákra, másnap mikor jött a kislány tisztáztuk, megtörtént párszor és enyi. Amugy tényleg nem kell elsietni, és a fiatalab lányok talán azért választanak idösebb hapsit mert nem csak fizikailag de érzelmileg is érettebek és nem feltétlen csak a sex et akrják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che Guevara Posted Május 19, 2006 Share Posted Május 19, 2006 Én 15évesen pont a születésnapomon egy múzeum mögött Először elég szarul ment de másodjára mikor ráfordultam akkor már jobb volt egy kicsitI Bár az is igaz hogy az alkohol dolgozott mind a kettőnkben rendesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reni17 Posted Május 24, 2006 Share Posted Május 24, 2006 én sajnos 15 voltam, ha tehetném és előröl kezdhetném nem esnék ilyen hibába! Egy 15 éves még nagyon gyerek a sexuális kapcsoltra! de hát a mai fiatalság már mind ilyen! sziasztok.14 és fél vagyok.és én már elveszetettem teg nap elott. Nem gondolod hogy nagyon gyerek vagy még hozzá? előbb ztóbb kiégel és akkor mit teszel majd ha már nem is élvezed majd? Én meggondoltam volna a hejedben ,de te tudod!!! Csak egy kicsit gondolkozz el ,hogy mire kell egy 14 éves egy idősebb pasinak? Sexre ,mert úgy irányítja ahogy ő szereti,ez nem alapja egy tartós kapcsolatnak!!! de te tudod a te életed!!!! csak nehogy később megbánd!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Május 24, 2006 Share Posted Május 24, 2006 Én 15 voltam amikor elvesztettem valahol És 6. éve élek boldog párkapcsolatban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kano Posted Június 10, 2006 Share Posted Június 10, 2006 Én 13 éves vagyok,de még nem vesztettem el!!! Én még a csokolozásnál tartok!!! Szerintem ráér még a dolog,nem?? Ja és ezek a hülye 12 éves p*csák akik beírkálnak az ilyen szanylapokba mint például a Bravóba hogy a 12 éves barátja AIDS-es lett az magára vessen!! tunyo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logitech G5 Posted Június 10, 2006 Share Posted Június 10, 2006 Én is 13 vagyok , nemsokára 14 és szerintem igazad van jigoro abban hogy nem szabad elkabkodni!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Június 10, 2006 Share Posted Június 10, 2006 Én 15 éves vagyok, van egy 16 éves barátnőm akivel régóta együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást. Mostanában egyre többet beszélünk erről a témáról. Mindketten szeretnénk a dolgot, de én még félek, van bennem egy-két kétely is, viszont ő aztmondja hogy felvan rá készülve... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Június 11, 2006 Share Posted Június 11, 2006 $ticKy inkább ne kapkodd el.....akármit is mond Andy1210. És hiába mondja,hogy akarja, neki lehet, hogy mégis rosz lesz, akkor ez neked se lesz vmi jo élmény ha tényleg igazán szereted! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
banrobert Posted Június 11, 2006 Share Posted Június 11, 2006 Én 15 vok és még szűz 1 jó ideig. Már gondolkodtam a dolgon és arra jutottam h ráér még azt elveszíteni és ezt ez a topik méginkább megerősítette bennem. Ha meg cikiznének h még szűz vok (nem szoktak), akkor azokra nem kell figyelni! Ennyi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Június 11, 2006 Share Posted Június 11, 2006 Én frabkón 1et értek az előttem szólók többségével. Én 15 vok nemsoká én is 16, de még szűz. És hogy őszinte legyek nem is filózok sokat ezen a témán. Sztem abszolút nem gáz. Majd, ha jön 1 olyan lány, akivel totál 1másba vagyunk esve, és kölcsönösen akarjuk, akkor meg fog történni majd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
infox Posted Június 11, 2006 Share Posted Június 11, 2006 sziasztok én a "sablon korban", 18 évesen vesztettem el, nem bántam meg, jó volt, elő volt készítve:) viszont mostmár 22 éves vagyok, és 3 éve nem voltam nővel...kicsit kivagyok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Június 12, 2006 Share Posted Június 12, 2006 Ez olyan, mint a kábszer. Ha 1X belekóstoltál h mien, onnéttól már mindig kelleni fog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 12, 2006 Share Posted Június 12, 2006 Nagy igaz dolgokat írtatok és egyet is értek vele, 14 évesen böven ne kell elkapkodni! És ahogy mostanában a csajokkal beszélek (nem szex témáában csak ugy általánosan) azt szüröm le hogy nem szeretik az olyan pasikat akiknek volt vayg 40nöjük elötük és kicsit "exotikusnak" tartják ha a srác még szüz. Szal nem kell elsietni amikor érzitek mindketten és akkor is érzelemmel! (az iylen egyéjszakás nekem nem is jön be és nem is szeretnék iylet) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Június 12, 2006 Share Posted Június 12, 2006 Tökre nem értelek Titeket minek tulajdonítotok ekkora ügyet az egésznek? Ez csak szex!!! Nem kell halogatni! Ha agyilag feltudjátok fogni h védekezzetek akkor minden rendben (mondjuk 13 évesen csak ne szexeljetek ). Ez a szöveg h nem kell hallgatni a cikizésekre, ez rossz szöveg! Majd megtudjátok amikor 20 évesen is cikiznek ezzel! Sztem elég ciki ha mondjuk valaki 17 évesen még szűz. ha van esély egyéjszakás kalandra akkor uccu neki, fiatalok vagytok még! Persze nem fenyegetek és nem támadok senkit, csak sztem gondoljátok át Sok embernek (főleg nőknek) van elvárásuk az elsővel kapcsolatban, akárhogy is erőlködtök nagy az esély rá h nem lesz a legjobb, de ezen nem is kell parázni, mert egyszer mindenki elkezdte és mindenki volt először béna. Nekem sem volt a legjobb az első, de nem is bánnt a dolog, mert azóta volt időm gyakorolni (persze nem Marok Mariann-nal ). Élvezzétek az életet és ne parázzatok semmi miatt! PS: USE CONDOM! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
1gor Posted Június 15, 2006 Share Posted Június 15, 2006 21 leszek lassan de még mindig megvan hál istennek nem igazán értek atrocitások emiatt (mert nem voltam olyan hülye hogy elmondjam mindenkinek akivel szóba álltam) néhány ember tudott csak róla de ők nem éltek vissza vele és csak néha cukkoltak vele de nem azért hogy bántsanak na mind1. Innen üzenem mindenkinek hogy nem kell sietni vele ha eljön az ideje megfog történni. remélem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hores Posted Június 15, 2006 Share Posted Június 15, 2006 (edited) Így van nem kell elsietni! Én tavaly november környékén mondtam le róla! 18 évesen és 3 hónaposan! Ne idézd az előted állót! LoooL gerrri15 ezt nem értem! Módosította Június 16, 2006 Hores Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 15, 2006 Share Posted Június 15, 2006 Én egyet értek igor85i vel, és nem is gáz ha még szüz, attol még ember és lehet inteligens, olyan akit havernak fogadnék! (nem indenki születhet olyan testel mit én <ezt gondolom paul érteni fogja) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
1gor Posted Június 19, 2006 Share Posted Június 19, 2006 Hát bazz ha így nyomjátok akkor télleg nem fog megtörténni Erre csak azt tom mondani hogy ha erőlködik az ember és folyamatosan ezen görcsöl hogy úr isten 21 leszek és még megvan ,de gáz elkéne már vesziteni! Nem lessz jobb csak ha oda kerül akkor nem biztos hogy jó lesz mert folyamatosan görcsöl és úgy nem feltétlenül lesz jó, még hogyha a partner tapasztaltabb is. Max felsül az elsö alkalommal, na az gáz! És akkor hiába megértő a partner az akkor is megnyírbálja az önbizalmad! Úgy vagyok vele hogy az első alkalom legyen emlékezetes ,de ne azért mert beégtem ,hanem mert tényleg jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIsGyenGe Posted Június 26, 2006 Share Posted Június 26, 2006 Én 16 vok még szűz. És hát ismerek olyan embereket akik 13-14 évesen fogadásból veszítették el és még büszkék is rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Június 30, 2006 Share Posted Június 30, 2006 Én nemsokára 15 leszek és még nem voltam nővel kicsit még örülök is neki, mert szerintem sokkal jobban fogom élvezni később egyébként olyan 16-17 évesen tervezem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyleka Posted Július 24, 2006 Share Posted Július 24, 2006 Csöcsi én csak 13 vok és el akarom csak az alkalmat keresem mert a 16 felett az ciki sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newyorker Posted Augusztus 8, 2006 Share Posted Augusztus 8, 2006 (edited) Én pont 16 évesen és jó volt, igaz már voltak nála sokkal jobbak is! Módosította Augusztus 8, 2006 Newyorker Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MaT- Posted Augusztus 10, 2006 Share Posted Augusztus 10, 2006 Én úgy vagyok ezzel, hogy nem az a lényeg, hogy a helyzet tökéletes legyen, mert nem lehet mindig minden tökéletes. Vagy pl készülsz rá egész nap aztán este ott vagytok és tiszta ideg vagy stb... és még a végén nem jön össze. Sztem ez egy olyan dolog, hogy majd jön magától és nem kell rá készülni. A legfontosabb az, hogy olyas valakivel történjen meg a dolog, akivel te is akarod és ő is akarja. Tehát olyannal aki iránt már érzel valamit. Én bevallom őszintén eddig életemben 1 nővel voltam. És még most is együtt vagyok azzal a nővel és nagyon nem vágyok másra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Augusztus 30, 2006 Share Posted Augusztus 30, 2006 sztem érettségiig ráér az ember, de ha utána veszíti el az se ciki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunika Posted Szeptember 5, 2006 Share Posted Szeptember 5, 2006 én 16 vagyok, és még egy barátnőt se tudtam magamnak összehozni szóval én egy bartnőnek is örülnék, de ugy látszik hogy nekem még barátnőm sem lesz mostanában nem hogy sex.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprine666 Posted Szeptember 5, 2006 Share Posted Szeptember 5, 2006 Én 16 és fél évesen vesztettem el. És nem is volt rossz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Szeptember 6, 2006 Share Posted Szeptember 6, 2006 Én most múltam januárban 16 és a nyár elején veszítettem el a barátnőmmel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts