tpr Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Gratulálok a képekhez, szépek! De... igaz, nem láttam minden képedet, de nekem kezdenek elég unalmassá válni, főleg az alkalmazott rajztechnika miatt. Ne haragudj meg, de ha valaki megnézi pl. a farkas rajzodat (és persze nem hülye a photoshophoz), az keres a google-n egy szőrös állatot és megrajzolja a te stílusodban. Szóval minden elismerésem, de nekem úgy tűnik, hogy ugyanarról a csontról húzod le a sokadik bőrt. Azaz szőrt Remélem nincs harag, ez csak az én véleményem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 Ez nagyon profi tutor lett grat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Augusztus 6, 2006 Author Share Posted Augusztus 6, 2006 Gratulálok a képekhez, szépek! De... igaz, nem láttam minden képedet, de nekem kezdenek elég unalmassá válni, főleg az alkalmazott rajztechnika miatt. Ne haragudj meg, de ha valaki megnézi pl. a farkas rajzodat (és persze nem hülye a photoshophoz), az keres a google-n egy szőrös állatot és megrajzolja a te stílusodban. Szóval minden elismerésem, de nekem úgy tűnik, hogy ugyanarról a csontról húzod le a sokadik bőrt. Azaz szőrt Remélem nincs harag, ez csak az én véleményem. Igen a prémes álatokat így kell de ezagy van jól! Grafit cerkával is csak rajzolni lehet, ugyan az a bőr! oda lehetne írni farkas tutosial: csináld és kész. A festők is mindíg ugyanőgy festenek, de nem mindegy hogy másolod vagy magadtól. De ennek nem oylan a technikálya, vagy igen, ehez is ecsetet és maszatolót használtam.(befejezetlen) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemBen Posted Augusztus 8, 2006 Share Posted Augusztus 8, 2006 Tícs mí mászter tícs mí!!!!!!! Ez KIRÁLYHIPERBRUTÁLMEGAMAKRO! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retroka Posted Augusztus 19, 2006 Share Posted Augusztus 19, 2006 Huh ez télleg nagyon szép alkotás én most kesztem el próbálgatni h. mire is képes (hát az én kezemben még semmire) De amint belejövök feldobok én is pár képet! Mindenesetre ez a tutoriál már segített!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandoo Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 Ezek nagyon durvák :) grat hozzá, tényleg! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
supergogeta Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Ez a legjobb ps-trükk amit eddig láttam viszont minden elismerésem aki megcsinálja.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 27, 2007 Author Share Posted Május 27, 2007 Hmm?! Milyen PS trükk!? Ebben semmilyen trükk nincs! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackangelhun Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 Grat! Tényleg jó tutor! Az én farkasom is alakul már a tutor alapján. Pár nap és kész (sajnos mostanában nem nagyon érek rá, de pár napon belül összehozom ). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 azt a rohadt!! kicsit vágod a photoshop!! tanits mester Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackangelhun Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 http://img134.imageshack.us/my.php?image=wolfrs3.jpg Nah azért kész lett... igaz nem olyan jó, meg kicsit nyomi. De hát ez az első ilyen irányú próbálkozásom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 30, 2007 Author Share Posted Május 30, 2007 Azért nem rossz az. Még kell neki pár réteg, de alakul. Mondjuk én azt hittem hogy más szemszögből lesz farkas, keress képeket más szögben és azt csináld, a technika ugyan ez. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 komoly munka, szép lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Július 7, 2007 Share Posted Július 7, 2007 Hi emberek... Szerintem is szép a griff is, meg a farkas is.. ezért veszem a bátorságot és én is belevágok.. Ugyan nem vagyok kezdő, de még haladó sem igazán... RESPECT nektek akik próbálkoztok, hisz mindenki így kezdi.. KÖSZI a tutort, megpróbálom ezt a pár épést.. csocsi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanesz Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 aztak..mindenit! ez nagyon durvaa.... minden tiszteletem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
naadamw Posted Október 19, 2007 Share Posted Október 19, 2007 http://kepfeltoltes.hu/071019/farkas2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Tudom h nagyon béna lett, (főleg a szeme meg az orra) de azért feltettem... sztetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atomanti74 Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 Sziasztok! Flegeton! Csodálattal nézztem meg a képeidet, minden elismerésem a tied! Viszont a legfontosabb hozzávalóról nem írtál: egy nagyon jó kéz kell, az ilyen egérrel készült rajzokhoz és természetesen nagyon jó egér! A magam tapasztalatán mondom, hogy az én gyengébb kézügyességemet tudtam kicsit korrigálni egy megfelelő eszköz beszerzésével! Ezzel kapcsolatban lenne az a kérdésem, hogy Te milyen eszközöket használsz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviii Posted Október 26, 2007 Share Posted Október 26, 2007 ez azstán a pro photosop tutorial!!! asszem hozzá se kezdek mert biztos h belebuknék! de azért kösz (legalább láttam ilyet is!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BroN Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 megcsinálom most kezdek neki majd kiteszem a képet ha kész ... remélem sikerül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BroN Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Ez lett belőle elég béna ,de elsőre sztem nemrossz 1 óra alatt csináltam majd csinálok egy másikat ha lesz időm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szGab Posted Február 1, 2008 Share Posted Február 1, 2008 angolul nem tudnád leírni az eszközöket?? egy du-t rászánnék a készítésére;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Február 11, 2008 Author Share Posted Február 11, 2008 ... Viszont a legfontosabb hozzávalóról nem írtál: egy nagyon jó kéz kell, az ilyen egérrel készült rajzokhoz és természetesen nagyon jó egér! A magam tapasztalatán mondom, hogy az én gyengébb kézügyességemet tudtam kicsit korrigálni egy megfelelő eszköz beszerzésével! Ezzel kapcsolatban lenne az a kérdésem, hogy Te milyen eszközöket használsz? Hidd el hogy nem rendelkezek nagy kézügyességgel. Eszközök kb: A bill nem sokat számít, de ilyen van: Rég tervezem a digitáblát csak soha nem jön össze a pénz + a sör se ingyen megy. BroN:kezdetnek nem rossz ezt is folytathatod. szGab: Angolul felesleges leírni mert ecsetet és maszatolót használok, na meg rétegbeálítást de az nem nagy szám. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinnyeleve Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 ÍHát mit monjak.....Nem nagy számXDEbböl még pénzt is kereshetnél.De komolyan mondom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Február 13, 2008 Author Share Posted Február 13, 2008 Talán... de hol?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebhelyesarcú TM Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 Menj el valami weboldal design tervező csapathoz vagy valami ilyesmihez.Nah de a gépem most nem jó és így a pót gépröl írok :S. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 ha ez így menne, ahogy leírod, akkor mindenki "weboldal design tervező :D csapathoz" menne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrielka Posted Szeptember 12, 2008 Share Posted Szeptember 12, 2008 úúúristen ez nagyon kemény!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jana4 Posted Szeptember 29, 2009 Share Posted Szeptember 29, 2009 Nagyon szép lett a farkas, grat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts