dohren Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 thx, de ez sata-s, ott mar nincs jumper mert minden eszkoz onallo kabelen van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 Jah, azt nem láttam, hogy sata-s! Akkor probáld meg azt hogy másik helyre dugd az alaplapon a kábelt! Ha van a lapodon sata II, akkor abba próbáld meg át dugni! ui: ne idézd az előtted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohren Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 ok. megprobalom, majd ha hazaerek valamikor ui: ok nem idezgetek foloslegesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 A havernak is volt ilyen problémája, és kiderült, hogy megment benne valamilyen mechanikus alkatrész. Kicserélte egy újra, azóta no problem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
___bagoly Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Nekem NEC DVD-íróm volt. Sokan dícsérik, lehet hogy csak én fogtam ki egy gyengébb minőségű daradot, de kb. 100 megírt lemez után se írni, se olvasni nem hajlandó. Csak kattog és karcolja össze a lemezekt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohren Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 en merem ajanlani a samsungokat is. nekem szemely szerint az van otthon satasban es a ceghez is azokat hozunk. eddig semmi gond vele. a toshibak kicsit elfaradnak egy ido utan. a NEC (sata) mostanaban baratkozom (nem volt samsung nagykerben es ezt hoztam a ceges gepembe). hosszu tavu tapasztalatom nincs, az eddige benyomasok kellemesek rolla ui: LG ki kell fogni a jo szeriat. mivel nem sajat gyartosora van. 4-5 vagy tobb helyrol veszi es csak felcimkezi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohren Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 atraktam masik sata portra, csereltem kabelt. helyzet valtozatlan. olvasni tudok vele de pl irni mar nem most behoztam ceghez, megnezem itt mit csinal. thx a segitsegeket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohren Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 ceges gepembe tokeletesen mukodik. olvasni es irni is tudtam vele. ezek szerint a windows hulye otthon. tul drasztikus lett a a windows telepito sajat megpiszkalas... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi14 Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Hy! Az író márkája milyen, mert, ha Samsung akkor dobd ki, és vegyél másikat. Csak azért mert nekem is Samsung íróm volt, és azzal voltak ilyen gondok. Ha becsuktam kinyitódott, ha kinyitottam becsukódott, és engem nagyon idegesített. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Te most komolyan gondolod azt, hogy a Samsung kiadna úgy egy írót, hogy a tálcája össze-vissza megy? Fel sem merül benned, hogy kifogtál egy gyári hibást? Vagy ha kézzel nyomod be a tálcát az se tesz jót. Nekem is Samsung van a legújabb és nincs vele semmi gond. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Hi ! Megerősítem, nekem is Samsung van, de nem tapasztaltam hibát. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohren Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 udv igen samsung. nekem nem volt meg bajom vele es a ceghez is hoztunk mar jo par darabot. mint irtam a ceges gepemben ok. otthon egy altalam piszkalt xp van tepeitve (2 hete ) es azota csinalja ezt. elotte tokeletesen mukodott (marciusban vettem) olyan, mintha egy progi vagy valami allandoan olvasna/figyelne a meghajtot es e miatt nem tudok vele irni es huzza vissza a talcat. magatol nem nyitja ki. a hetvegen ujrahuzom az xp-t (nem piszkaltat ) meglatjuk mi lesz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohren Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 udv problema megoldav. az beintegralt AHCI driver volt a gond okozoja. inteltol letoltottet tettem be es azzal produkalta a leirt jelenseget. leszedtem a gigabyte oldalarol a drivert. azt integraltam es megoldodott a problema. remelem, segit majd valakinek a jovoben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorzoli Posted Június 13, 2008 Share Posted Június 13, 2008 Üdv. Nálam is volt ilyen probléma Pioneer ddv irommal. Én visszavittem kicseréltettem és lőn nem javult meg. UGyan ugy lassan irta a dvd ket. És mi volt a baj? Hát a nero verziója. Probálj ki másik verzióju nerót. Nekem bevált. Huh vazzeg most nézem ez a probléma 2007 decemberi XD. NA mindegy jobb ksőbb mint soha Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyson Posted Június 13, 2008 Share Posted Június 13, 2008 A probléma az hogy a Win mindig átállítja az UltraDMA módból a Samu írókat PIO-ba. MÉRGET MERNÉK RÁ VENNI hogy nálad ez a probléma. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
McKane Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 hello! Ismét zargatnám a piratésokat egy technikai jellegű kérdéssel.. Van nekem a gépemben egy CD/DVD - író. Pontosabban: HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA Device . Ez produkálja azokat a tüneteket, hogy egypár dvd-t nem olvas be. De ezek olyan dvd-k amelyeket 1 héttel ezelőtt kapásra beolvasott.. Viszont mostanában már alig akar dvd-t beolvasni.. A meghajtó firmware dátuma Everest szerint:2006.11.20. Szerintetek mi lehet a hiba? Ui.: már tisztításon is átesett a lézerfej.. A válaszokat elöre is köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jihad Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 Sziasztok! Nekem olyan gondom lenne, hogy 1-2 napja tettem fel a windows integrált sp3-ját, és azóta nem működik a dvd-író/olvasó! 19-es Kódra hivatkozik, ami így hangzik: "A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a rendszerleíró adatbázisban) nem teljesek vagy sérültek." Ja és próbáltam frissíteni, eltávolítani majd hardver hozzáadással újra feltenni, de semmi változás:P Ha valaki segítene azt nagyon megköszönném!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 Szia ! Távolítsd el, majd csinálj egy Töredezettség mentesítést, indítsd újra a gépet és élesítsd be megint az eszközt. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jihad Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget, rendes vagy! Remélem ez majd használni fog! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamillionare Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Hello! Pár hónapja a Pioneer DVD-RW DVR-111D típusú írom, nem hajlandó megírni néhány lemezt! Elkezdi írni, 1-2%-ot ráír és utána kiír ilyet, hogy lézer hiba, cd írási hiba! Mi lehet a gond? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Miylen Dvd-re írsz???Milyen sebességgel?? Probáld lassabban, mint a max sebesség, néha nekem is van ilyen, ha olcsóbb dvd-re írok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamillionare Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Olcsó dvd-re írok (Quer), 8x-os-an, és nagyon idegesít a dolog, mert már alig van hely a gépen, de a cuccaim, egyre csak gyarapodnak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktmktm94 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Sziasztok! Lenne egy olay problémám hogy van egy Pionner(nem tudom milyen) Egy évig jól megirt mindent, egyszercsak átvittem a haverhoz és nem érzékelte visszahozta és nálam se.Mi lehet a baj,jumper?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d-boy Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Pioneer, Plextor, NEC, vagy ezek OEM változata. Nekem volt LG-m, TEAC-em de hulladék mindkettő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferri Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 Nekem egy Acer extensa 5620G laptopom van egy slimtype dvd a ds8a1p ata device Dvd íróval (Vista Home op.rendszerrel). A Verbatim Dvd lemezek írását rendre elrontja, a Dvd lejátszókon akad, kockás ill. ugrik a kép. Ugyanakkor a régi újraírható TDK lemezt viszonylag jól írja. Már cseréltem Nero-t, ill. írtam az Ashampoo-val is, de a helyzet ugyanaz. A gép új, májusban vettem. Tud valaki segíteni, mit tegyek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
V-Ba Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 Segítsetek plz.! Kb. fél éves pioneer íróm van Pioneer DVD-RW DVR-212D , és egyes cd-ket / dvd-ket nem olvas, nem másol rendesen (tehát elkezdi másolni, de 60%-nál teljesen lelassul, és nem végez a másolással). Szeretném kérdezni, hogy mi lehet a baj? És esetleg lehet-e segíteni rajta? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 Hát próbáld meg másik cd/dvd íróval vagy dugd át másik sata portba másik sata kábellel is kipróbálhatod (nekem is ilyen van kb. fél éves az enyém is eddig semmi baja nincs le is kopogom...) esetleg egy firmware frissítés ha még mindig nem lenne. Ha ezek se segítenek akkor kezd öregedni (fél év után :S van ilyen) ,de mivel garis gondolom még vidd vissza ha továbbra is fent ál a helyzet és ki kell,hogy cseréljék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
V-Ba Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 Okés. Köszöntem.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Fenix Posted Október 19, 2008 Share Posted Október 19, 2008 nekem van egy asus 2014L1T dvd íróm light scribe-os és satás,na most az miért lehet hogy a 2.4-szeres duplarétegű dvd-ket mind 4-szeresen írja?néhányat el is rontott majd megőrültem,már firmware-t is frissítettem rajt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandoo Posted Október 23, 2008 Share Posted Október 23, 2008 Sziasztok! Van egy Fujitsu Siemens Amilo A1667G laptopom, amiben egy Philips dvd+-rw sdvd843 dvd író/olvasó van. A gondom a következő. Újraraktam éppen a gépemet. Ahogy már tettem hamarabb is vele, ami eddig gond nélkül ment. Szóval: mióta újraraktam a gépet semmilyen "házilag írott" dvd-t vagy cd-t nem olvas be! DE az eredeti/gyári cd-ket beolvassa, pl.: az eredeti zenei cd-imet is beolvassa, valamit a driverek cd-t is, ami hozzá volt gyárilag, stb, stb... Tehát csak a házilag írottakat nem... Valakinek lenne valamilyen ötlete, hogyan lehetne megoldani ezt a problémát?! szerk.: miután ezt megírtam tegnap kipróbáltam a következőt: a Kezelésnél az Eszközkezelőben a meghajtót eltávolítottam, majd újraindítottam a gépet. Azóta már minden cd-t beolvas! DE a házilag írott dvd-ket még mindig nem! Segítsetek légyszíves! Előre is köszönöm! Üdv: Dani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts