kdávid14 Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Nekem a Sithek Bosszúja tetszet a legjobban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisnagyn1 Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 miért nincs olyan választási lehetőség, hogy egyik se???? Mindegyik tök gáz, nem tudom megérteni, hogy mit lehet élvezni ezeken, a hadonászunk a fénykarddal kezdetű filmeken! u.i.: senki se sértődjön meg, ez egy női válasz volt... a kardok is az emberiséggel egy idősek (mondjuk) sok mítosz legendában feltűnnek nézzuk csak pl Az Exkaliburt... Amúgy nem a fény kard a lényeg hanem az a hihetetlen mennyiségű "tudás" amit képvisel a föld valamennyi vallása, jelképei és népekszokásai mítoszai stb van összegyűjtve, és ez a történet mindig is aktuális lesz, ez igy volt 30 évvel ezelőtt most is és 30 év múlva is igy lesz... egyébként a magyar néptől is vannak bent kapcsolódó dolgok a filmben... a film egyébként sok mindenről szól sok-sok szemszögből lehetne megvizsgálni megnézni. de talán az egyik központi szerepet betöltő dolog a jó és a rossz örök(?) harca... egyébként vannak női ismerőseim akik szeretik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisnagyn1 Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 A Jedi visszatér, de csak azért, mert abba nyírja ki Luke, Dartvödört! nem nyírja ki sőt "megmenti" visszatéríti a jó oldalra. az Uralkodó megölésekor, az áram kárt tett a életfenttartó berendezéseiben, és ezért hal meg. de a szelleme tovább él Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 A Sith-ek bosszúja a legjobb szerintem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boond Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Mindegyik tök gáz, nem tudom megérteni, hogy mit lehet élvezni ezeken, a hadonászunk a fénykarddal kezdetű filmeken! Talán azért nem tudod megérteni, mert nem a "hadonászunk a fénykarddal"a lényeg... Nem rossz semmelyik elb*szták szerintem ezzel hogy 4-5-6 utána jött az 1-2-3 bár valahogy érdekes megoldás volt!!Nem tudom!! Ez azért van mert 30 évvel ezelőtt még a 4-5-6 részhez sem voltak meg a technikai feltételek, Lucasnah új technikákat kellett kitalálnia hogy leforgathassa. DE közel 30 év elteltével már annyit fejlődőt a filmipar, (speciális effeketek stb) hogy lehetősége lett megvalósítani az akkor még lehetetlent.És ott döntött úgy Lucas hogy leforgassa azt a első 3 részt is és így teljes lesz a történet. Mert olvastam itt hogy első trilogia 2 trilogia "Én nem hat külön álló részt látok, hanem egy teljes történetet látok" vagy vmi ilyesmit mondott Lucas... amúgy én is olvastam Zahn 3 könyvét a 7-8-9 részt... De szerintem nem fogják leforgatni mert mind mondtam az nem egy "új" történet. egyébként meg a régi 3 részt is felújították... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Az első rész nem nagyon tetszett de a többi nagyon király ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamer111 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 A Klónok Támadásában az öreg Yoda kecskesz_r a deszkán magánszáma naon bejön :D . Amúgy a Sithek bosszúja a favourite. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Nekem az első 3 rész tetszett a legjobban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 Az összes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tejfelné Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 Nekem egyértelműen a Birodalom visszavág. Nekem az új részek kicsit "lélektelenek". Csak a látvány benne a lényeg!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
edemen Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Az összeset szeretem de legjobban a Sithek Bosszúját Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 A Birodalom visszavág és a Jedi visszatér a legjobbak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Jedi visszatér a legjobb és a Birodalom visszavág. Az új remény még nem teljes nekem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiPPoNaX Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 A Birodalom visszavag mindent visz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellion88 Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 A Jedi visszatér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
backinblack Posted Február 18, 2009 Share Posted Február 18, 2009 Háát ,Jedi,Birodalom,Klónok,Sith-ek bosszuja!ezek a legjobbak szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ágaskirály Posted Február 27, 2009 Share Posted Február 27, 2009 A harmadik Star wars volt szentem a legjobb!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Február 27, 2009 Share Posted Február 27, 2009 Az összes rész nagyon jó, de szerintem a legjobb a Birodalom visszavág. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Március 12, 2009 Share Posted Március 12, 2009 Nekem a 6. rész tetszett a legjobban.Valahogy még 'varázsa' volt.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommyst Posted Március 15, 2009 Share Posted Március 15, 2009 Birodalom visszavág-ra szavaztam, de mindet szeretem... Sajnos a Sith-ek bosszúját csak félig láttam :'( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts