tkrisz007 Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Ipon-on van GTS 32-ért (Inno3D). De a 8600GT még mindig jobb választás 10 ezerrel olcsóbban (a szintén Inno 8600GT 21 ezer) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 8600GT bőven elég csak figyelj rá,hogy ne vmi gagyi márka legyen. Linux alatt nem lesz vele bajod a leguljabb Ubuntu alapból felajánlja a drivert majd azt telepíti és újraindítja a gépet és meg is vagyunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunfi Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 hahahahaha jóvan 5e HUF-ért kaptál volna nagyobb memót... ha a 256-ost vetted meg rosszul tetted... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Ellenkezőleg. Középkategóriában semmi értelme az 512 memóriának. Mire eljutna a kihasználására, addigra elfogy a többi alkatrész (pl. mag). Tehát ha a 256-ost vette meg, akkor a lehető legjobban tette. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunfi Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 pl. Gef4 Ti vs. Gef FX5200.... hiába volt a gef4-ének nagyobb grafikai teljesítménye, mivel cska 128 Mb ram volt rajta nem engedte egy csomó játék elindítani magát... csak emiatt bátorkodtam ezt írni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Na igen, de most már más a helyzet. Reménykedjünk, hogy egy jó darabig nem lesz olyan játék, ami 512 mega ram nélkül nem indul el Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Sziasztok Ennél szeretnék venni majd egy jobb videókártyát: Sapphire Radeon HD 2600Pro OC 256MB DDR3 PCI-E és az újért nagyon dúrván 30at adnék érte és ha tudnátok ajánlani valami jót, azt megköszönném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Hello. Ebben az árkategóriában sajnos nem igazán tudsz jobbat venni.Ami már ér valamit az bőven 30 felett van. Egy kicsivel jobb lenne talán egy 8600gt,de csak néhány játékban bizonyult erösebbnek a 2600xt-től. Egyébként miért nem tetszik a kártya? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 (edited) A régit el akarod adni? Ha igen, akkor ez elmenne nagyon durván 10-ért és akkor 40-ből lehetne gazdálkodni. ---> egy 2900Pro tökéletes lenne. Ha viszont nem akarod eladni, akkor a Galaxy 8600GE 256MB-os változatát tudnám javasolni. Módosította Október 8, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 40k-ból nem lehet 2900 Pro-t venni szerintem az árgépen elírták 2900 GT lehet azon az áron kapni, ha nem írták el akkor én is a 2900 Pro-t ajánlanám (mondjuk a legolcsóbb helyen is 60k). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anzo Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Én is ajánlanám a proci upgradet amennivel drágább lenne a GTS abból már majdnem tudsz egy izmosabb procit venni. Nekem is 8600 GT van és mindeen ketyeg rajt nagyon szépen egy 2160 prodival ami 3GHz -en megy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Nem írták el. Másik boltban is néztem és ott is 43. De ha mégse, akkor a 256-os változat. (Az ATi se hülye. 60-ért már 8800GT-t lehet kapni, ami azért odab*sz a 2900-nak ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 bobsapp, tudod mikor 10ért ,zsír új garanciás, min 20ért adnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 nekem egy 8600gt-m van, a crysis kivételével az összes jelenlegi új játék megy rajta majdnem full grafikán (általában élsimítás nélkül, illetve amíg még a gyengébb gépem volt, árnyék nélkül) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 bobsapp, tudod mikor 10ért ,zsír új garanciás, min 20ért adnám Nem én mondtam, hogy 10000-ért ad el én csak azt vettem alapul amit tkrisz007 írt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 bobsapp, tudod mikor 10ért ,zsír új garanciás, min 20ért adnám Az senkit nem érdekel hogy zsír új, "maszek" vételnél 60%-ra csökken az ára (mivel mindenki rávágja hogy használt és ezellen te semmit sem tudsz tenni). Másodszor az újonnani ára (boltból) 17-18 ezer, úgyhogy a legnagyobb jóindulattal sem tudod 20-ért adni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Hát boltból sose kapod meg 17-18ért, max 22-ért na de ne ezen vitázunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 (edited) Hát én sem akarok vitázni Módosította Október 8, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunfi Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 csatlakozom, de hamarosan szerintem ott fogunk tartani... mint amikor haver azt hitte a 8800GTS tartós és OLCSÓ kari :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunfi Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 nem akarlak megsérteni benneteket de 2900 Pro csak néhány bennfenntes és szerencsés embernek jutott mert annyira keveset gyártottak belőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Ez volt hype része... bőven jutott a nagykerekbe. Más kérdés, h. most már kifutó széria. Szerintem ebben a kategóriában a 3850 az igazi alternatíva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Fara Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Hali! Van egy 1,8 GHz-es (Celeron) számítógépem, 2 Giga Ram DDR memóriával és egy 80 GB-os winyóval. Szeretnék bele venni egy videókártyát. Van is egy tippem, méghozzá: NVIDIA GeForce 7300 GT. 13000 Ft. Szerintetek egy ilyen géphez jó választás? Nem lesz proci limit, bírni fogja az alaplap, nem lesz miatta semmi hátrány? Ha igen, akkor esetleg tudtok ajánlani egy jó kis videókarit, ami: nem butított verzió, ddr 2-es graf. memória, 256 mb-os. Egy ilyen géppel szerintetek a mai játékok (pro street, stalker, crysis, gears of war) mennek normálisan, ha leveszek mindent minimumra? Ha nem mennek, akkor mi miatt? Előre is köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DArK Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 a pro street vígan el megy low-on a többit nem tudom de kéne az alaplapod márkája meg a típusa mert lehet h nem megy bele és ne ess pofára mikor már megvetted Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Nem. Semmi értelme. Ilyen gyenge procihoz (bocs hogy ezt mondom) nincs értelme egy ilyen "erős" VGA-nak. És ha meg is vennéd, akkor sem mennének a mostani játékok (még lowon se). Úgyhogy ide egy nagyobb gépfejlesztés kell. Egyébként most milyen a kártyád? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boross12 Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 vegyél uj procit és pl nemtom , ohgy hol nézted ezt a 7300 gt t haver 9000ft ért vette egy év garisan 2 megachase es et ja s akkor már ha (bennvagy a gépfejlesztésbe én vennék egy 8600 at 512 mb 25.000 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 7300 gt t haver 9000ft ért vette egy év garisan 2 megachase es Hmm,ezt nem nagyon értem.Valamit nagyon elnézhettél mert a cash a processzorba van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan wake Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 az lenne a legjobb ha túdnál szerezni egy eredeti intel procit kb 2.4-est.pontosan le kéne írni az alaplapod típusát mert lehet hogy bírná a 3 gigásat is.ez lenne egy nagy előny mindenképp.a vgá-ból a legjobb szerintem egy 7600gt lenne,ha sok pénzed van akkor már inkább egy x1950pro.de ezek igaz egy duplamagos provival lennének a legjobbak,de ha egy eredeti intel pentiumod lenne az is megtenné./gondolom agp-s a rendszered?/persze hülye kérdés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragoon Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 hy lehet veszek egy inno 3d 7300gt video karit.szerintetek milyen????vagy milyen karit ajánlotok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygamer Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 szerintem olyat már nem érdemes venni milyen is van most neked? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragoon Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 g force 6600gt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts