Wildebeest Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Milyen volt amúgy a meccs? Mert én csak a gólt láttam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 én meg egy csodát hoztam nektek talán lesz rá igény The Premiership Years 1992-2006, 14 seasons! http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=49820&view=findpost&p=538955 jó szórakozást mindenkinek ha jól nézem minden szezonról 1 óra 45 perc körüli összefoglaló! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 na ez kicsit arcul csapott azt hittem 14 bajnokság teljes összefoglalója talán egy kicsit érdekelni fogja az embereket.... ehhez képest.... pff Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 26, 2007 Share Posted Május 26, 2007 Thx a videokat! A Tottenhamé a wales-i csodagyerek A londoniaknak sikerült leigazolni a sokak által figyelemmel kísért Gareth Bale-t, aki mindenidők legfiatalabb wales-i válogatottja volt. A 18. életévét júliusban betöltő Gareth Bale-t több nagy klub, így például a Manchester United is csábította, ám a Southampton védője végül a Spurst választotta. Bale, aki tavaly minden idők legfiatalabb játékosaként mutatkozhatott be walesi válogatottban, hatmillió fontért szerződött Londonba, az összeg azonban elérheti akár a tízmillió fontot is. - Nagyon régóta figyeljük őt, és boldogok vagyunk, hogy nálunk folytatja. Elképesztő adottságai vannak, magas, erős, jól fejel, és fantasztikus a jobb lába - áradozott az új szerzeményről Damien Comolli, sportigazgató. Nem semmi banyek,pedig a MU és az Arsenal is hajtott rá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 Geráék kikaptak... Derby County 1 - 0 West Bromwich A. Asszem akkor nem jutottak fel... legalábbis szerintem nem lesz visszavágó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 nincs visszavágó sajna Pedig állítólag Gera jól játszott ! Nso: Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 2006-2007-s szezonjának utolsó mérkőzésén a Derby Country minimális különbséggel verte a West Bromwich Albion csapatát, így eldőlt, hogy előbbi, győztes gárda játszhat a következő idényben az élvonalban, míg a Gera Zoltán is a soraiban tudó együttesnek a nyáron ismét a másodosztályú szereplésre kell felkészülnie. Gera a hajrában már nem segíthette övéit a pályán, hiszen a 71. percben lecserélték. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 NA ez egy sajnálatos hír.Pedig szívesen néztem volna Gerát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 Keane hosszabbított a Tottenhammel Robbie Keane meghosszabbította szerződését a Tottenham labdarúgócsapatával. Az ír támadó új szerződése értelmében 2012-ig marad a White Hart Lane-en. A 26 esztendős ír válogatott támadó további öt évre, vagyis 2012-ig írt alá a Premier League-ben az ötödik helyen végző Spurs együtteséhez. Keane 2002-ben hétmillió fontért igazolt a Leeds Unitedből a Tottenhambe, amelyben mintegy 200 mérkőzésen 84 gólt szerzett. Az elmúlt idényben Keane kiemelkedő teljesítményt nyújtott, tizenegyszer vette be az ellenfelek kapuját a bajnokságban, míg összesen huszonkét gólt jegyzett. - Nagyon boldog vagyok a Tottenhamben, és szerintem ez az egyik oka annak, hogy ebben a csapatban sikerült kihoznom magamból a maximumot. Remek évek vannak mögöttem, és érzem, hogy a következő még jobb lehet – jelentette ki bizakodva Robbie Keane. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Hát ha sikerül megtartani Berbatovot is akkor jó kis csatárkettős lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Hát erre meg rákontrázok: Berbatov lehet Ferguson első sztárigazolása A Manchester United kész akár 28 millió fontot is kifizetni a Tottenham bolgár támadójáért, és még játékost is adna a pénz mellé. Dimitar Berbatov tavaly nyáron került a londoni együtteshez, a Spurs 10,9 millió fontot fizetett ki érte. A bolgár támadó remek szezont produkált, és felkeltette a sztárklubok figyelmét is, Sir Alex Ferguson például hajlandó lenne az átigazolási büdzsé egy negyedét a játékosra költeni. Berbatov menedzsere elismerte: jó esély van arra, hogy a futballista már nem a Tottenhamnél kezdi meg a következő szezont. A londoniak megdupláznák a bolgár jelenlegi 22 ezer fontos fizetését, a United azonban kész 70 ezer fontot folyósítani a játékosnak minden héten, a kísértés tehát meglehetősen nagy a focista számára. Ferguson egyébként 28 millió fontot különített el Berbatov megszerzésére, és a pénzen felül Luis Sahát kínálja a Tottenhamnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Nem lenne rossz igazolás a MU részéről Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Hát szerintem nem ér ennyi pénz és még mellé saha-t ? Na a frászt ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Berbatov megéri a pénzét,de ez kicsit sok..Sahaval meg nem tom mi a franc bajuk van.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
centerfield Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Bízom benne hogy marad Berbatov.!!!R.K.val vinni fogják a Spurs-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Hát igen és ha még társul Defoe és Lennon akkor huh! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
centerfield Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Amúgy nem tudni,hogy Gerával mi lesz? Nehogymá vmi görögszki csapat vigye el. Ha jól tudom akkor most bárhova igazolhat igaz?? Most vihetné a Boro. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 A WBA elengedi és eléggé érdeklődik a Boro Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 ezt nem itt kéne megvitatni Gerát egy nagyobb klubnál jobban el tudnám képzelni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 én lilaboy én már nem tudnám elképzelni egy nagyob klubban ! lassan öregszik és annyira azét nem sztárfocista ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
centerfield Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Pedig hidd el. ott lesz 1 nagyobb klubban az őszi rajtnál:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Jobb ha én kötekszek,mint egy Moderátor elhiheted Mért lenne öreg polipkám? szerintem most kéne igazán rátennie,mert nagyon felfigyeltek rá,most kéne ütnie a vasat amig meleg mondjuk kezdhetné egy középcsapatnál,ahol megmutathatná mit is tud igazán,utána jöhetne mondjuk a Pool,utána mondjuk Spanyolország,utána meg mondjuk a Hold... :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 nem mondtam hogy öreg csak hogy lassan öregszik már ! lehetséges hogy ott lessz és remélem is hogy úgy alakul ahogy te mondod ! csak szerintem nem lessz ott egy nagycsapatban ! bár kérdés az hogy mit értünk nagycsapatnak én a bajnokság első 4 helyezetjére gondoltam lehet ez volt a gond Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 én mondjuk el tudnám képzelni elsőre a Newcastle-nél pl. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 mondjuk a Newcastle-nél tényleg lenne keresnivalója és játéklehetőséget is kaphatna ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 igen és tudod mért ,mert ott nincsenek ugy mond gigászok én oda menedzselném,az biztos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Alves Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 Még hogy öreg,ez egy kicsit vicces..Megállja a helyét a Boroban vagy máshol.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 te hol tudnád elképzelni pl.? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Alves Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 Boro,Everton.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 neki több kell, tehetséges gyerek mehetne máshová is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Alves Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 Sztem is,egy nagyobb együttes is érdeklődhetne simán utánna!! OFF: Suliból írok..Van még 1 irodalom témazárónk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts