no2 Posted Április 8, 2006 Share Posted Április 8, 2006 Hali! Az lenne a kérdésem, hogy ki mit gondol az intim piercingekről, tetoválásokról. Szerintem kicsit gáz, hogy a csjnak át van likasztva a muffja, mellen úgyszint. köldökben tud szép lenni, de csak a szolidabb. a tetkó meg sztem a nuni fölött egy kis minta nem gázos... várom a véleményeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varázsló112 Posted Április 9, 2006 Share Posted Április 9, 2006 Hát az intum piercing nem hoz lázba DE a tetkó a csajszi derkán az igazán le tud venni a lábamról de nagyon ....EGYSZERÚEN ELOLVADOK....Hát ennyi igy dióhejban... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeriko Posted Április 10, 2006 Share Posted Április 10, 2006 (edited) a derékon lévő tetkó nekem is nagyon bejön a m**fos cucc nem biztos, hogy túl jó megoldás, merthogy még akár "baleset" is lehet belőlle, habár ilyen téren nincsenek tapasztalataim Módosította Május 26, 2007 Nietzsche Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugyikam Posted Április 10, 2006 Share Posted Április 10, 2006 nekem nem. kiborggá válni??? nem elég ami neki van a teste naturban??? ja és nem akarok beakadni ezekbe a piercingekebe, fájhat neki nagyon. tényleg nem volt olyan hogy valakinek emiatt leszakadt a piercingje??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Április 10, 2006 Share Posted Április 10, 2006 Kilehet venni a piercingket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
no2 Posted Április 12, 2006 Author Share Posted Április 12, 2006 Az intim piercing első sorban az élvezet fokozása miatt van (többnyire). Ahhoz eléggé meg kell húzni, hogy kiszakadjon, de ugyanúgy kiszakadhat, mint a fülbevaló. Jó kis szitu lehet, amikor a férfi intim piercingje bele akad a lány intim piercingjébe, és valami oknál fogva 2 órán keresztül összeakadva vannak :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadguy Posted Április 12, 2006 Share Posted Április 12, 2006 A piercing néhány nőnek jól áll, de sztem ha "olyan" helyen van tuti balestveszélyes. A tetkókkal meg semmi bajom... csak ne legyen túl sok a nőn. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
no2 Posted Április 13, 2006 Author Share Posted Április 13, 2006 itt van pár kép: [attachmentid=809] na ez jó szerintem [attachmentid=812]Ebben mintha lenne valami belül is [attachmentid=810][attachmentid=811][attachmentid=813][attachmentid=814][attachm ent=809:Tetk_1.jpg] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma187 Posted Április 15, 2006 Share Posted Április 15, 2006 nekem volt olyan barátnőm akinek volt intim piercingje, és nekem tetszett igaz kicsit fostam az elején, mert nekem meg van a nyelvemben, és neki karika volt, de meg lehet szokni, csak figyelni kellett mert ha egyszer össze akadtunk volna.... pfff Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Church Posted Június 28, 2006 Share Posted Június 28, 2006 Én kifejezetten ellenzem a pirszinget, bnőmön soha nem lesz ilyen( legalábbis nem hagyom neki ) A tetkókkal úgy vagyok h néhány nőn nem áll jól, de akin van azon egynél több sztem ne legyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpike007 Posted Június 29, 2006 Share Posted Június 29, 2006 hát sztem nőcin vmi pici szép tetkó áll jól, több nem, az már elég gáz ha a libusnak yakúza tetkója van szóval sztem vmi apró de szép legyen, piercing meg sztem van akinek jól áll van akinek nem, de akinek már több a vas a szervezetében mint akármi más és ennek fejében még lány is hát, nemtom elég gáz ha elkezd csörömpölni közben... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Június 29, 2006 Share Posted Június 29, 2006 Az intim piercing nem lehet annyira gáz, amúgy meg az ilyen derékon lévó tetkóktól már naon kivagyok, minden második 15 éves kiscsajnak már van...:crazy: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 29, 2006 Share Posted Június 29, 2006 jah derék tetkó már anyira trendi hogy nem is szépés egyedi, kevés oylan lányt láttam kinek elmondhattam hogy az szép és jól ás. Intím pirszingek híve se vagyok de a köldökben megtürném. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostDog Posted Július 2, 2006 Share Posted Július 2, 2006 A derék feletti női tetoválás nekem is tetszik Viszont láttam a neten egy nagyon durva képet... Csak erős idegzetűeknek : Intim tetoválás azért aki ezt csináltatta nem volt szerintem teljesen ép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIsGyenGe Posted Július 2, 2006 Share Posted Július 2, 2006 És a köpködő kobra sárkánnyá változott :D Amúgy az véleményem ezekről az intim piercingekről hogy kinek a pap kinek a papplan nekem meg tök mind1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Július 2, 2006 Share Posted Július 2, 2006 Hát az intum piercing nem hoz lázba DE a tetkó a csajszi derkán az igazán le tud venni a lábamról de nagyon ....EGYSZERÚEN ELOLVADOK....Hát ennyi igy dióhejban... Dettó. Nincs az az isten h én kilyuggassam a farkam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheephear Posted Július 3, 2006 Share Posted Július 3, 2006 idézet Pilu, Szanaszét szolziott szingli című számából: " Nonfigi a derekamon marha jól mutat, Tolatáskor mutatja az agyamhoz az utat..." Az intim piercing nagyon nem fekszik, de maga a piercing sem tartozik a kedvenceim közé. Tényleg max. egy szolid köldökpiercing. A nonfigiről az előbb olvashattatok. Nem csúnya, sőt vkinek nagyon jól áll, de sajnos már majdnem minden nőnek van, olyannak is, aki ezzel nem javít az amúgy is siralmas helyzetén... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barna74 Posted Július 4, 2006 Share Posted Július 4, 2006 Szerintem dekoratív a köldök piercing, de elég szar szex közben arra figyelni hogy ne tépd ki véletlen.Az asszonynak is volt és bár qrvára tetszett,de állandóan amikor "molesztáltam" többet figyelt arra hogy nehogy kijöjön, mint hogy nekem jó legyen Örültem annak hogy elhagyta, és bár hietetlen,de kettő nap alatt úgy összenőt hogy nem tudta visszarakni Ettől függetlenül szexinek tartom a látványt,de ennyi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Július 4, 2006 Share Posted Július 4, 2006 Üdv Mindenki! Nekem marhán tetszik az intim piercing, meg az a kobrás kép is tetszik meg amikor átlővette a hímvesszőjét, azaz igazság hogy én szívesen átlővetném hogyha nem fájna, mert TÖK buli! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
icdi Posted Július 4, 2006 Share Posted Július 4, 2006 (edited) khhhm, khhhm hát ez egy kcsit durva sztm... de nem fáj, ha van helyi érzéstelenítés.. csak, ami utána jön.. nem is tudsz normálisan tisztálkodni sem... mega fertőzés veszély is megnnőhet, ha belövöd mad... az én bevalásom szerint... - sztem ezek nem jók... Ami 1 csöppet jobb az a tatoo, mivel ott nem csak egy darabja vas... nekem az tetszik, ha nőnek a csipőjén ill.. derekánál van vmi kis minta Ne idézd a közvetlen elötted szólót! Köszi. Módosította November 21, 2006 MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barna74 Posted Július 5, 2006 Share Posted Július 5, 2006 Nem tudom,szerintem bármennyire jegelik, az akkor is fáj!Ráadásul azt is hallottam hogy ha rossz helyen szúrják át, akkor bizony a továbbiakban elmarad az élvezet!Tudodm,tudom, csak szalonban szabad csináltatni, de honnan tudod hogy aki veled szemben ül az ért hozzá?!Ettől függetlenűl szerintem sem jó ha intim részbe lövetik!De akinek tetszik csinálja... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
faxláma Posted Július 5, 2006 Share Posted Július 5, 2006 khhhm, khhhm hát ez egy kcsit durva sztm... de nem fáj, ha van helyi érzéstelenítés.. csak, ami utána jön.. nem is tudsz normálisan tisztálkodni sem... mega fertőzés veszély is megnnőhet, ha belövöd mad... az én bevalásom szerint... - sztem ezek nem jók... Ami 1 csöppet jobb az a tatoo, mivel ott nem csak egy darabja vas... nekem az tetszik, ha nőnek a csipőjén ill.. derekánál van vmi kis minta Erről annyit hogy nekem volt egy műtétem (ezt nem részletezném). Ott helyi érzéstelenítés volt, ami injekcioval történik. nagyon jo érzés volt amikor beleszurták a tűt és direkt a legvégnyabbat használták. Egyszerre két dolgot műtöttek és az elsőnél nem volt elég 3 adag érzéstelenítő és éreztem ahogy a szikével végigág. Ez nem fájt annyira mint amikor abba a pontba adtak érzéstelenítőt, hogy a másik műtétet is végrehajtsák. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cHiZsO Posted Július 5, 2006 Share Posted Július 5, 2006 (edited) a barátnőmnek van a köldökében pircingje, és nekem nagyon bejön, még sohasem volt problémánk emiatt sem sex közben sem máshol, amúgy neki amikor csinálták helyi érzéstelenítés volt. hasonló, mint a fogdokinál, egy kicsi tűvel beszurtak a köldöke mellé, és baedták a cuccot, bevallása szerint abszolult nem érzett semmi fájdalmat. a fertőzésről meg annyit hogy kultúr helyen kell csináltatni, igaz kicsit húzósabb, de megéri, barátnőmre visszatérve, neki még valami kenőcsöt is adtak, hogy azzal kb 2-3 hétig kenegesse, meg ilyen gyógypirszinget is szóval nekem ez nagyon bejön, és egy apró kis karika tetszene intimebb helyen is a tetoválásról meg annyit, hogy a hennát szeretem, mert az egy-két hét és lekopik, aztán rajzolhatsz magadnak másikat és látványra alkalmakra fel lehet vele dobni az embert Módosította Július 5, 2006 cHiZsO Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Július 5, 2006 Share Posted Július 5, 2006 A lányok derekán (fenék fölött) tetoválás kihozza belölem az állatot ... A pircing szerinten mellben és nemiszervben nagyon undorító, esetleg 1 a köldökben még elfér de szerintem már így is van elég hely a lányokon ahova ékszert lehetne aggatni miért kell már a bör alá is lyukakat furogatni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpike007 Posted Július 18, 2006 Share Posted Július 18, 2006 hát ettől a makk-piercingtől elfehéredtem, sohase nem, fujj... bocs csak még sokk hatás alatt állok belegondoltam h vmi kopasz 200kilós állat agyontetovált teddymaci átdöfi a makkom és utána megkérdezi h nah teccik e... áááá nahjó megyek sírni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyleka Posted Július 24, 2006 Share Posted Július 24, 2006 pimpike őszintén megmondom én is de azé a csajnak 1 et a n.nijába a mellébe meg a küldökébe és 1 tetkó is elffér azt ott a vagány csaj sztem jobb lehet 1 iennel mint 1 sima testő csajjal ...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 24, 2006 Share Posted Július 24, 2006 Hát igen én is most akarok varratni a karomre egyet tehát nem fogom ellenezni a csajon se a tattoo-t és a piercing et se, sőt. De ne legyen agyon varva és agyon piercingezve se a csaj meg én se. Hölgyön egy tattoo akkor néz ki jól szerintem ha nem hatalmas, tehát a popsi felett az nagyon bejön nekem, ill még a koron egy vékony szallag féleség nem tudom máshogy leirni. Piercing pedig a köldökben nagyon szuperul néz ki egy csajon, nekem nagyon tetszik. Hát az orrkarika az már undorító, nem akarok mallaccal járni. nuniba?????? felőlem, de én tuti nem rakatok a farkamba semmiféle fémet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
no2 Posted Július 25, 2006 Author Share Posted Július 25, 2006 makk-piercing? belegondolni is fáj, hogy arra valamit felszúrnak! alabba mennyire érzékeny, és még abba beleszúrnak valamit, ami mindentől megrángatja, húzza! van olyan farokravaló, amit átdöfnek az egész szerszámon! na az is au-s lehet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Július 26, 2006 Share Posted Július 26, 2006 Jó tényleg fájdalmas, de marha jól néz ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 Szerintem egy köldök pc nagyon erotikus tud lenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts