Juninho Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Tottenham Hotspurs [1 - 1] Blackburn Rovers Gólok: Defoe ill. McCarthy Holnapi párosítás,sajnos az utolsó forduló a 06-07es szezonból Blackburn R. - Reading Bolton W. - Aston Villa Chelsea - Everton Liverpoo - Charlton Athletic Manchester U. - West Ham U. Middlesbrough - Fulham Portsmouth - Arsenal Sheffield U. - Wigan Athletic Tottenham H. - Manchester C. Watford - Newcastle U. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Nem akart kockáztatni egyik csapat sem... mondjuk ettől még lehetett volna jobb meccs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Ezért jobb a spanyol bajnokság. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Pontosan miért? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Ezt én sem nagyon értem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Mert nem uncsik a rangadók. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Itt se de az FA kupa érdekében pihentetni kellett a fél csapatot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Szerintem egy olyan Barca-Real se lenne izgalmas amin "zs" kerettel állnak ki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Szerintem ez a Chelsea nem volt "zs"keret. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Nem,a cselzi alapból sz*r Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Ja télleg bocs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 De ha a hiányzókra nézel azért látszik, hogy nem a legkeményebb felállás volt... Seva, Drogba, Carvalho, Cech, Ballack, A.Cole, Robben... azért ezek alapemberek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Robben aztán nem alap..bár nekem a 3.kedvencem!Sheva meg nem ér sokat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 De azért nézdmeg hogy kik játszottak a Chelseaben meg a Mencsiben azért több kezdő volt a cehlseaben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Ez igaz,de a fiatalok se rosszak.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Ez bebizonyította milyen szinten van a Chelsea. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Az egy dolog, hogy a Chelseaben így is jók játszottak, de ha mindenki egészséges akkor inkább azok kezdenek akiket felsoroltam (kivéve Robbent) és az már majdnem egy teljes csapat... csak erős a kispadjuk és kész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Hát igaz Gufy..csak is a sztárok...De nekem ez a Scott Sinclair bejött!Sztem jól nyomta 1.PL meccsén kezdőként! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Mondjuk Eagles is jól tolta első PL meccsén az Everton ellen... gólt is lőtt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 De a jobbhátvéd se volt rossz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Nem is csúnyát rúgott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 A Wigan jobb gólkülönbségével maradt Premiership tagja A Premiership utolsó fordulójában vereséget szenvedett a Manchester United, ikszelt a Liverpool, a Chelsea és az Arsenal is. A Wigan legyőzte a Sheffieldet, ezzel előbbi bent maradt, utóbbi kiesett az angol élvonalból. A Manchester United meglehetősen álmosan kezdett, a kiesés elől menekülő West Ham harcosan lépett pályára az Old Traffordon. A bent maradástól függetlenül távozó Carlos Tevez az első félidő utolsó percében szerezte meg a vezetést, az argentin gólja győzelmet jelentett a vendégeknek, amivel a West Ham bent maradt az első osztályban. A Manchester nyolc hónap után szenvedett újra vereséget hazai pályán. A Liverpool hatalmas csatában szerezte meg a harmadik helyet. Gerrardék a Charltont fogadták, és már a második percben Holland gólja révén hátrányba kerültek. Xabi Alonso a 62. percben egyenlített, de tíz perc múlva Bent újra előnyhöz juttatta a Charltont. A Vörösök vereségükkel elvesztették volna a dobogó harmadik fokát, ám Kewell a hosszabbításban büntetőből egyenlített. Mivel az Arsenal csak 0-0-s döntetlent játszott a Portsmouth otthonában, a Liverpool megtartotta harmadik helyét a tabellán. A Wigan idegenben tudta legyőzni a Sheffield Unitedet, a két csapat ezzel helyet cserélt a tabellán, előbbi bent maradt, míg utóbbi kiesett. A Wigan mai győzelmével pontszámban beérte a Sheffieldet, és eggyel jobb gólkülönbségével kiharcolta a bent maradást. Premiership, 38. forduló: Blackburn R.-Reading 3-3 G.: McCarthy 21., Bentley 56., Derbyshire 67., illetve Seol 36., Doyle 58., Gunnarsson 77. percben Bolton W.-Aston Villa 2-2 G.: Speed 32., Davies 58., illetve Gardner 37., Moore 81. percben Chelsea-Everton 1-1 G.: Drogba 57., illetve Vaughan 50. percben Liverpool-Charlton Athletic 2-2 G.: Alonso 62., Kewell 90. – 11-esből, illetve Holland 2., D. Bent 71. percben Manchester U.-West Ham U. 0-1 G.: Tevez 45. percben Middlesbrough-Fulham 3-1 G.: Viduka 34., 47., Wheater 45., illetve Davies 42. percben Portsmouth-Arsenal 0-0 Sheffield U.-Wigan Athletic 1-2 G.: Stead 38., illetve Scharner 14., Unsworth 45. percben Tottenham H.-Manchester C. 2-1 G.: Keane 10., Berbatov 32., illetve Mpenza 40. percben Watford-Newcastle U. 1-1 G.: King 52. (11-esből), illetve Dyer 29. percben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 A nagycsapatok érdekes teljesítményt nyújtottak... most kellett volna tippmixelni mert lehetett ezt sejteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lackatonia Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 Sziasztok Én végignéztem a mufc elleni mérközést, de szerintem nem volt bunda. tartalékokkal kezdet a MU és a második félidőben 0-1 nél hármas cserét csinált. Behozta az ágyukat. De nem ment hálisten nekik, így bentmaradtunk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 Szerintem sem volt bunda, csak már nem vették olyan komolyan a nagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 A FIFA is vizsgálódik Tevezék ügyében A FIFA vizsgálatot indít Carlos Tévez és Javier Mascherano a West Ham Unitedbe való szerződése ügyében. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöke, Sepp Blatter bejelentette, hogy megvizsgálják a két argentin átigazolásának részleteit, és még a következő bajnokság előtt döntést hoznak az ügyben. A West Ham United két játékosa tavaly nyáron került Londonba (azóta Mascherano már tovább is állt a Liverpoolhoz), ám a kalapácsosok nem a Corinthianstól, hanem az MSI nevű végtől vásárolták meg a játékjogokat. A Premier League vezetősége 5,5 millió fontra büntette a klubot, de más szankciót nem alkalmazott a Kalapácsosokkal szemben, noha több klub is reklamált az angol szövetségnél. A FIFA azonban mélyebbre akar ásni, és ha megállapítják a szabálytalanságot, a következmény könnyen lehet, hogy kizárás lesz a West Ham számára. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lackatonia Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 Igen erröl már multhéten halottam, de csak pénzbirság lesz az egészből. Nagyon remélem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 Ne zárják ki őket mer a MU után a kedvenc csapatom az angolok között a WHU!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lackatonia Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 Na ennek örülök, bár én nem kedvelem a mufc-ot. De a bajnokok ligájában nekik szurkoltam. Rühelem a Milant. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 Hát én se bírom,Hajrá PooL!!!A BL-ben.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts