Gabesz Posted Április 3, 2006 Share Posted Április 3, 2006 Kompakt mobil megjelenés Egy kicsi és vékony 3G-s telefon, mindennel felszerelve, amire szűksége lehet a kommunikációban: gyors üzenetküldés, kiváló hangminőség, valamint videóhívás - K610i. Élvezze a lenyűgöző multimédiás szolgáltatásokat, Sony Ericsson K610i készülékével és tapasztalja meg a gyors internetezés örömeit. Klasszikus kivitelezés A K610i-t, a könnyű kezelhetőség mellett, arra tervezték, hogy maximálisan meg legyen vele elégedve. Egyike a legkisebb 3G-s mobiltelefonoknak, a navigációs gomb és egyéb billentyűk elősegítik a szöveg bevitelét és a kezelhetőséget. A billentyűzet kellemes háttérvilágítással, effektekkel rendelkezik, amely automatikusan bekapcsol hívás, illetve üzenet fogadásánál. A K610i 1.9" 262K színű TFT kijelzője ideálisan használható üzenetküldéshez és internetes keresgéléshez egyaránt. Képkezelés 2 megapixeles kamera található diszkréten elrejtve a K610i hátoldalában. K610i-vel készült képekkel bátran büszkélkedhet. Elmentheti és azonnal el is küldheti közvetlenül barátainak. Ossza meg életét barátaival képekben. Küldje el képeit telefonról telefonra (MMS) vagy telefonról személyi számítógépére (MMS vag e-mail) Mindezek mellett, áthelyezheti őket személyi számítógépére Bluetooth segítségével, vagy USB kábellel (tartozék). Tároljon többet Memory Stick Micro (M2) memóriakártyán. Üzleti funkciók Használja K610i készülékét hatékonyságának növeléséhez, személyes előrejutásában, és munkhelyen is. Közvetlen e-mail küldési támogatottsággal rendelkezik, szinkronizálhatja számítógépével , hogy ezáltal elérhető legyen és közben frissíthesse naptárát. K610i készülékét nagysebességű modemként is használhatja, mely segítségével barangolhat személyi számítógépével a világhálón. Legyen mindig naprakész, ami az új híreket és eseményeket illeti, a K610i teljes Internetböngészőjének segítségével és élvezze a legeslegfrissebb híreket (RSS). Zene Kedvenc zeneszámai mindig önnél vannak, bármerre jár is. Nézzen valódi klippeket és töltsön le újabb dalokat telefonkészülékére. Bármikor, bármerre is jár. Többet akarsz megtudni róla akkor itt a link: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hu&lc=hu&ver=4000&template=pp1_loader&php=php1_10389&zone=pp&lm=pp1&pid=10389 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schofield Posted Február 25, 2007 Share Posted Február 25, 2007 SonyEricsson K610im is létezik már : http://www.telefonguru.hu/keszulekek/SonyEricsson_K610im.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csabi.007 Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 k610 i -m volt, gyárilag rossz volt a hangszórója, szervíz megjavította, de még rosszabb lett, háttérvilágítás is elszállt..... Majd azt megcsinálták, de most kaptam helyette egy újabb hibát. Szóval nagyot csalódtam az SE ben. Most Nokiám van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petike4ever Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 ilyet akartam először, de végül k750i lett belőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr3no Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Nekem ilyen van, és most hogy elolvastam ezt a kis "összefoglalót" ez télleg igaz erre a telóra, nekem nincs baj a hangszóróval, bár nem ez szól a legjobban de hát arra való a fülhallgató , és nem csak a munkahelyen lehet használni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirkoZvezdara Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Nem is rossz teló! Haverom bátyjának is ilyen telója van, csak az a telefon már a WC-be is belepottyant, szóval nagyon le van amortizálva. xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts