FlashHU Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 ha nem jó, akkor installnál jelzi, hogy nem jó az író és fel se megy..., valszeg igen, a 106-os a legújabb, célszerű azzal kezdeni..., jah és downgrade-elni tudtommal nem lehet (régebbi nem megy rá az újabbra) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind2 Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 aham értem. köszönöm a hozászólásokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Pioneer-t vegyél sztem 111, vagy 112-t látom már először is jól választottál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 hát sajnos ez sem segített , de azért köszönöm mindenkinek a szándékot aki segíteni akart Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kinek1986 Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 Mi a baj a mostanival? Nekem is olyanom van, firmware-hackel, és kutya baja sincs, kb pont most 2 éves, kb 300 írással a háta mögött. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schorpyon Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 csak pioneer az enyém 1 éves és kb 3000 dvd-d írtam vele és csak egyszer takarítottam ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorka Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 Helosztok!! Van egy ilyen dvd iróm és az vele a gond hogy a üres dvd lemezeket mától fogva nem akarja beolvasni, csak pörgeti meg küszködik vele!Ma lecseréltem a windowst és ugyan az!!!De a kiirt dvd lemezeket beolvassa csak az üreseket nem amugy Verbatim dvd lemezt használok! Miért lehet ez a probléma? A válaszónak előre is köszi!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 nekem is van ilyenem, a +-os lemezeket egyáltalán nem írja és olvassa, ill. szentem az újakat se, firmware friss esetleg segít Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind2 Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 Mi a baj a mostanival? Nekem is olyanom van, firmware-hackel, és kutya baja sincs, kb pont most 2 éves, kb 300 írással a háta mögött. hi! elég sok lemezt írtam vele (több 1000). nem tudom, hogy mi lehet a baja, de legutóbb 5 ből 2 lemezt elrontott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorka Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 Nekem olvassa a +osokat csak nem irja amugy te nem tudsz felrakni új firmwaret? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 (edited) Használd az eszed és a Google-t Módosította Október 12, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokiv Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Nekem az a prob lenne a DVD íróval,hogy filmet,játékot nem indít,ill nem lehet róla feltelepíteni vagy bemásolni a hardra.Zene az megy gond nélkül,be is lehet másolni és le is játsza. Az író még új,de a régivel is ezt csinálta.A sec ide chanelon van mint master.Az alaplap Abit KD7 A.Előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 nekem toshiba dvd romom van az nagyon jól működik már 5 éve használom.az írómmal meg az a gond hogy nekem meg az dvd rw-ket nem akarja törölni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 cseréld le az ide kábelt... Nekem az a prob lenne a DVD íróval,hogy filmet,játékot nem indít,ill nem lehet róla feltelepíteni vagy bemásolni a hardra.Zene az megy gond nélkül,be is lehet másolni és le is játsza. Az író még új,de a régivel is ezt csinálta.A sec ide chanelon van mint master.Az alaplap Abit KD7 A.Előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokiv Posted Augusztus 21, 2007 Share Posted Augusztus 21, 2007 (edited) Kösz a segítséget,de nem az ide cable volt a hunyó.Firmware frissités segítet a gondon,most megy normálisan. Gőzöm sincs miért nem volt jó néki a régi. Módosította Október 12, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszas Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 Nekem is volt ilyen gondom LG dvd íróval, nekem a firmware frissítés se segített!!=>Kuka=>soha többet LG!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan wake Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B talán a dvd filmeket dvd video-ként kéne írni és nem iso-ba.ja és az én dvd íróm is 4163B.én feltettem hozzá az A106-os firmware frissítést.nálam az a gond néha ezzel az íróval hogy párszor nem akarja letörölni a dvd rw-ket.egyszer jó egyszer nem.amig bírja addig hajtom.utána úgyis libe scribe-ost veszek,és nem LG-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoliko Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Hali van egy lg dvd íróm, ami támogat minden fajta írást, de bármilyen dvd - t próbálok vele írni nagyon lassan kb. 45 perc alatt írja meg, akkor is olvashatatlanul. IDE kábelen van, a programok pedig : Burn4free; Nero 6,7,8; Ashampoo Burning Rom stb. ,de egyikkel sem müxik. Ha vki segíteni tudna megköszönném. HALI! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Először is milyen fajta? Ha Pioneer akkor meg lehet érteni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Off/ Mi a baj a Pioneer-el? On/ Talán alaplapi chipset driver-t kéne frissíteni. Az is lehet, h. túlzottan töredezett a partíciód. Vagy kevés a rendszermemóra...persze ezek csak tippek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshii Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Ott van, hogy LG a típusa... A helyedben megpróbálkoznék avval, amit Psion kollega ajánlot, esetleg egyszerre csak egy CD/DVD írkáló progit feltelepítve hagyni (mondjuk csak a NERO-t, a többit legyalulni), utolsó tippem, hogy vegyél egy rendes DVD írót. Pl. Pioneer-t vagy Plextor-t... Nálam a Pioneer 106-D cca. 4 éve húzza rontás nélkül és nem egy mai darab. Ráadásul a Pioneer még az olcsóbb a két ajánlott közül. Ha igazán kiváló íróra vágysz, vegyél Plextor-t. De az LG-t és társait nagy ívben kerülni kell, eddigi tapasztalataim alapján. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Off/ Mi a baj a Pioneer-el? Nem régen kiadtak egy hibás szériát a kezükből (az enyém is ebbe pusztult bele). Nem tudom hogy van-e még ezekből. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshii Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Minden cégnél vannak gyenge szériák, de Pioneer-ék nem a gagyi cuccokról híresültek el, szemben más gyártókkal. Jómagam még nem hallottam erről, de ez sajna mindenkinél előfordulhat. Az viszont tényleg gáz, ha sorozatban rosszakat ad ki, és itt ismét rá szeretnék mutatni az LG ezen hibájára. Mondjuk láttam én örömtől fénylő arcú emberkét is, akinek sikerült kifognia egy jó darabot, de inkább az ellenkezőjét láttam: anyázó, az ilyen "ramaty" dolgokat előállító céget bőszen szidó illetőket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Esetleg ha az eddigiek nem jöttek be akkor IDE kábel csere meg firmware frissítés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
erickoston Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 hát szerintem is próbálj egy firm frissítést, ha küldesz privit még linket is vadászok neked, na szia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifun Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 OFF: Múltkor vettem egy Pioneer-t, de írni nem akart. 10-ből 8 írás "Meghatározhatatlan CD-író hibával" végződött. Kicserélték minden szó nélkül. Eddig nem rontott a cserepéldány. On: Olvastass vele DVD-ket, CD-ket vegyesen. Egy idő után helyreáll(hat). Egy laptop írójánál legalábbis bejött ez a "módszer". Persze a külső DVD-író megvétele után éledt fel a kicsike. :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Ismeretségi körömben mindenkinek "pio" DVD írója van és még sennkit nem halottam panaszkodni. LG/NEC és társairól már annál inkább hallottam panaszt, ez utóbbival van saját negatív tapasztalat is. Persze egy DVD írónnál nem az az opció, h. hány lemezt ront el (egyet sem szabad önhibájából rontani). Hanem az, h. a megírt lemez más periférriák (különösen az asztali DVD lejátszók, PS2-esek, stb.) számára mennyire olvasható. Ilyen szempontból nekem a Pioneer kíváló írónak bizonyult, pedig nem az elsőt nyúzom. Most egy 212D-m van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi14 Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Sziasztok! Nekem van egy Samsung "Writemaster" dvd íróm, és az a gondom, hogy lassan ír. Én csak nérót használok, és akárhányszorosan írom, mindig ugyanolyan lassan csinálja. a CD-ket kb 30 percig írta max sebességen, a DVD-ket kb 1, 5 órán keresztül írja. Mi lehet a gond??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshii Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Lehet, hogy olyan lemezt használsz, amit nem lehet gyorsabban írni, esetleg a Nero beállításaival van gond, lehet hogy a firmware a ludas... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JooGee Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 hát nem is tudom. biztos nem a lemez a hibás. 2x sebességgel írva is 3x perc alatt meg kellene írnia egy dvdt. egyetértek az előttem szólóval. szerintem os firmware gondok lehetnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts