Flegeton Posted Április 3, 2006 Share Posted Április 3, 2006 Ezt haladók ne is nézzék! (írtam az egyes tut ba hogy kérésre csináltam és ez volt a 2.kérés) Nos szerintetek meik az eredeti? A zöld és be is bizonyítom! :shock: Veszünk 1 képet és szépen kijelölgetjök az átszinezésre szánt karoszériát. (kreativitás szerint nemcsak karoszériát hanem egy szép napbarnította (vagy napkékítette) bört vagy másik szemszint stb stb, lehet ezzel csinálni) ezek az eszközök lesznek a segítségünkre. Értelem szerüen használni: ha az ALTot nyomjuk és ugy jelölönk az a rész kivonodik a töbi kijelölésböl ha pedig a SHIFTet nyomjuk és ugy jelölünk akkor hozzáadodik a többihez. Na akkor hajrá! Megvagyunk a kijelöléssel semi mást nem kell csinálni csak lekombozni egy CTRL + U val és pipa a szinezésre és a csuszkákat tetszés és izlés/realitás szerint lehet huzogatni, ami ide van vágva abol kaptam a vöröses kocsit! Enyi! Itt van még az eredeti kép amiböl kiindultam. http://silenciothegame.uw.hu/TUT/KAR/CAR03.JPG Ezeket is ugyanazzal a teknikával csináltam.(az elsö az eredeti) 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemdam Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 kösz épp most tanulom photoshopot kezelni nagyon jó kis cuccokat teszel fel köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Augusztus 12, 2006 Author Share Posted Augusztus 12, 2006 DigitARt.uw.hu -n van pár tutor ami itt nincs! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemdam Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 ok kösz egy lovat már kituttam szinezni kékre nekem teccet meg kell filmhez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Szeptember 15, 2006 Share Posted Szeptember 15, 2006 nah kipróbáltam elég cuki lett eredeti: edited: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anagyember Posted Szeptember 16, 2006 Share Posted Szeptember 16, 2006 hát igen, ez elég hasznos:) próbáljátok magatoknak más hajszínt:D poén! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haino Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 hello nekem az lene a problema h. ha kiszinenem az autot akkor pl sárgán ottmaradnah csíkok ahol vágtam...meik toollal lehet eltűntetni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lopottmotor Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 hello. köszi szépen, de megmondaná vki hogy lehet ilyes pontosan kijelölni ...??? nekem nem megy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawker Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Nekem sem megy a kijelölés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zola8 Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Szerintem mágnes lasszóval próbálkozzatok. Elég pontosan dolgozik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawker Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Köszi a tippet.Mindjárt megpróbálkozok vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Campione Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Ha színes autót akartok átszínezni, akkor van egyszerűbb megoldás is. Az autó most legyen piros. Semmit nem kell kijelölni, hanem csak Shift+U. Itt a legördülő menüből kiválasztani a Red-et. Ezután csak a piros színek fognak módosulni. A Hue csúszkával állítható a színárnyalat, a Saturation-nal a színélénkség, a Lightness-szel a sötétség. Ha így nem funky, rakok fel képet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GerryZ Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Could not complete the Hue/Saturation command because the selected area is empty EZ mit jelent? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Campione Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Could not complete the Hue/Saturation command because the selected area is empty EZ mit jelent? 1*ű. Olyan layer aktív, ahol a kijelölés alatt nincsen semmi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Ez komoly lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joebátsi Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 HOgy lehet ilyen szépen kijelölni? én hajat akarok de nem megy help pls Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 te Démon, ez a jövöévi új CukiMobil™ ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimyke Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 ez naon tuti...asszem elkezdek komolyabban foglalkozni a photoshoppal köszi a tutorialt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankcsapas Posted Június 6, 2007 Share Posted Június 6, 2007 Na ezt én is kipróbálom! Amúgy sztem naon cool program a photohop, már sok képet csinátam, igaz nem mind sikerült úgy ahogy a tutorokban van, de zsír! Meg a tutorokból sok mindent lehet tanulni, billentyűkombinációkat, effektek használatát, meg k**va sok mindent! Szal egyszerűen naccerű!!!! :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bécikeeee Posted Június 11, 2007 Share Posted Június 11, 2007 Én is szórakoztam már egy picit ilyen volt: ilyen lett: amit változattam: -karosszéria színe (tudom, elég randa lett, de nem ez a lényeg) -üvegek színe -kerekek -lámpák "felkapcsolása" -matrica (lehet ki kellett volna hagyni...) -a kocsi elején ahol bemegy a levegő a motortérbe, azt lecseréltem mert volt ott egy ronda suzuki jel -meg az elsőkeréknél kicsit kiszélesítettem a karosszériát (ez nem direkt volt csal elrontottam... de teccet úgyhogy megtartottam) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
misumi Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 osztálytársaim: Ja és uvbull: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydram Posted Január 3, 2008 Share Posted Január 3, 2008 thx flegeton... máris megpróbálom. majd rakok be képet az eredményekről Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 3, 2008 Share Posted Január 3, 2008 nézegettem a témát, és nekem is muszáj volt megcsinálnom az evo 10et Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydram Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 hát ilyen lett... sztem elsőre egész jó am aki komolyabban szeretne ilyennel foglalkozni --> http://hvtm.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydram Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 nah megcsináltam a porshe carerra gt-t nekem 20 perc volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 Could not complete the Hue/Saturation command because the selected area is empty EZ mit jelent? ember... szótár... <_< hello. köszi szépen, de megmondaná vki hogy lehet ilyes pontosan kijelölni ...??? nekem nem megy én a pen toolt javaslom, ezerszer jobb mint a mágneses lasszó szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Január 8, 2008 Share Posted Január 8, 2008 Próbálkoztam én is Eredeti: "Tuned": Vélemény? Az üveget hogyan kell színezni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 8, 2008 Share Posted Január 8, 2008 a két kép között mi a különbség? és mielőtt belekezdenél úgy a vt-zésbe, jegyezd meg.. mindig nagy felbontású képpel dolgozz! amúgy ablakot úgy tudsz színezni (legalábbis úgy a legegyszerűbb) hogy egy új réteget raksz a kép fölé, az ablakot kitöltöd olyan színnel amilyen színű üveget szeretnél, és a layer mode-ot átállítod Overlay-re (magyarul lövésem sincs hogy hívják) viszont mielőtt nídforszpí ándörgráund 2-s verdát szeretnél összedobni elsőre (mert gyakori hiba kezdő vt-seknél) szerintem csak sötétíts, ne színezz! (magyarul feketével töltöd ki) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateka73 Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Enisz van MSN-ed??Mert lenne pár PS-es kérdésem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts