Raziel#666 Posted Március 20, 2006 Share Posted Március 20, 2006 Lehet hülyeséget kérdezek, de ezen sokat szoktak vitatkozni. Grafika - itt egyértelmű mire gondoltam Játékélmény, kihívás - itt pl. amit egy játéktermi játék játszásakor érzel düh és öröm Hangulat, sztori - ez is egyértelmű; pl. nem bírsz felálni a géptől mert annyira jó a sztori Írjatok a szavazatotokra példa játékot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Március 20, 2006 Share Posted Március 20, 2006 itt a példa: MATRIX : PATH OF NEO! sokaknak nem tetszik szóval csak annyit írok hogy marhajó a harcmodor és elég jól magábafoglalja az egész történetet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Március 20, 2006 Share Posted Március 20, 2006 Baldur"s Gate II - Nem a legszebb...viszont a sztori miatt örökéletű RPG!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
myke Posted Március 21, 2006 Share Posted Március 21, 2006 én azt mondom hogy a grafika nem a legfontosabb egy játékban...van olyan jáék, aminek olyan a grafikája, hogy leesek a székről, de aztán semmi történet...na ez a tipus nem annyira fog meg engem! van az aminél a grafika nem a legjobb, de olyan történetet irtak alá, hogy az mindent kárpótol ( SW: KotOR ) nekem a grafika nem fő szempont egy játéknál, ha az tetszik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
karanyi Posted Március 21, 2006 Share Posted Március 21, 2006 Nekem a hangulat az első, a grafika a második. Utoljára pl a Fable-nek volt sztem nagyon jó hangulata, de az egyik nagy régi kedvencemet, a System Shock 2-t nem sok játék verte le eddig hangulatban és sztoriban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aradi Gábor Posted Április 11, 2006 Share Posted Április 11, 2006 hát... nekem fontos a grafika is, de mivel vannak olyan játékok, melyeknek a grafikája nem 5*-os, de nagyon jó, élvezhető ezért is jelöltem a játékélményt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapper Posted Április 12, 2006 Share Posted Április 12, 2006 1értelműen a sztori, hisz ha valaki igazán játszani akar, az részese akar lenni a történetnek is, és a jó sztori magával ragadja, és ezáltal élvezi a játékot. 1. sztori 2. kihívás 3. grafika sztem ez a helyes sorrend... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
v4k0nd Posted Április 12, 2006 Share Posted Április 12, 2006 Xtem is első a Hangulat és a sztori! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyman Posted Április 12, 2006 Share Posted Április 12, 2006 Nekem annyira nem számít a grafika, pl.: Counter-Strike. Nekem a legfontosabb a kihívás, a játékélmény, főleg azért, mert én csak multis játékokkal játszok. pl.: Imperium Galactica -itt sincs nagy grafika Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:M-Jay:. Posted Április 12, 2006 Share Posted Április 12, 2006 Két példát tudok felhozni: 1) Diablo II: nagyon gyenge grafika, viszont a hangulat és a játékélmény mindenért kárpótol. 2) Néha még most is nekiülök egy-két szinte teljesíthetetlennek tűnő C64-es játéknak. NEM A GRAFIKA A LÉNYEG!!!! (szerintem, bár ez is fontos lehet manapság) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Április 12, 2006 Share Posted Április 12, 2006 igaz a grafika nem annyira fontos egy jó játéknál....inkább a játékélmény,sztori és a hangulat ilyen például a Lineage 2 aminek nem a legjobb a grafikája mégis eszméletlenül jó vele játszani.....nemmondom a Farcry-nál gyönyörü volt a tenger és a környezet is, de én nem tapasztaltam azt a játékélményt, ha már az FPS-eknél tartunk akkor nálam ezen a téren a Half-Life 2 mindent visz mert nemcsak a hangulat, sztori hanem a grafika is gyönyörü volt..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovi Ubi Posted Április 12, 2006 Share Posted Április 12, 2006 A hangulat. A Mafia anno úgy le tudott kötni és a végén amikor megölöd Samet és téged is megölnek öreg korodban hát komolyan majdnem elsírtam magam olyan élmény volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Április 16, 2006 Share Posted Április 16, 2006 mind a három dolog fontos ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moebius Posted Május 2, 2006 Share Posted Május 2, 2006 Sztem a hangulat és a sztori a legfontosabb. A másik 2 dolog sem elhanagolható mivel biztosan nem fogok elkezdeni játszani egy 0 grafikájú játékkal. Akkor már inkább olvasok egy könyvet De pl. egy jó sztori és hangulat könnyen magasba emelhet egy olyan játékot is aminek a grafikája nem épp a legjobb. Pl. az egyik kedvenc játékomnak, a Fahrenheit-nek sincs korszakalkotó grafikája mégis 3-szor végigjátszottam és minden alkalommal oda tudott szegezni a gép elé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadguy Posted Május 2, 2006 Share Posted Május 2, 2006 A játékélmény ill. sztori. Azok a legjobb játékok ahol mind a három megtalálható pl.:a Metal Gear sorozatok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Május 2, 2006 Author Share Posted Május 2, 2006 Most töltöttem le a Another World felújjított változatát. Ez egy régi game, de nagyon jó a sztorija. Meg kihívást is jelent. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 9, 2006 Share Posted Május 9, 2006 Grafika nem árt ha van.De vegyük a Fallout-ot.Régi grafika viszont nagyon jó sztori.De a Prince of Persia-kat se szeretik mert gondolkodni kell benne.Pedig nagyon jó grafika és a harc.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadguy Posted Május 9, 2006 Share Posted Május 9, 2006 Honnan szedted le az Another Worl felújított változatát? Régen én is sokat játszottam vele és érdekelne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Május 9, 2006 Author Share Posted Május 9, 2006 Innen, csak cracket még nem találtam hozzá. Ha majd lesz szólok, de ha te elöbb találsz szólj te is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Május 9, 2006 Author Share Posted Május 9, 2006 Elkezdtem hozzá keresni a Crackot és most sikerült találnom. <<ITT A CRACK>> Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadguy Posted Május 9, 2006 Share Posted Május 9, 2006 Dosbox alatt játszottam vele, de úgy nem az igazi. Remélem így játszható lesz (az irányitás picit nehéz volt). Nagyon köszi érte! Akinek ez bejön annak ajánlom a Flashback c. játékot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 9, 2006 Share Posted Május 9, 2006 Flashback??Mennyit szenvedtem vele De az se teccet meg ez a Another World téma sem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 10, 2006 Share Posted Május 10, 2006 Sztem a játékmenet a lényeg egy játékban. Na ja meg persze a grafika meg a hangulat. Ez a 3 dolog fontos egy sikeres játékhoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Május 10, 2006 Author Share Posted Május 10, 2006 Ha ezt nem mondod. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Május 12, 2006 Share Posted Május 12, 2006 Játékélmény sztori lényeges szerintem mondjuk a grafika sem elhanyagolandó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerikee13 Posted Július 8, 2006 Share Posted Július 8, 2006 grafika egyáltalán nemszámít..pl ottvana sodlat nagyonis jó game.inkább a játékélmény és a sztori jó az egészben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferion Posted Július 20, 2006 Share Posted Július 20, 2006 Én a Betreyal At Krondor-nal jobb crpg-vel még nem játszottam, pedig 1994-es game. Szerintem a legtöbb mostani játék nem tudja visszaadni a régi játékok hangulatát. A probléma -szerintem- az, hogy a grafika területén átestek a ló túloldalára. Szinte minden játék már szimulátor és emiatt engem személy szerint már nem kapcsol ki annyira! És egyre több primítiv játék kerül piacra! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma petite Posted Július 21, 2006 Share Posted Július 21, 2006 Nekem kivételesen a grafika fontos.De tulajdonképpen mindhárom valamilyen szinte beleszámít. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Január 25, 2007 Share Posted Január 25, 2007 Ez így együtt a legjobb, de egyébként az a fontos számomra, hogy jó legyen a játékélmény! Lehet szupi a grafika, ha egy nagy nulla a játék.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millye Posted Január 25, 2007 Share Posted Január 25, 2007 Szerintem is a hangulat és a játékélmény. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts