tibiole Posted Március 18, 2006 Share Posted Március 18, 2006 Élőfotók a világelső 10 megapixeles Samsung mobilról A Samsung SCH-B600 típusjelzésű újdonság jelen pillanatban a világ legnagyobb felbontású fényképezős telefonja. A 10 millió képpontot számláló képszenzorral ellátott kamera a mai elvárásoknak megfelelően (LED-alapú!) autofókusszal büszkélkedhet, ezenkívül pedig még háromszoros optikai zoommal is fel van vértezve. Ezek mellett az ötszörös digitális zoom, vagy a vaku tulajdonképpen már nem is olyan nagy szám. Videós üzemmódban QVGA felbontású, 15-30 képkocka/másodperc sebességű anyagok rögzíthetők. A készüléknek nem csak a kamerája, hanem a kijelzője is az abszolút csúcskategóriában versenyez. A 2,2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 240x320 képpontos felbontású, az általa megjelenített színek száma pedig meghaladja a 16 milliót (True Color). A CDMA 2000 1X EVDO (800 MHz) rendszerű SCH-B600-zal akár televíziós adásokat is lehet fogni, ugyanis az S-DMB műholdas TV-vevő sem hiányzik a telefonból. Az integrált memória MMCmicro memóriakártyák segítségével bővíthető, ezenkívül pedig Bluetooth technológia, PictBridge nyomtatási technológia, valamint MP3 lejátszó szoftver is került a készülékbe. A TV-kimenet és a 128 szólamú polifonikus hangzásvilág tulajdonképpen már csak a hab a tortán. A kereskedelmi forgalmazás várhatóan 2006 harmadik negyedévében kezdődik majd meg, természetesen hol máshol, mint Dél-Koreában. Az első 10 megapixeles telefon kezdőára 150 ezer forint körül alakul majd. Mint ismeretes, a Samsung 2004 novemberben mutatta be első 5 megapixeles kamerás mobilját, majd pedig ezt követően tavaly márciusban, a CeBIT-en leplezte le első 7 megapixeles fényképezős telefonját, az SCH-V770-et. Ezután jött az SPH-V8200-as modell, mely 2005 novemberében már nem kevesebb mint 8 millió pixelt bocsájtott a fotós kedvű mobilosok rendelkezésére. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Március 18, 2006 Share Posted Március 18, 2006 Hát szerintem ez már túlzás.Szerintem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted Március 19, 2006 Share Posted Március 19, 2006 Ha akar valaki egy MP3 lejáccót, fényképezőgépet, TVt és mobilt egyben, akkor annak megéri. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
karanyi Posted Március 19, 2006 Share Posted Március 19, 2006 Ha lenne lém és gsm képes lenne biztos hogy azonnal megvenném! Bár a 10 megapixelnek nincs jelentősége (inkább az optikai zoom), legalábbis haveromnak 6 mp-es telefonja van (xcute), és ott sincs különbség a 2 és a 6 megapixeles képek között számítógépen nézve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janee008 Posted Március 19, 2006 Share Posted Március 19, 2006 szerintem ennek nincs sok értelme.... ha valaki nagyfelbontású képet szeretne csinálni az vegyen egy profi digitális fényképezőt.... inkább fejlesztenének más területen pl a hangminőség vagy kisebb áram fogyasztás esetleg jobb antenna... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robox Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Én akkor se vennék Samsung telot egyszer volt alig tudtam megszabadulni töle jó telo szo se róla de se játékot se témát nem lehet változtatni rajta sajna d-720 volt nekem ano! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani a nagy @ú Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 Ez má túlzás!!!!Aki fényképezni akar vegyen egy fényképezőt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Január 16, 2007 Share Posted Január 16, 2007 Nem semmi 10 megapixeles... De egyetértek karanyi-val és janee008-al! Aki ilyen extra minőséget akar annak alap, hogy optikai zoom legyen rajta, de azt meg már érdemesebb fényképezőgépbe tenni. És én még ott leragadtam, hogy 8 megapixel.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petike4ever Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 nemlátszanak a képek Pedig érdekelne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 Én akkor se vennék Samsung telot egyszer volt alig tudtam megszabadulni töle jó telo szo se róla de se játékot se témát nem lehet változtatni rajta sajna d-720 volt nekem ano! lehet tenni samsungra játkot nézz utána nekem épp Samsung E900 van és fullosan megvagyok vele elégedve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangster_dany Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 Nekem se látszanak a képek, ezért dobtam egy linket róluk: http://www.engadget.com/2006/03/09/live-from-cebit-samsungs-sch-b600-10-megapixel-cameraphone/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
onix20 Posted Október 9, 2007 Share Posted Október 9, 2007 Hát igen a fényképezögépet cipelned kell ez meg mindig ott van a kéz alat szerintem nagyon jó fele fejlődik Én most vetem u600 at :S ha tudtam volna akor ilyet vetem volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
endrush Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 10 megapixel ? Minek annyi ha még az ember se lát annyit ? Én sose vennék Samsungot !! Az én szememben a samsung nem telefon....jó TV, meg minden de nem telefon !! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts