TheGodfather Posted Március 20, 2006 Share Posted Március 20, 2006 szerintem a két játék a legjobb!!!! együtt,és nem lehet dönteni,de kinek hogy melyik/teccik gyerünk!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dontom23 Posted Március 20, 2006 Share Posted Március 20, 2006 Hát grafikában egyértelmű feelingben is EDDIG a Mafia,de majd még ez alakul.A The Godfather-ről jó véleményem van eddig bár az autók unalmasak(ahogy kinéznek)mindegyiknek az orra ugyan olyan szinte és ez nem jó meg sötétített ablak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGodfather Posted Március 21, 2006 Author Share Posted Március 21, 2006 ez mind ígyvan,de az utóban mindennél zavaróbb a hihetetlen érzékenység.... egyszóval POCSÉK ja és ezt találtam: nekem kiba**ottul teccik.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Március 21, 2006 Share Posted Március 21, 2006 nálam a maffia....eddig mert még a The Godfather-rel nem játszottam.....remélem nemsokára meglesz.,de addig is MAfia!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGodfather Posted Március 21, 2006 Author Share Posted Március 21, 2006 ha kell a godfather akkor feltettem 1 ingynelinket ahol fenn van! játékok-thegodfather szekcióben de eddig nemtudok dönteni a 2 game között(bár énindítottam a szavazást ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Március 21, 2006 Share Posted Március 21, 2006 OKs! ThNx! megnézem és kipróbálom.nagyon sokan azt mondják hogy nem jó.Vajon MiéRT? nem tudom ! De kifogom próbálni és megállapítom magam az biztos! :crazy: :non_banana1: :assassin: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuzaco Posted Március 21, 2006 Share Posted Március 21, 2006 Én most szedem a Godfather-t, a Mafia pedig király! Majd meglátjuk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 5, 2006 Share Posted Május 5, 2006 Godfather A film miatt is. A Maffia ellenszenves nagyon Godfather .A film miatt is. Maffia ellenszenves valamié. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matati Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 Hát ez nagyon nehéz kérdés. Szerintem a Mafia mer a Keresztapával csak egyszer jáccottam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ron8 Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Sztem a Mafia, azonban a a Godfather se semmi. A hangulatát nagyon eltalálták, és még a sikerhez (amennyi volt neki) hozzátartozik az is, hogy a Mafián kívűl nincs is vetélytársa. A Mafia-tól meg amúgy is 4 évvel (mostmár 5) később jelent meg. A Mafia azonban nem csak hangulatilag csúcs, de mindenileg is sztem. A legjobb játék, ami valaha készült. Sztem: Mafia: 99% The Godfather: 87% Csak a Godfather 2tőt el ne rontsák!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krizis82 Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Szerintem csakis a Maffia mind grafikailag,történetileg,stb., a Godfather naggyon elsiethették vagy mi, a környezet egyhangú, grafika full maxon is elég gagyi, föleg ahhoz képest hogy a maffia már régi játék mégis naggyon szép. Én naggyot csalódtam a Godfatherben. ennyi. köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Én is inkább Mafia párti vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PxE Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Egyértelmű, hogy a MAFIA a Godfather csak bohóckodás hozzá képest. Örülnék egy MAFIA 2-nek, de sajna eddig semmi hír róla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sky93 Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 hallotam meg láttam hogy csinálnak egy maffiás játékot a rockstaros srácok,szal GTA maffia powaaaaa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ron8 Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 hallotam meg láttam hogy csinálnak egy maffiás játékot a rockstaros srácok,szal GTA maffia powaaaaa Igen, az lesz a címe, hogy: L.A. Noire A hivatalos oldalon meg lehet nézni a trailerét (ami elég ígéretesnek tűnik sztem). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ron8 Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 Igen, az lesz a címe, hogy: L.A. Noire A hivatalos oldalon meg lehet nézni a trailerét (ami elég ígéretesnek tűnik sztem). Itt a link: http://www.rockstargames.com/lanoire/splash.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
touchdown Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 GTA + Mafia? én nem "mocskolnék" be egy Mafia szintű és komolyságú játékot egy GTAval..Már bocs.. PxE haverom szerint csinálják a kettőt, a készítők is megerősítették.. Hát nemtom... H honnan vette..jó is lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ron8 Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 GTA + Mafia? én nem "mocskolnék" be egy Mafia szintű és komolyságú játékot egy GTAval..Már bocs.. PxE haverom szerint csinálják a kettőt, a készítők is megerősítették.. Hát nemtom... H honnan vette..jó is lenne Szerintem nem egy komolytalan (eddigi) GTA féle részt fognak belőle csinálni. Legalábbis bízom benne, hogy a korhoz illő komolysággal áldják meg játékukat. Én bízom benne, márcsak azért is, mert más ilyen stílusú játékra a közeljövőben nem nagyon van kilátás:( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 Mafia majdnem minden szinten verte a Godfathert. Története csodás, és grafikailag is magasan lepipálja, bár régen készült. Egyedöl a védelmipénz behajtást szerettem a Godfatherben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ron8 Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 Azt nem értem, hogyha ilyen sok rajongója volt és VAN a Mafiának, akkor miért nem csinálnak belőle 2. részt??? Sztem az egyetlen ok a pénzhiány lehet. Dobjuk össze nekik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts