Flegeton Posted Április 3, 2006 Share Posted Április 3, 2006 Mutánst fogunk készíteni!(azért adtam neki 4es nehézséget mert nem írom le részletesen!) Elöször össez kell szedni a tartozékokat különbözö természetképekröl! Én felhasználok sas, mokus, valamilyen madár, valamilyen gyík alkatrészeket és igy álítom be! A sas fejet CTRL + U val a szinezés kipipálásával átszinezzük, persze elötte ki kell jelölni (a csötr és szem kimarad). Majd utána a többi tartozékot is átszinezzük. Az átszinezések után a fejet kezeljük egy kis radirral, mégpedig olyan 30 as mérettel és 10%os erösségel (fent lehet álítani), ugy hogy kis kattingatásokkal halványítjuk a réteget és a szem felé haladva egyre kevesebbet halványítuk.(ti érzitek mikor jó) A füllel is hasonloan járunk el ha nem passzol a szinekhez akkor kis szinátmenetet kell rá dobni és a szintömörségget és a szöget kel álítani rajta! A fül és a fej közöt új réteget hozunk létre és feketével (ecset vagy ceruza) a fülnek húzunk egy kis árnyékot, utánna maszatoloval vagy ki ki a saját modszerével elmaszatolja (lehet használni a radírt is az átlátszóság álításához). Nekem ilyen: A mokus testéröl lopunk gy kis szört hogy eltüntessuk a fehér tollakat a fej tetején. Én raktam rá kis CTRL + U combot is és a toll vöröséhez probáltam beálítani. Gondolo hogy kitaláltátok hogy ezt is a radír segítségével fogjuk kihalvánítani! Még a fej szélét kell kicsit életleníteni mert igy elég rendelenes! Ilyen lett: Egyelöre igy marad most a madár adalékkal foglalkozzunk az nem tart sokáig ott is kis radír segítségét kell akalmaznunk! És itt is lopunk egy kcsi szört a szárnyra is ugyanugy mit a fejen! A farokkal is ugyaníígy mindent! Eddig ez van (a sziklát kiszedtem alolla meg a különbözö rétegek széleit is kitisztítottam!): Ezt már el is lehet menteni! Egyesítés után fehér háteret álítunk be és jú tétegre kijelüljök a mutánsunk körvonalát és feketével kiszinezzük, és azt eligazítjuk CTRL + T és a CTRL segítségével lehet igazgatni a sarkokat.(azzal nem álulok el nagy titkok hogy aháttér és a mutáns közé kell rakni ezt az árnyék réteget!) A mutánson még ki szinégetövel is parádézhatunk! És a végeredmény! (kicsit siettem a tutoriallal igy tele van hibával és a széleken még dolgozni kellene de ez van) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
netocsi Posted Április 13, 2006 Share Posted Április 13, 2006 vazze,ez durva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsomy Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 és hogy lehet a képeket összevágni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fábi Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 Hát én nem nagyon értek hozzá, de szerintem kijelölöd külömböző képekből, és átmásolod az alapképre... aztán követed a mester utasításait Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Electro Posted Október 31, 2006 Share Posted Október 31, 2006 Nem is ez a gyerek csinállta hanem az egyik szerkesztő a Digitart.uw.hu-n!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Október 31, 2006 Share Posted Október 31, 2006 mielöt megszólalasz gondolkozz el azon hog lehet hogy ő az egyik digitart-os szerkesztő? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Október 31, 2006 Share Posted Október 31, 2006 Sztem Flegeton nem gyerek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted November 1, 2006 Author Share Posted November 1, 2006 Nem is ez a gyerek csinállta hanem az egyik szerkesztő a Digitart.uw.hu-n!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez LOL! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Nem is ez a gyerek csinállta hanem az egyik szerkesztő a Digitart.uw.hu-n!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ennek kb. annyi iq-ja lehet, mint az egyik döglött macskámnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
farinkasz Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Nem is ez a gyerek csinállta hanem az egyik szerkesztő a Digitart.uw.hu-n!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! áááááá!!! ezt már nem bííírom!!!! LOL!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy1210 Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Nah jah elég vicces! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horatio Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 Nem is ez a gyerek csinállta hanem az egyik szerkesztő a Digitart.uw.hu-n!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neked kábé annyi eszed van, mint ennek: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 ez nagyon kira ,már nagyjából sejtem hogy milyen mutánsom lessz (ember,majom,szamár,és csiga) :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 10000000THX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Nagyon jó tutorial, én biztos vagyok benne, hogy te csináltad, télleg miért kell ilyennek lenni egymással???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 ilyet szerintem tutor nélkül is még kezdők is tudnak csinálni... összevágni képeket mindenki tud szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 Ha észrevennéd ez nem csupán összevágás, és sztem mocskosul nem tud ilyet egy zéróról kezdő! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 Durva állat jött ki a végén Jó kis tutor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Ha észrevennéd ez nem csupán összevágás, és sztem mocskosul nem tud ilyet egy zéróról kezdő! ... lehet ... ebben az esetben én kérek elnézést... habár sok értelmét még most se látom ... de biztos bennem van a hiba... azért köszi, hogy fáradtál eme remek tutor leírásával Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Július 6, 2007 Author Share Posted Július 6, 2007 Te ugye nem olvastál tutort?! Mert ugye a VT is egyszerű összevágdosás! Azt minek olvastad, csak nem láma vagy?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 jóvanna... sorry csak első ránézésre nem sok értelmét láttam ennek a tutornak (mármint ami a képet illeti) a technika annál inkább hasznos lesz szóval köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 Fasza mutáns lett Sajna amig nekem nincs meg az uj gepem addig nem tudok ilyesmiket szerkeszgetni Pedig kipróbálnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanesz Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 poén ügyes munka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitya Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 (edited) Ez nektek tetszet? Akkor nézzétek meg ezt: http://www.humandescent.com/VersionNew/index3.shtml Módosította Augusztus 28, 2007 Gabi89 Code tag Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Július 28, 2007 Share Posted Július 28, 2007 Azta! Kössz a linket! Ez nagyon jó oldal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tono Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 Nagyon THX a tippet már mióta akrtam én is valami hasonlót "alkotni" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormhawks Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Ez tök jó! De ki tudná megcsinálni a south parkból ismert medvedisznóembert? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Jó eza tutor, mondjuk újat nem mondott, de ezaz én fanatizmusom. Csak egy tipp: radir helyett szerintem jobb lett volna maszkolást használni, az könyebben korrigálható utólag is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Július 3, 2008 Author Share Posted Július 3, 2008 ... Csak egy tipp: radir helyett szerintem jobb lett volna maszkolást használni, az könyebben korrigálható utólag is. Akkor olvassd el a hszeket. Alapokkal kezdjünk, majd lesz akinek leesik mi az és van akinek nem. Akinek nem az ne fárasszon azzal, hogy mi az a maszk, így is meg tudja csinálni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts