giggs Posted Március 30, 2006 Share Posted Március 30, 2006 Teszt Mindenkinek 1. Ön a. igen b. nem 2. Szereti -e hogyha ... ? a. nem b. igen c. nemigen 3. Biztos-e benne, hogy? a. hogy? b. hogy mi? c. Hogyne 4. Ez az utolsó kérdés? a. igen b. nem c. a helyes válasz a 'b' 5. Ha öt tehén fél óra alatt 57621 füvet harap le, akkor 57621 füvet öt tehén hány fél óra alatt harap le? a. egy b. nem egy c. hülye vagyok, nem tudom 6. A macska legfõbb ismérve: a. van b. mindig lábbal lefelé áll c. hét élete van. Mégis megbotlik 8. Melyik a kakukktojás? a. tyúktojás b. Kinder tojás c. Tükörtojás d. Kakukktojás e. Datolyás 9. Benjamin lükébb, mint Zakariás. Zakariás éppoly gyagya, mint Teofil. Zénó tök zokni Taksonyhoz képest. Taksony totál hülye. Teofil és Zénó együtt dilisebb, mint Zakariás. Viszont Benjámin egyedül is hót dinka. Ki a legagyalágyultabb a társaságban? 10. Mi a különbség a krokodil? 11. Melyik értelmes üzbég szót lehet kirakni az alábbi betûkbõl? ÜÚCIJÖCUXZ 12. Egészítse ki: A spenót az a bokszkesztyû számára, mint a tintahal a ... számára. 13. Karikázza be az x-et! X 14. Most ikszelje be a karikát! O 15. Mi az a REM fázis? 16. Akar-e belöle? 17. És ha nem, hányat nem? 18. Janinak 10 sütije van. Négyen jönnek vendégségbe. Józsi erõsebb, mint Csaba, János gyorsabban fut, mint Géza, viszont Janinak kék szeme van, és csak Peti szemüveges. Hány süti jut Gézának? 19. Honnan korlátos a banán görbületi jellege? a. felülrol b. alulról c. görbül a banán? 20. Szereti-e Janó Évát, mint kacsa a nokedlit? a. jobban b. csakúgy, mint c. hátha nem is 21. Vegyen elõ zsírkrétát és itatóspapírt! 22. Elteheti. 23. Saját értékelése szerint milyen az ÍKÚJA? a. jó b. kiváló c. hálistennek negatív! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyurihorde Posted Március 30, 2006 Share Posted Március 30, 2006 Húú teljesen lefáradtam mire a végére értem! Érettségire jó lenne majd betenni 1 ilyet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qkori Posted Március 30, 2006 Share Posted Március 30, 2006 Ezt már január elején feltettem IQ tesztként. Most is él.... De azért jó... :-) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Március 30, 2006 Share Posted Március 30, 2006 Ez jó nagy ökörség volt. Voltak benne gyenge poénok. De azért jók is voltak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Június 11, 2009 Share Posted Június 11, 2009 Ez jó teszt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage023 Posted Június 12, 2009 Share Posted Június 12, 2009 Ez nagyon nagy! :lol: Gatula érte! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Június 12, 2009 Share Posted Június 12, 2009 Hiányzik a hetes kérdés! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts