gabi133 Posted Május 30, 2006 Share Posted Május 30, 2006 Siemens S65v Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
J3t1 Posted Június 3, 2006 Share Posted Június 3, 2006 Sony Ericsson K700i Látom sok embernek ilyen telefonyya van. Megértem... Amugí én is SE hívő vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprine666 Posted Június 3, 2006 Share Posted Június 3, 2006 Nokia Communicator!!! Na jó, igazából csak egy egyszerű Sony Ericsson T290i-m van... De SMS-ezéshez, beszélgetéshez ez is teljesen megfelel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Június 3, 2006 Share Posted Június 3, 2006 Amúgy Nokia párti vagyok de most "csak"ey Siemens C75v -re tellett... De ez is jól szuperál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balogh Posted Július 2, 2006 Share Posted Július 2, 2006 Nemtom asszem 31 vagy 30 10-es(oldalt villog) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_goffy Posted Július 2, 2006 Share Posted Július 2, 2006 Nekem,most nem rég volt,nokia 3650-em,aztán motorola V3 de az kaksi volt,aztán vissza a 3650-est,most meg n70 !SIMBIAN FAN! (nem is értem,hogy mire volt jó,a motorola ,enyhén szemét... ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacsi Posted Július 5, 2006 Share Posted Július 5, 2006 Samsung D500, sztem nem olyan jó, mindig befagy a softja, meg a slide design nem valami pöpec, szerintm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zotyoman Posted Július 6, 2006 Share Posted Július 6, 2006 SIEMENS C65 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulka Posted Július 7, 2006 Share Posted Július 7, 2006 samsung d600 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barna74 Posted Július 7, 2006 Share Posted Július 7, 2006 Motorola V300 (már 3 éve) Esetleg nem tudja valaki hogy a fenébe lehet kiiktatni a t-mobilos üdvözlést a telefonon? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_goffy Posted Július 7, 2006 Share Posted Július 7, 2006 Motorola V300 (már 3 éve) Esetleg nem tudja valaki hogy a fenébe lehet kiiktatni a t-mobilos üdvözlést a telefonon? <_< Elméletileg Soft csere (2rugó...),és akkor a telcsi sem a t-zones-ról fog szólni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Július 7, 2006 Share Posted Július 7, 2006 (edited) Én pont ma kaptam egy nokia 6020-ast Nekem bejön a teló ,elötte pedig 2 évig motorola c385-ösöm volt Módosította Július 8, 2006 polip14 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiopro Posted Július 8, 2006 Share Posted Július 8, 2006 Nokia 9210i Nokia 9210i Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Július 8, 2006 Share Posted Július 8, 2006 Igaz SE hívő vok. én a nokiákat szeretem legjobban. most nekme is SE-om van [már mondtam(K700i)], és nagyon megvok vele elégedve. és olcsóbb is, mint a nokia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szenoo Posted Július 8, 2006 Share Posted Július 8, 2006 (edited) Nokia 5140i A telefon funkciói: Fitness Coach (fitneszedző) és Sports Menu alkalmazás Testre szabható telefon színes kijelzővédőket, háttérképeket, és MP3 csengőhangokat tartalmazó sport témákkal Gyorsabb és egyszerűbb kétrésztvevős Push to talk adóvevő kapcsolat, ahol a telefonszám szerepel címként A hangüzenet-küldéssel gépelés nélkül üzenhetünk A villámüzenet-küldéssel azonnal olvasható üzeneteket küldhetünk Még jobban látható képek a 65 536 színárnyalatot megjelenítő kijelzőn Műszaki leírás: Működési frekvencia: Európai, afrikai, távol-keleti, észak- és dél-amerikai támogatott EGSM 900, GSM 1800 és 1900 hálózatok Automatikus váltás a sávok között Méret: Tömeg: 100,8 g Térfogat: 106,5 x 46,8 x 23,8 mm, 86 cm3 Kijelző és felhasználói felület: Passzív mátrixos, 65 536 színárnyalatot megjelenítő kijelző (128 x 128 képpont) Series 40 felhasználói felület Négy irányban mozgatható görgetőgomb Három parancsgomb Listás és ikonos megjelenítéses menü Hangerőszabályzó gomb a hangutasításokhoz Képkezelés: Beépített VGA-kamera Fejlett kamera üzemmódok: állókép, sorozat, videó, önkioldó Videofelvétel és -lejátszás Üzenetküldés: Közös Bejövő üzenetek mappa az Üzenetekben Multimédiás üzenetküldés:szöveget, képet, hang- és videofelvételt tartalmazó üzenetek küldése és fogadása Szöveges üzenetküldés: szöveges üzenetek létrehozása, küldése, szerkesztése és fogadása Villámüzenet-küldés: küldjünk és fogadjunk a telefon kijelzőjén azonnal megjelenő villámüzeneteket! Nokia Xpress hangüzenet-küldés: rögzítsük hangos üzenetünket, és küldjük el a kompatibilis készülékekre! Azonnali üzenetküldés és jelenlét szolgáltatással bővített névjegytár: hívás előtt tudjuk, hogy a hívott fél ráér-e Sztereó FM-rádió: A rádió ébresztőként is működik. Játékok: Bowling Adventure Race Java™ alkalmazások: Java™ MIDP 2.0 (a MIDlet mérete legfeljebb 128KB lehet) Bevezetés, Fitness Coach Egyéb alkalmazások: PC Suite Wireless Village (azonnali üzenetküldés, jelenlét szolgáltatással bővített névjegyzék) Helymeghatározó alkalmazás és térképek a GPS-borítók segítségével (külön megvásárolható tartozék) Csatlakozás: Pop-Port™ felület Nokia adatkommunikációs kábel CA-42 Infravörös Böngészés: XHTML-böngészés TCP/IP-n Adatátvitel: EDGE*: Class 6 177,6 kb/s letöltési sebességgel GPRS (általános csomagkapcsolt rádiószolgáltatás)*: class 10, 62,4 kb/s letöltési sebességgel WAP 2.0, TCP/IP *Megjegyzés: az elérhető sebesség a hálózattól függ Push to Talk adóvevő: Push to talk adóvevő mobilhálózaton külön gombbal Valós idejű kommunikáció négyszemközt, vagy egy ember és egy csoport között. Válasszuk ki azt a személyt vagy csoportot, akivel beszélni szeretnénk, és a beszélgetéshez nyomjuk meg a Push to talk (PTT) gombot! Beszélgetést kezdeményező meghívók küldése SMS-ben és infravörös kapcsolaton át Nagyobb hangerő a Push to talk-hoz Személyes információ-kezelés: Névjegyzék, naptár, számológép egyéni gyorsbillentyűkkel Teendők listája (legfeljebb 30 bejegyzés) Híváskezelés: Gyorstárcsázás Napló: megőrzi a tárcsázott, fogadott és nem fogadott hívások adatait Automatikus hívásfogadás (csak fülhallgatóval vagy autóskészlettel működik) Hívástartás, hívás-várakoztatás, hívás-átirányítás, és a hívás időtartamának kijelzése Automatikus és kézi hálózatválasztás A hívó fél azonosítása képpel Konferencia-hívás (max. 5 résztvevővel, hálózatfüggő) Hangfunkciók : Hangutasítások Hangrögzítés Beépített kihangosító Kézi és automatikus hangerőszabályzás A telefon funkciói: Készenléti állapotban kibocsátott fény segít a telefon megtalálásában Időzített profilok (köztük 2 Saját stílussal) Automatikus billentyűzár Zseblámpa Iránytű Hőmérő Ébresztőóra Stopper Visszaszámláló óra Valutaváltó Számológép Digitális szolgáltatások: Felhasználói felületen (UI) futó témák 24 többszólamú MIDI csengőhang, MP3 csengőhangok, AMR hangfelvételek Háttérkép: a teljes kijelzőt lefedő színes kép Animált színes kijelzővédők Cserélhető színvilág Az értékesítési csomag tartalma: Nokia 5140i telefon Aktív fülhallgató HS-23 Akkumulátor BL-5B, Li ion 760 mAh Útitöltő ACP-12 Felhasználói útmutató Módosította Július 8, 2006 Szenoo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreaM14 Posted Július 18, 2006 Share Posted Július 18, 2006 Sony Ericsson F500i katt ha kíváncsi vagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarka Posted Július 19, 2006 Share Posted Július 19, 2006 NOKIA 3410. Elég béna telefon, de most szeretnék egy NOKIA 6230i-t! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atika93 Posted Július 21, 2006 Share Posted Július 21, 2006 http://geartest.com/images/top_nokia_ngage_01.jpg N-gage jatekgepem van mostmar azelott n3650 azelott se k300i Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel007 Posted Július 22, 2006 Share Posted Július 22, 2006 Nekem most épp egy SE K508i-m van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
maylo Posted Július 22, 2006 Share Posted Július 22, 2006 nekem egy lammer sharp Gx 25-ösöm van de már nem sokáig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakaman Posted Július 25, 2006 Share Posted Július 25, 2006 (Latkó @ Sep 27 2005, 06:24 PM) 22431[/snapback] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.Csaba Posted Július 25, 2006 Share Posted Július 25, 2006 lg b2100 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Menyus005 Posted Július 26, 2006 Share Posted Július 26, 2006 Sony t610i Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Július 27, 2006 Share Posted Július 27, 2006 Nókíjá 7650 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Július 29, 2006 Share Posted Július 29, 2006 (edited) Siemens C65... elég jó kis teló de már nem úgy szuperál mint 2 éve... (főleg hogy már úszott is strandon meg horgászatnál is belehullott a folyóba) szal már nem éppen olyna mint újkorában ezért akarok most venni egy új telót... nem vmi drágát olyan aki akar segítsen h. miylet vegyek... t-mobile, vagy panoonál kellene olyan 20-30 között de nekem a t-mobilenál lejön 15% kedvezmény (versenyengedéj) szal aki akar adhat tiipeket előre is köszi jah és nem előfizetéses kellene! talán a segítségekben kellene írnod! Módosította Július 29, 2006 ica Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kex Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 én nemrég vettem egy N-Gage -et Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 bocsi! azt hittem a mobiltelefonok témába vagyunk! bocs bocs bocs! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Igen szerintem is ide beleférnek a mobil témák a segítség rész így is elég kusza. Nekem is ajánlhatna valaki egy telót 45e körül. Most nokia 6100 -m van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max16 Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Sony Ericcson K700i (már lassan 2 éve) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
executioner Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 egy szar lg b2100 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts