Flegeton Posted Április 5, 2006 Share Posted Április 5, 2006 (edited) Nem akartam ilyen haamr video tutorialt csinálni de haver arcomba rakott egy tutorialt amit a 9.0vagy valameik újal csinálta valaki és mondta hoyg nem tudnám megcsinálni a 7.0CE vel nem meg megcsináltam és 1percel hamarabb be is fejeztem . Ez lessz a végtermék, amit talán sig hátérnek lehet használni pl a jobb aso sírkábol 4000x100sat levágni és az tökéletes egy sig alapnak! http://rapidshare.de/files/17271575/2.avi.html Módosította Május 27, 2007 PxE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Április 7, 2006 Share Posted Április 7, 2006 A vége a legjobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Április 8, 2006 Share Posted Április 8, 2006 kösz a tutort kicsit időbe telt megcsinálni mert nekem cs2 van és angol mire kibogaráztam hogy mi micsoda itt az enyém: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Április 8, 2006 Author Share Posted Április 8, 2006 Erre azt tudom mondani stzép! De direkt azért nem használok angolt hogy ne bogozgassam visza az angol tutorialokat (tehát ne használhassam, nem mintha érdekelne) és azért is magyar tutort gyártok hogy a nem magyarok ne nagyon tudják használni. Addig elémraktak pár tutorialt hogy csináljam meg magyarul (a készíö magyar de az angolt használja) volt olyan amit megismertem már egy külföldi honlaprol és csak azért nem használta az iletö a magyart hogy véletlenül se keljen megcsinálnia megint. Mindegy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts