Feribax2 Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Ma sikerült megvenni a telót, menübe mászkáltam, semmi gond. Aztán az első játékot ami rajta volt, elindítottam. Ekkor kikapcsolt a telefon és azóta se bírom sehogy bekapcsolni, még azt se jelzi, rádugtam töltőre. Mi lehet a baj? szerk. Visszavittem, visszaadták a pénzt. Tegnap megrendeltem máshonnan, igaz kicsit drágábban, de ma reggel 1/4 9-kor már itt volt a futár és ez működik rendesen! Legalábbis eddig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Június 28, 2008 Share Posted Június 28, 2008 Kösz az infót, én is így emlékszem! Ennyit a teló ármegtartó képességéről! Jah, sorry elírtam, nem 8000, hanem 7000 forint. Figy, most akkora hülyeséget írtál! Azért ilyen olcsó mert: 1. előfizetéses 2. ez már egy kifutó modell, a K800i óta már megjelent 2 új generáció is: K810i, és K850i. szal ezárt ien olcsó. Kb 3-4 évvel ezelött jött be a piacra ez a mobil. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sachiko90 Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 nekem is k800i-m van és nagyon jó kis teló teljesen meg vagyok elégedve vele. Már lassan 1 éve van meg és eddig semmi probléma nem volt vele. G O O D P H O N E !!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feka13 Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 most kártyásan csak 21.990 : D vigyél betelot és 11.990 most veszek : ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 vigyél betelot és 11.990 most veszek : ) És ezt hol olvastad, mert az oldalukon nem találtam?! Tudnál bedobni valami infót ? És ez minden telóra érvényes vagy csak erre? Előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 Kártyafüggetlenül vagy Pannonosan ez mennyi? Kártyásan kellene. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 Ennyire nehéz beírni hogy pannon.hu ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 vigyél betelot és 11.990 most veszek : ) És ezt hol olvastad, mert az oldalukon nem találtam?! Tudnál bedobni valami infót ? És ez minden telóra érvényes vagy csak erre? Előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Légyszi válaszoljatok már, mert kéne ez a teló!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Menj be kérdezd meg omfg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Bemmenék én csak az a baj, hogy itt ahol én élek (falun) nincs T-Mobile bolt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feka13 Posted Szeptember 23, 2008 Share Posted Szeptember 23, 2008 Hát nem tom volt olyan akció h be lehetett vinni telefont,nem?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 23, 2008 Share Posted Szeptember 23, 2008 Igen volt, de az előfizetéssel volt nem Domino csomagban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ábrahám Bence Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Nekem is ilyen telefonom van én nagyon meg vagyok vele elégedve szerintem jó telefon ajánlom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bali922 Posted Június 29, 2009 Share Posted Június 29, 2009 Teljes mértékben meg vagyok elégedve ezzel a telefonnal pedig nem mostani De úgy érzem lassan le fogom cserélni egy érintőkérpernyősre, természetesen Sony Ericssonra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoldyandras Posted Október 19, 2009 Share Posted Október 19, 2009 Imádom! Ahány esést nálam túlélt... nem is tudom, h. miért nem ütésállóként reklámozták Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bali922 Posted Május 9, 2010 Share Posted Május 9, 2010 Na igen, ez a telefon ütésálló az biztos! ) Csak a vizet nem bírja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts