Vin Posted Március 19, 2006 Share Posted Március 19, 2006 Egy wap kiszolgáló progit keresek, és így az az elhatározásom, hogy ha megy a gép, akkor csak wapon a saját IP mre csatlakozok, így ingyen wapozhatok!; Nem létezik ingyenes wap kiszolgáló?? segítsetek pls! Vin Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janee008 Posted Március 19, 2006 Share Posted Március 19, 2006 érdekes elképzelés de ahoz hogy a saját gépedhez tudjál csatlakozni használni kell a hálózatot ami nincs ingyen.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agressor12 Posted Március 24, 2006 Share Posted Március 24, 2006 http://files.letoltes.com/internet/winwap-spbe-setup.exe Ezzel a programmal ingyen wapolhtsz!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakiiiii Posted Szeptember 13, 2006 Share Posted Szeptember 13, 2006 Operával tudsz számítógépen keresztül wapozni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gergo10 Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 de azzal a programmal csak pc-n lehet wapolni? vagy kell hozzá bluetooth? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 csak pc-n. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_HeadShotGaMeR Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Egyszerű ! java programozók átírját ezt a winwapot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 a program interneten működik, csak a wap környezetet emulálja le, szóval azzal nem mennének sokra.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
personic Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 Vegyél WIFI-s telot meg egy WIFI routhert otthonra és már lehet is netezni akár az ágyból is vagy az udvarról akár, de még néha bevásárlás közben is lehet a szupermarketben, végtelen sok lehetőség én már gyakorlóm öket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajani Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 kéne egy olyan progi mobilra, ami Bluetoothon küld egy webcímet, azt a gépen lévő progi megnyitja, lementi (vagy vmi) és átküldi telóra Bluetoothon, a mobilos progi megjeleníti és ha rámész egy hivatkozásra, akkor küldi a gépnek a webcímet megint sztem meg lehetne csinálni :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaloz007 Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 Honnan tudom hogy van -e wifi a telomban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 hát nézz utána vagy írd le a telód típusát és megmondom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
simaji Posted Október 16, 2008 Share Posted Október 16, 2008 Hello! Arra gondoltam, hogy esetleg azt lehetne megpróbálni, hogy otthonra veszel egy modemet a géphez és a telefonnal arra tárcsázol be vagyis a saját gépedre. Igaz még így sem lesz ingyenes... A legegyszerűbb tényleg a wifi és szerintem nagyon meg is éri. Bye! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts