greeneagle Posted Április 21, 2007 Share Posted Április 21, 2007 nekem is mind fontos.és amikor játékot veszek/töltök figyelembe is veszem őket! Én azért a Játékélmény, kihívás-ra voksoltam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Április 21, 2007 Share Posted Április 21, 2007 Grafika:Letojom néha jobban tetszenek az 5-10 éves játékok,jobban lekötnek a géphez legutóbb Deus Ex-eztem. Játékélmény,kihívás:1értelműen CoD2,CS és egyéb multis játékok (mikor egymás anyukáját emlegetjük 1 adott munkakörben -Erre azt szoktam válaszolni h gyerekek ne bántsuk 1más anyukáját mert mindenkinek meg kell élni vmiből-) Hangulat:Hát itt megemlíteném a Silent Hill 2őt eszméletlen yo a hangulata főleg azért is (számomra) mert a kijátszása után -a sors fintora- felhívtak a haverok h nem nézzük e meg a silent hillt a moziba,amibe ugyebár a főkemény mumus az a piramisfej volt .Már 2x kijátszottam a gammát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Hát azért mind a 3 fontos egy játékban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Hangulat, sztori Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remus Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Sztem minden fontos... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 A grafika is naon fontos, de a kihívás a legfontosabb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 szerintem mind a 3 nagyon fontos, de a legfontosabb a grafika Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
novszabi Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Sztem a kihívás meg játékélmény. Nem vagyok olyan aki nem játszik egy játékkal mert rossz a grafikája. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Július 22, 2009 Share Posted Július 22, 2009 Grafika nálam sose számított, legfontosabb a játékélmény, azért ezt írom, mert főként szimulátorokkal játszok, ahol a fizika az első számú szempont. Vegyük például a Live for Speed nevű játékot, grafika már eléggé elavult, de olyan fizikát, mint amivel az rendelkezik nagyon nehéz csinálni Nem is nagyon tudnak Szóval azzal, akár még évek múlva is eltudok játszani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Július 22, 2009 Share Posted Július 22, 2009 nálam legelőre grafika utánn az élmény jah még sztori de ha grafika nem teccik akkor neki sem fogok a játéknak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 22, 2009 Share Posted Július 22, 2009 Grafika: Nem érdekel. Felőlem lehet full életszerű, akkor sem fog meggyőzni ez. A Worms is 2D-ben Worms. Játékélmény: Na ez az, ami engem igazából érdekel. Példaként említem pl. a PES sorozatot, Gran Turismo sorozatot a 4. részig, Patapon és Loco Roco sorozatot. Mindegyik grafikája nem a legjobb, egy kis huszárnak, akinek a fél éves játék régi már elavult. Hangulat, sztori: Na ez még, ami nagyon fontos, egy Final Fantasy nem lenne FF ezek nélkül Összegezve: Engem csakis a játékélménnyel és a hihetetlen hangulattal tud megvenni egy játék. A grafika nekem nem számít. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 22, 2009 Share Posted Július 22, 2009 Máig gamelek a COD2-vel, mer akkora játékélménye van, h csak na. A multi qrva jó, jobban szeretem mint a későbbi részeket. A grafika meg régi, de leszarom, imádom a gamet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi1986 Posted Július 27, 2009 Share Posted Július 27, 2009 Játékélmény, kihívás! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts