Daemon Posted Március 25, 2006 Share Posted Március 25, 2006 MElyik tetszett jobban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRM Posted Március 25, 2006 Share Posted Március 25, 2006 Jó kérdés.. Nem rossz semmelyik elb*szták szerintem ezzel hogy 4-5-6 utána jött az 1-2-3 bár valahogy érdekes megoldás volt!!Nem tudom!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charley Posted Március 27, 2006 Share Posted Március 27, 2006 Nekem a sith-ek bosszúja jött be legjobban az első 3-ból. Az utolsó 3-ból a jedi visszatér. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Március 27, 2006 Share Posted Március 27, 2006 Szerintem nem figyeltek oda eléggé az újrészeknél a technikára. Pl az 1-ben lévő ürhajók modernebbnek tünnek mint az 5-ben. Meg satöbbi......... De rajongója vagyok a SW-nek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuzaco Posted Március 28, 2006 Share Posted Március 28, 2006 Egyértelmáen a Birodalom visszavág. A legjobb rész. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
myke Posted Március 28, 2006 Share Posted Március 28, 2006 természetesen a New Hope!!! az én sorrendem: NH, RotJ, AotC, RotS, ESB, PM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shotgun Posted Március 28, 2006 Share Posted Március 28, 2006 Klónok támadása az örök favorit!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
financ Posted Március 31, 2006 Share Posted Március 31, 2006 Szerintem nem lehet igazán külön szavazni, mert mind a 6 rész jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Április 4, 2006 Share Posted Április 4, 2006 Én imádom a STAR WARS-ot.Nekem az összes rész tetszettt....De valamire szavaznom kellett:D! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Április 4, 2006 Share Posted Április 4, 2006 A fiataloknak úgy is az új részek fognak tetszeni, mert fúú de jó efektek meg minden Amúgy Birodalom visszavág a zsír (meg a többi is ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corso666 Posted Április 5, 2006 Share Posted Április 5, 2006 Én is birodalom visszavág párti vagyok! igaz a sithek bosszuját még nem láttam! Darth Vader rulez!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyurihorde Posted Április 8, 2006 Share Posted Április 8, 2006 Nekem mindeggyik bejön! Amelyiket megnézem onnantól az a kedvencem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 5, 2006 Share Posted Május 5, 2006 A Megtört Hűség ami fenn van az oldalon is Amúgy a Sithek bosszúja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Május 5, 2006 Share Posted Május 5, 2006 mindeggyik jó mind mind mind Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadguy Posted Május 6, 2006 Share Posted Május 6, 2006 1, 4, 5, 6. A 2 és a 3 nem tetszett. Azért tünnek modernebbnek mert "tisztábbak" összevissza csillognak meg minden. Különben könyvben valamivel jobbak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 9, 2006 Share Posted Május 9, 2006 Tudod ki olvasna bele egy könyvbe Csak filmben és kész.Nincs kedvem bántani a szemem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Május 12, 2006 Share Posted Május 12, 2006 Az uj részek nagyon el lettke rontva de mégis a Shitke bosszuja a legjobb mert vanank jo jelentek benne. Pl. a "Te voltál a kiválaszott" - as rész meg amikor Anakin áttál a sötét oldalra és a klónnokkal bemegy a Jedi templomba ...az rohadt jol néz ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 12, 2006 Share Posted Május 12, 2006 Az tényleg jó.De a Baljós Árnyak...........Bukás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Május 12, 2006 Share Posted Május 12, 2006 szerintem jó volt a Bajlós Árnyak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 12, 2006 Share Posted Május 12, 2006 Sztem akkor meg nincs izlésed wish. Abban csak Darth Maul volt jó.A többi az sz*r volt benne.A Sith bosszúja az valami mert nyer a gonosz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Május 13, 2006 Share Posted Május 13, 2006 Szerintem jobb lett volna, ha a Thrawn sorozatot csinálták volna meg. Timothy Zahn 5 könyvből álló, hivatalos folytatása nyugodtan állíthatom, még az eredeti IV-VI. epizódot is lepipálja.. Az első három rész (epizode I-III.) valahogy.. az első az katasztrófa.. a második fintorok ostroma.. a harmadik hát halovány árnyéka a világnak.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Május 13, 2006 Share Posted Május 13, 2006 én először könyvben olvastam el a klónok támadását és a sithek bosszúját. a szithek bosszúja "film" a könyv után unalmas volt ezzel szemben a klónok támadása a könyv után is "izgalmas" ! úgyhogy KLÓNOK TÁMADÁSA!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tillatilla Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 nekem az első három a nyerő mármint 4..5..6 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Június 29, 2006 Share Posted Június 29, 2006 húúúúha....nemtudok dönteni...de talán a legjobbak: A birodalom visszavág, a jedi visszatér, és a sithek bosszúja. Kiskoromban rengeteget néztem videon a IV,V,VI részeket egymás után ÁÁ a hatodik részben nagyon feelinges a zene amikor indulnak a halálcsillag fele Az ötödik rész meg tök izgalmas, főleg a végén a párbaj...az már parás, és nem a jó győz A harmadik rész lenyűgözött teljesen... az effektek is jók, a moziban szinte szédültem az első jelenetnél, de a film sztem nem ettől lett király.Ezzel zárult be a kör, teljes lett mind2 trilógia.Remélem azért még lesznek SW filmek, és nem csak aza sorozat amit ígérgetnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Church Posted Június 29, 2006 Share Posted Június 29, 2006 Szerintem jobb lett volna, ha a Thrawn sorozatot csinálták volna meg. Timothy Zahn 5 könyvből álló, hivatalos folytatása nyugodtan állíthatom, még az eredeti IV-VI. epizódot is lepipálja.. Az első három rész (epizode I-III.) valahogy.. az első az katasztrófa.. a második fintorok ostroma.. a harmadik hát halovány árnyéka a világnak.. Énis olvastam Timothy Zahm könyveit és sztem a Trawn Trilógiát le kellene forgatniuk, mert naon jók és sztem sokat hoznának a LucasArts konyhájára. Amúgy amíg nem lesz a Trawn Trilógia megfilmesítve maradok a Jedi visszatérnél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Június 30, 2006 Share Posted Június 30, 2006 Birodalom visszavág :starwars: Birodalom visszavág :fans: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coollaca Posted Július 1, 2006 Share Posted Július 1, 2006 Mindegzik f*sza de meg jobb lenne ha a regieket is ujracsinalnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Július 1, 2006 Share Posted Július 1, 2006 4,5,6 Sokáig ez a 3 film volt a csúcs! Nagyon megfogtak mikor láttam őket, az újonan készített részek már túl meseszerűek voltak nekem (felnőttem), de persze egyben a legjobb a 6 rész! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockwille Posted Július 6, 2006 Share Posted Július 6, 2006 MINDMINDMINDMINDMIND Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotijani Posted Július 6, 2006 Share Posted Július 6, 2006 Mindkétmszériából az utolsó rész a legjobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts