Gabesz Posted Április 3, 2006 Share Posted Április 3, 2006 SonyEricsson K800i Készítse el a legjobb képet A K800i készülékkel nehéz rossz fotókat készíteni. Válassza ki a képet, amelyet a BestPic? funkcióval szeretne elkészíteni. Ebben a képességben az a különleges, hogy az eredményül kapott képek közül négy már közvetlenül a kamera gomb lenyomása előtt elkészül, négy pedig közvetlenül a felengedés után, teljessé téve a sorozatot. Válassza ki a legjobbat. A többit pedig törölje. Továbbfejlesztett képkezelés Ahol a fényviszonyok nem megfelelőek, ott a beépített xenon vakuegység kiváló fényt szolgáltat, a K800i pedig kiküszöböli a piros szemet, és ezáltal biztosítja, hogy a legjobb képeket készíthesse. A kamera stabilizáló funkciója fényképezés és videofelvétel közben képes kompenzálni keze bármilyen kis elmozdulását is. Blog Amikor elkészített egy fotót, azonnal megoszthatja Bluetooth?-on keresztül multimédiás üzenetben, vagy felhasználhatja blogjához. Készítsen fotót, adjon hozzá szöveget és küldje el egy blog oldalnak. Az oldal az első fotó blogolásával jön létre, majd válaszként egy szöveges üzenetet küld a webcímmel és a bejelentkezési adatokkal. Küldje el a címet barátainak, és ossza meg életét képekben. Minden infó megtekinthető a szépségről itt: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hu&lc=hu&ver=4000&template=pp1_loader&php=php1_10407&zone=pp&lm=pp1&pid=10407 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Most vettem T-mobile elég nehezen ment fel a gépre anyáztam is eleget de most müxik. Még csak 6 órás a teló szóval nem sok infót tudok róla megosztani. Eddig csk annyi hogy nem tünik rossz vételnek figyelembe véve hogy többet tud mint a forgalomban lévö nokiák legtöbbje és nem kell megfizetni rajta a sysbian-t + a sonyericcson névjegy garancia a minöségre ami már a mobil tapintásán is érezhetö hogy nem papírból van összehajtogatva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robox Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Nagyon jó telo megvagyok vele elégedve föleg az esti órákban készült fotoval el se hisszem hogy telo ilyet tud csinálni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenki Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 én most készülök venni (vetetni ) telot, és ez felkeltette az érdeklődésem. Mennyibe volt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
papi001 Posted Március 5, 2007 Share Posted Március 5, 2007 Jenki, ha azt akarod, hogy a telód, még 3 év múlva is érjen valamit, akkor ne Sunyi Ericsson-t vegyél (ezt nem félre írtam). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szanci Posted Április 3, 2007 Share Posted Április 3, 2007 Csupán csak az év mobilja a K800as szóval igenis 3év mulva is meglesz az ára. Aki "otthon" van a mobiltémákban az tudja hogy a SE-nál nincs jobb teló. Gagyi Nokia v. Samsung labdába sem rughat. Nekem is K800asom van, térkép, GPS navigáció, mp3, filmek, zseblámpa, RSS, Email, MSN, 3MP vakus kamera kategóriájában a legjobb, flash, internetböngésző, teljes mértékben konfigurálható, menuk-ikonok szerkesztése, tökéletes softwares támogatás,frissités és még sorolhatnám mi mindenre jó és használom is rendesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenki Posted Április 9, 2007 Share Posted Április 9, 2007 a joystick nem megy tropára? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
runner Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Kedves Szanci!Nem kötekedni akarok,de a tiedben hol van a zseblámpa? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohoc71 Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 A zseblámpa engem is érdekelne,bár a xenon vakutól nem várhatom el... Bezzeg a W900i-m led lámpája... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Csupán csak az év mobilja a K800as szóval igenis 3év mulva is meglesz az ára. Aki "otthon" van a mobiltémákban az tudja hogy a SE-nál nincs jobb teló. Gagyi Nokia v. Samsung labdába sem rughat. Nekem is K800asom van, térkép, GPS navigáció, mp3, filmek, zseblámpa, RSS, Email, MSN, 3MP vakus kamera kategóriájában a legjobb, flash, internetböngésző, teljes mértékben konfigurálható, menuk-ikonok szerkesztése, tökéletes softwares támogatás,frissités és még sorolhatnám mi mindenre jó és használom is rendesen Én sztem a Nokia és a Samsung telok se gagyik,a telonak 3év múlva is lesz persze ár,mennyi talán 30 000ft(vagy még annyi se ),minden műszaki cikknek csökken az ára Ha olyan gagyi a Nokia,akkor miért lett 2005 és mobilja a Nokia N70-n a Mobilkor újság szerint. Én nem azt modom,hogy a K800 nem jó telo,de nekem nem kéne,mert a Symbian+Nokia párosítás többet ér mindennél Ez az én véleményem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekim Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 nem tud valaki ilyen telcsire K810i szoftot? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
♪MC_ßiG-ßoY♫ Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 Kb 3 hónapja wan iylen telefonom egyszerűen imádom a Vodafone-nál 61 ezerért wettem de pl a pannonnál 105.000 ért láttam a teszveszen meg 75 ért HASZNÁLTAT a xenon waku egyszerűen csodálatos úgy megwilágítja a tárgyakat wagy bármit h az hietetlen.. 64Mb a belős memória 3.2 Mpixel 240*320 kijelző a hibája a teleonnak: egy kicsit nehéz és wastag más nincs Ez a telefon majdnem tud annyit mint a nála 100.000 drágább nokiák. Am. nemsokára kijön a SE K850 i 5Mpixeles kamera további infó: www.sonyericsson.com (magyar oldal) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coollaca Posted Augusztus 20, 2007 Share Posted Augusztus 20, 2007 Hat volt nekem Samsung D900 is, Nokia N73 (mind 3MPX)is de este olyan kepeket csinaltak majdnem mint egy vezetekes telefon A K800-nak viszont ossze merem hasonlitani az esti kepeit meg digitalis kamerakeval is (nem kell a legszuperebbre gondolni eppen)!! Es ugzan ey a helzyet a TE ev telefonod vs a K750 kozt is!! Ugyhogy kovetkezokor amikor velemenyt irsz azelott TE hasonlitsd ossze a telefonokat ne holmi hulyesegeket olvass ossze s az utan beszelj!! UI: Bocs a fellangolasert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
♪MC_ßiG-ßoY♫ Posted Augusztus 20, 2007 Share Posted Augusztus 20, 2007 Ez nekem szólt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dkoma Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 énis k800i akarok vennne 1-2 héten belül nagyon jó teló és a kamerája ahoz képest hogy csak teló szerinten nagyon jó megtudnátok mondani mekkora a max memória ami belefér és mennyiért úgy halottam max 1 gb mem fér bele ez igaz ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 A 2 GB-ost tuti, hogy kezeli. De lehet, hogy a 4 gigás is megy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petterson Posted Augusztus 27, 2007 Share Posted Augusztus 27, 2007 Szépség? elég nagy és vastag sztem, de azér SE RULZ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 pannonnál mennyi lehet kártyásan? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragster19 Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 Nokia N95-öm ellen esélytelen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenki Posted Január 28, 2008 Share Posted Január 28, 2008 sőt, az n95-öd még a T610-et is leveri... :\ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikoy Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 én ilyen telót akarok venni, mennyi ez T-mobilnál dominó csomagban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BroN Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 nagyon jó teló csak ajánlani tudom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Április 11, 2008 Share Posted Április 11, 2008 Én is most vettem egyet hát mit mondjak megvagyok vele elégedve.ZSÍRRRRRRRRRR!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feka13 Posted Április 30, 2008 Share Posted Április 30, 2008 jo csak nincs rá pénzem meg csak mikor megvettem az 5200-t vettem,akkor vettem figyelembe milyen jó ez a telefon:( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 a joystickos telókkal vigyázni kell, könnyen porosodnak, és ha elkopik a joystic, akkor a csere nagyon drága, vagy dobhatod a telódat a szemétre emiatt mégha nem is használod sokat. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol0 Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 Szipi ezért van rá 1 év garancia az idő alat kell leölni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Június 9, 2008 Share Posted Június 9, 2008 Most a T-mobile 8000 forintért árulja a K800i-t, igaz előfizetéssel. Úgy gondolom megéri megvenni, ha vki meg akarja veni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feribax2 Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Sziasztok Most szeretnék venni egy ilyen telót, de az lenne a nagy kérdésem, hogy a K800 és a K800i között mi a különbség? Mert egyik újságban K800 volt írva, ugyanazokkal a tulajdonságokkal, mint a k800i. Már azon is gyanakszom, hogy lehet a kettő ugyanaz? Előre is köszi a válaszokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeCee Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Ugyanaz, csak az i sorozatú europában lett készítve, még a többi máshol - kínában is van U-s például Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Most a T-mobile 8000 forintért árulja a K800i-t, igaz előfizetéssel. Úgy gondolom megéri megvenni, ha vki meg akarja veni! Kösz az infót, én is így emlékszem! Ennyit a teló ármegtartó képességéről! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts