robertnemeth Posted Március 12, 2007 Share Posted Március 12, 2007 Csatlakoznék suse-hoz Örök klasszikus kategória. Meg szerintem egy játékot nem lehet a filmhez hasonlítani vagy az alapján a filmet megítélni, főleg ha még a játék el is lett b***va. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu111 Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Kivülről tudom mind a 3 részét! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bovor Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 Kihagyhatatlan remekmű! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olipapa Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Na igen, a keresztapa trilógia, a legnagyobb a világon! Volt olyan hogy egy nap alatt néztem végig mind a 3 mat folyamatosan az kemény volt , a játék meg szerintem nagyon ócska lett nekem annyira nem jött be Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 Ezen az oldalon hol találom meg a Keresztapát, hogy le tudjam szedni (a filmet)??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakiricsi Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 Szerintem is minden idők legnagyobb filmjei...(a SW és a Transformers mellett)..a könyvet most akarom megvenni...a filmek megvannak bár eredetiért sokallom a pénzt így nem az..., a játék se volt annyira rossz sztem...de azért mégiscsak a film a jó... Marlon Brando...Al Pachino...Robert De Nero (H) jah és Sanny a kircsi...(Y) XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 A Keresztapa a filmek császára. Über alles!! Francis Ford Coppola nagyon feltette ezzel a filmmel a mércét, amit azt gondolom, hogy nagyon sokáig nem tud majd igazán senki túlszárnyalni. Fantasztikus film, fantasztikus szereplőkkel. És nem szabad elfelejtkezni Nino Rota-ról sem, mert a film zenéje azt gondolom sok ember fülébe belelopta magát, nem véletlenül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janesz0018 Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 jó film csak nagyon szét húzták az egészet 3 órára és egy kicsit unalmas, Scarface is ilyen, de attól még jók a játék sztem jó, de nem a legjobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 Nekem pont attól tetszik többek közt, mert jó hosszú! Útálom a rövid sztorikat, ezért komálom a trilógiákat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
levi0007 Posted Január 31, 2008 Share Posted Január 31, 2008 A Keresztapa az eddigi filmes világ legnagyobb alkotása!A trilógia felülmúlhatatlan! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kree Posted Január 31, 2008 Share Posted Január 31, 2008 Keresztapa. A maffia filmek királa.Ahogy szokták mondani:cultikus Egy vezető aki tűzön-vízen keresztűl védi a családját. Aki nem látta nézze meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Iszonyat nagy a film Marlon Brando hatalmasat alakított Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Igen, csak kár, hogy viszonylag hamar meghal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 Hát ez igaz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 Jóhír Végre Magyarországon is kiadják, magyar szinkronnal, felújitott képpel (lásd Bond filmek felújitott változata), 5 DVD-s extra változatban fém dobozban 12 ezer forint, ez sztem nem annyira sok érte, és ez lehet hogy még lejjebb is megy Októberben jelenik meg, itt lehet előrendelni: http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=9128 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 ELő is rendeltem, ma jött meg... ki is akadtam, mivel tudtommal augusztus van, és még egy ezrest rá is dobtak az árra... visszaküldtem, mert még egy rohadt e-mail-t sem eresztett meg az Xpress hogy mivan. (pedig írták is, ha változik a terv akkor szólnak róla) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pista74 Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Segítség kéne dvd filmeket szeretnék töltögetni rapidos linkekröl magyar szinkronnal vagy felirattal help,ha tudtok külgyetek pm-ben minél több linket előre is megköszönném. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts