bunfi Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 (edited) igazából jobban megközelítve a kérdést a legjobban akkor jársz ha villámgyorsal elpasszolod a lapod, a procid meg a mostani grafkarid és beruházol egy 939-es amdbe, 3500+-al gyári hűtővel és PCI-os 7600 GS veszel hozzá.... én ezt tenném pl: AMD Athlon 64 3500+ S939 (Venice) OEM 15 900 Ft 19 080 Ft Abit KN8 Ultra (S939-nForce4 Ultra-Dual DDR 400-PCI Express-4 SATA II) (nem SLI) 15 975 Ft 19 170 Ft Gainward GeForce 7600 GS 256MB GDDR3 (500/1200 MHz) TV-Out + Dual DVI PCI-E /3 év gar./ 24 100 Ft 28 920 Ft az árak innen valók és hirtelen felindulásból én ezt venném meg http://www.aliencomputers.hu Módosította Október 8, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 2éve nyáron megállás nélkül dolgoztam,hogy meglegyen a jelenlegi konfigom és most már annyira a szívemhez,nött,hogy nem akarok újat,inkább ebböl hozom ki a maxot!Szerintem a A7600 GT 256 TD AGP lesz,mivel 36000,annyit meg megér nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 7600 annyival nem gyorsabb, hogy most azonnal megvedd..., szentem vagy majd a 8600-asat vedd, de inkább majd egy új gépet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memnon Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 Jó lesz az Fóri bá Flashu: Mikor lesz 8600? márciusra ígérik, nyárra ideér kb 50-ezer forintért, és tuti, hogy nem lesz AGP-ben, akkor már vennie kell egy új gépet, meg minden, szal ez nem megoldás. Ha arra gondoltál, hogy a 8600 megjelenésével leesnek a 7600 árak, azzal meg megint az a baj, hogy kell neki jó pár hónap, ráadásúl mi most AGP-t nézünk. Amúgy meg minek megvenni egyből a 8600-at? DirectX10 miatt? Hol van az még. Még ki sem jött, nemhogy a hozzávaló játékok, az még nagyon a jövő. Nameg a DX10-es játékok is elmennek DX9-es kártyákon, nézd meg mennyien használnak (rajonganak) még 9600 pro és társaikat, amiken szintén elmennek a mai játékok, igaz nem túl szépen, de nem mindenkinek az számít, hogy baromi szép legyen a játék (és így baromi drága a játék). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 figy, mindenki azt vesz, amit akar..., nekem az a véleményem, hogy egy 2 éves konfighoz már nem érdemes annyira hozzányúlni, szerintem inkább egy új gépre érdemes sprórolni, mellesleg a 8800GTS volt olyan gyors, mint a 7950GX2, szóval szentem a 8600-asok-ban is lesz bőven erő..., az már más kérdés, hogy apg nem valószínű a megjelenésük..., bár ki tudja... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coollaca Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 Sziasztok Szeretnem lecserelni regi videokartyamat es nem tudom eldonteni milyet vegyek. En 3 kozul kene valasszak segittsetek melyiket valasszam: ASUS 1600PRO-256mb Gigabyte 7600GS-256mb Club3D x800rxmax-256mb Na melyik legyen??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memnon Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 Elsőre egyértelműen a 7600 GS, de jobblenne többet megtudni, PCIE vagy AGP, nameg, hogy mennyid van az akcióra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojoando Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 (edited) elsőre egyértelműnek tűnne a Club3D x800rxmax-256mb, mivel 256biten 256 memó megy. Viszont a shaderII-t tudja,. az Nvidia a shaderIII-t. Inkább az Nvidia 7600GT-t ajánlanám. 38eFt körül Módosította Október 8, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memnon Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 (edited) A X800 rx sebességre sem éri el a 7600 szintjét, mivel az 12 pipe-os butitott verzió lassú ramokkal, beteg aki olyat vesz Amúgy 7600 GT már 32-32-ért is van inno3D (jah és mielőtt elkezdenétek fikázni az Innot lessétek meg ezt:) Módosította Október 8, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coollaca Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 Persze PCI-Expresses lenne a kartya!!! Kb ebben az arban kapneke joibbat ezeknel??????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memnon Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 Mit jelent az pontosan, hogy ebben az árban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshii Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 (edited) Flóri Bá! Csak egy tipp: Érdemes lenne ide feljönnöd Pestre videókártyáért, ha nem Pesti vagy! Találtam egy boltot, ahol a Leadtek 7600 GT 33.000 Ft újonnan! A kártyáról a oldalon bővebben... A bolt pedig: Elmész a Blaha Lujza térig, ott a 28-as vagy a 37-es villamossal egy megálló, kicsit visszábbmész az Auróra utcáig és annak a sarkán van a bolt. Honlapjuk a http://www.grc.hu Ahol érdemben semmi sincs kiírva, de ha bemész az üzletbe, tudnak segíteni... Jövő hét szerdán mehetek a kártyámért... Egyúttal a többieket is megkérdezném, jól választottam? Módosította Október 8, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memnon Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Igen, jól választottál, főleg, ha agp-s, de hol van itt az árlista? Én csak használtcuccokat látok itt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 ezek közül a 7600GS a legjobb, de egy kis pluszért már 7600GT-t esetleg X850XT-t (csak shader 2B) is kaphatsz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshii Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Igen, AGP-s... Amúgy nem az árlista alapján mentem, hanem arra jártam és beugrottam, megkérdeztem... Árulnak használt alkatrészeket is, de vannak újak is... Engem kimondottan a 7600 GT érdekelt, nem volt nekik, szerdára hozza a nagykerből... Előleget kért, papírt adott... Most pedig örülök előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Hát nem tom maradok a 36ért és akkor házhoz,mert nem vagyok nagy pesti ember,de nagyon kössz az infót tényleg és tuti ez a kártya lesz,mert máshol is ezt ajánlották megvételre!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
luzer2 Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 http://www.ipon.hu/?product_id=14996 Én ezt tudom neked ajánlani. Nagyon gyorsan szállítanak (én vasárnap este rendeltem, kedd reggel már hozta a futár). És itt van garancia futár, tehát ha garancia idő alatt meghibásodik a kari (nem a te hibádból) akkor ingyen hozza-viszi a futár a csere karit . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
luzer2 Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 30000 és 40000 között szerintem a 7600GT a legjobb választás. A fent említett 3 közül pedig a 7600GS-t ajánlom, bár egy GT nem sokkal drágább. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 Kössz meglesem! De a házhozszállítás az mennyi lenne?Mert én eléggé messze lakom pesttől! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojoando Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 Leadtek GeForce 7600GT 256MB GDDR3 TV-OUT + DVI PCI-Express 2 év garancia bruttó: 33 180 Ft http://aliencomputers.hu/ EZ GT ÉS JÓ GYÁRTÓTÓL!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
luzer2 Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 A házhozszállítás fixen 2400 Ft bruttó az ország bármely területére. De ez a garanciafutár szerintem egy jó ötlet, mert a legtöbb helyen személyes bevitelt kérnek meghibásodás esetén. Én is e-miatt rendeltem innen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Január 16, 2007 Share Posted Január 16, 2007 Kössz!De ez a A7600 GT 256 TD AGP kártyánál ugye jobb?És mennyivel?Mert akkor meg is rendelem holnap,ha írsz,hogy jobb és megéri,aztán akkor jövő héten meg írok,hogy mi volt otthon vele!THX! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
luzer2 Posted Január 16, 2007 Share Posted Január 16, 2007 (edited) http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=1318&p=6 Ezt a leírást ajánlom figyelmedbe, amúgy a 7600 GT karik nagyjából egyformák, nem nagyon lehet olyat mutatni, amelyik sokkal jobb a többinél. Én főleg a garanciafutár miatt ajánlom neked, hogy innen rendelj, mert ha messziről rendel az ember, akkor épp ez a legnagyobb problém, hogy meghibásodás esetén szaladgáli kell. Itt meg ebből a szempontból jók a garanciális feltételek. Módosította Október 8, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Január 16, 2007 Share Posted Január 16, 2007 Köszönöm és akkor ma este meg is rendelem innen a kártyát!Amúgy ez tényleg egy jó dolog,remélem nem kell majd igénybe vennem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 Most kicsit többet írok,mert vannak fejlemények! Szóval hazaértem és ott volt a kártya,nagyon szépen becsomagolva és remegő kézzel bontottam ki...Csináltam is a fényképezőmmel róla képet,mert már a hűtés nagyon tetszett.Betettem és máris ment a gép,semmi gond nem volt...Átálítottam a setupban 256ra a portot és akkor hadd szóljon..Vagyis elötte feltettem egy új XP-t,mert ha új hardvert veszek akkor mindíg ezt teszem...Aztán utána egyből 3D Mark telepítés,alapbeállításban futtatás és a végén kijött 12468 pont...Mondom ez nem lehet igaz...FEAR install és 1024ben minden ráadva,még az árnyékok is,pedig azt nem tartom fontosnak...És elindult,ment semmi akadás,tökéletes képpel...Mikor meguntam akkor feltettem a DC-t...1024...Minden ráadva...Kasyr pálya 3VS.3 sok Ork,meg IG,mert ők termelnek egységet rendesen és az meg ugye ha mind mozog akkor ott gondok szoktak lenni...De most nem voltak! Tökéletesen futott semmi gond nem volt...Akkor Quake 4,mert a régi karival nem ment,vagyis 5perc utána kilépett...Szóval 1024 itt is és full minden,élsimítás 2*...Nagyon meglepődtem,eddig nem volt ilyen szép és annyira bejött,hogy napi 5órtát toltam vele és az FPS sem ment 30alá,kivétel ha 6monszta jött,akkor volt 25,1-2*...Főleg a járművek fizikája tetszett és a ventilátorok mikor forogtak és a fény-árnyék hatás...Hát olyat még nem láttam!Aztán True Crime New York City...1024...ott nincsen grafika állítás,megy az ahogy a gép engedi...És talán kicsit túl gyors is volt,de pont játszható...Szóval elégedett vagyok a kártyával...Most még a Serious Sam2.részét akarom feltenni,mert nagyon inponáló képeket láttam a neten róla...Szóval úgy érzem a pénzemet jó helyre fektettem be...Amúgy így a végére...A DC vel hogy lehet FPS-t mérni és nem tudtok valami progit ami minden gémnél méri,mert ami van az csak UT alá jó,azzal meg már nem gémelek,mert vannak jobbak is! Kössz,a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 Jó kari ez mondtuk Mondjuk az elsimitást ne 2x tedd hanem 4x 8x-ra és akkor probáld ki nálam 8x van COD2-be igaz a cod menüjébe 4x amax de a Nvidia driverébe van 8x meg 16x szürés is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 Én ezzel tisztában vagyok,de a COD2 nekem már azért is élmény volt,mert futott DX9-el és nem csak 8al,így sokkal élesebbek volaka a színek és kidolgozotabbak a texturák,de amúgy én nem vettem észre,hogy szüksége lenne a gémnek a simításra,mert így is nagyon szép.Én csak singlében tudom tolni,mert az otthoni gépemen nicsen net,de ott a demo pálya(az edzés után) a kedvencem,mikor a végén felrobbantjuk a házat,na az nagyon nagy és a tankos rész sem semmi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coollaca Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 Kossz szepen a segittsegeteket!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 Én most vettem egy Galaxy GF7600GT AGPben és hidd el a legjobb,PCI-E-ben is csak jó lehet,szóval szerintem azt!Én Q4-el és FEAR-al tolom,de azok full graffon 1024ben simán 0%akadás! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 Nincs full graffon mert nem raktad fel az elsimítást maxra írtad,hogy csak 2x-en... De tény,hogy jó kártya. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts