HULK15 Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Héhé óvatosan az angol védőkkel Terry-n azért ha jól emlékszem nem jutott túl Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Mert szétrúgta. Olyan szépen nem tudnak szerelni az angol védők. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Nem szépen hanem eredményesen ! (nem mindegyik) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 ettől függetlenül sok védő a legjobbak közé tartozik Terry,cole,carragher,ferdinand.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Hát azért szétrúgásnak nem nevezném... és nem az a lényeg,hogy szép legyen,hanem az hogy eredményes...mellesleg Terry csak néha szerel "nem szépen" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Csak tudjátok valakinek az tetszik, hogy eredményes legyen egy játékos, valaki pedig elvárja, hogyha már annyira eredményes, akkor még szépen is nyomja. Én a másik oldalhoz tartozok. Egyébként akiket felsoroltatok, azok az elit angol védők. A tobbi viszont nem nagyon kozelíti meg az ő szintjüket. Attól függetlenül a City az év üzletét kototte. 50 millió euró Robinhoért megérte, főleg így. Talán egy egész madridi szezon alatt lőtt ennyit, mint most 1 hónap alatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Amúgy én még mindig bosszús vagyok robinho miatt...anelka egyedül az... remélem a city-nek nem sikerül majd több sztárt hozatnia... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
system Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Kapufa?Igen szabadrúgásból...Lefociztatok?Hát azért nem volt túl sokszor a labda a mi térfelünkön... (Labdabirtoklás:67-33 a chelsea-nek...) Nem az a csapat focizza le a másikat, amelyiknél többet van a labda ezért ezt tisztázzuk, mert úgy látom, hogy nálad ezt is kell. A Chelsea meg nem tudott mit kezdeni a labdával, mert hátul még ment is a passzolgatás, de mikor már előre kellett játszani... Na, hát megérdemelten győzött a Liverpool Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Jah 7-8 pool-os a 16-oson belül...hát tényleg lefociztatok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
system Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Akkor most te nem csak velem vitatkozol, ha jól látom, hanem Hajdú B. Istvánnal is Mert ugyebár ő is mondta h a mai nap lefocizta a Liverpool a Chelsea-t idegenben!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Jaj istenem Hajdú B. akkora hülyeségeket tud mondani Úgylátszik most is bővitette a hülyeségeit 1 mondattal... amúgy külföldön vagyok és ebből az okból nem kellett Hajdú B. hülyeségeit hallgatnom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
system Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Akkor te tényleg vmi más meccset néztél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 jah vszeg a nigériai bajnokságot néztem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
system Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Hát nagy a valószínűsége, ha már ilyeneket írsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 A Robinho mesterhármas nem lehetett gyenge. Nagyon tetszik neki a sok favágó angol védő a spanyolok tán jobbak? ez a kijelentés még a PL indulása előtt megállta volna a helyét, de most már nem. Nem örülök az arzenál győzelmének ! én se Akkor most te nem csak velem vitatkozol, ha jól látom, hanem Hajdú B. Istvánnal is Mert ugyebár ő is mondta h a mai nap lefocizta a Liverpool a Chelsea-t idegenben!!! akkor H B I megint tévedett, mint a Fifában de azért ezt a győzelmet nem kell lebecsülni, mert 86 meccs az 86 mecss Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 Hát azért nem a légiósokra gondoltam. Ez a saját, szubjektív véleményem. Nektek más a véleményetek, nekem is más, ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 system,csak neked ma a spurs egyszerűen lefocizta a poolt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 számomra elég pocsék volt ez a forduló... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 hát én az arsenal meccsnek csak az első gólját láttam...már megint bedobás+fejes...hihetetlen,hogy a góljaik több mint a felét ezzel a módszerrel szerezték... (mármint persze stoke) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 ja mert ott a csávó aki 40 métereket dobál... múltkor olvastam róla egy cikket de amúgy szánalmas mérkőzés volt. Walcott keze megsérült,Adebayor lába is fájt,Vp.-t kiállították(szerintem jogtalanul). De nem akarom védeni a csapatot mert pocsék volt a mutatott játék is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 mindenkinek becsúszik 1-2 rossz nap...amúgy a csávót sztem lefogja igazolni vmeik nagyob klub(nem top klubra gondoltam) csak azért,hogy bedobálja a labdákat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Pont most kelletett felébredni a spursnak, amikor pool ellen játszanak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy9211 Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Halmosi miért csak elvétve játszik ? Nyáron még ő volt a Hull legnagyobb igazolása. Elvileg... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy9211 Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Priskin megint gólt lőtt. Talán végre lesz egy épkézláb csatárunk. Persze Sanyi mellett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 hát jó lenne főleg így h torgelle sérült ki tudja milyen formába lesz meccshiánnyal jó azért h priskin jól játszik egy erős bajnokságban mert azért az angol másodosztályban sem gyengék a védők Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Március 6, 2009 Share Posted Március 6, 2009 Sepp Blattert aggasztja a Premier League túlzott dominanciája „Aggódom amiatt, hogy a Premier League vitán felül a világ legerősebb bajnoksága – mondta Blatter a BBC Radiónak. – Olyan mértékű a dominanciája, hogy a többi bajnokság nagyon nehezen tudja felvenni vele a versenyt.” A 73. születésnapját március 10-én ünneplő FIFA-elnök azt is jelentős problémának tartja, hogy nagyon kevés csapatnak van esélye az élen végezni az angol élvonalban. „Egy olyan bajnokságban, ahol az indulók kétharmada vagy háromnegyede nem a bajnoki címért, hanem a kiesés elkerüléséért küzd, valami nem stimmel” – nyilatkozta Blatter, bár arra kíváncsiak lennénk, hogy mi a véleménye ezzel kapcsolatban a többi európai élbajnokságról. Blatternek az sem tetszik, hogy túl sok idegenlégiós szerepel az angol bajnokságban, ezért Richard Scudamore-t, a Premier League ügyvezetőjét megpróbálja meggyőzni egy ezzel kapcsolatos szabály bevezetéséről. „Megpróbálok hatást gyakorolni rá, hogy az angol játékosok számának növelése emelné a bajnokság színvonalát” – mondta a FIFA elnöke, majd rátért egy másik divatos témára, nevezetesen a külföldi klubtulajdonosok nagy arányára. Szerinte a gazdasági válság ebből a szempontból jót tehet, mivel ezek a befektetők visszatérhetnek saját hazájukba. „A pénzügyi válság jelenlegi helyzetében lehetséges, hogy ezek a vállalatok kevesebb pénzt fektetnek be az angol klubokba, mint a helyi befektetők, akik jobban tudnak azonosulni a csapatokkal.” Végül a 2018-as világbajnokságról esett szó, amivel kapcsolatban Blatter csak annyit mondott, hogy nem látja biztosítottnak a feltétlen sikert abban az esetben, ha Anglia rendezné a tornát. „Milyen előnye van Angliának? A stadionok állapotára, technikai felszereltségére rápillantva nem kétséges, hogy készen állnak ötvenezer vagy ennél több néző előtt lezajló mérkőzés megrendezésére, de ezzel nincsenek egyedül.” --------------------------------------------------- Engem inkább az zavar, hogy míg más csapatnál évekig dolgoznak a tehetségesek nevelésével és rájuk építik a csapat jövőjét addig máshol jön néhány könnyen meggazdagodott olajbáró akiknek fogalmuk sincs a pénz értékéről a labdarúgásban és hirtelen elköltenek 5-600 millió fontot! Ráadásul csak azért veszik meg a klubot, mert az ma "menő", nem pedig, mert előtte egész életükben nekik szurkoltak volna! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Március 7, 2009 Share Posted Március 7, 2009 Az Angol labdarúgás legjobb edzői: 1. Sir Alex Ferguson (East Stirlingshire, St Mirren, Aberdeen, Scotland, Manchester United) 2. Brian Clough (Hartlepool, Derby, Brighton, Leeds, Nottingham Forest) 3. Bob Paisley (Liverpool) 4. Bill Shankly (Carlisle, Grimsby, Workington, Huddersfield, Liverpool) 5. Sir Matt Busby (Manchester United) 6. Sir Alf Ramsey (Ipswich, England, Birmingham) 7. Jock Stein (Dunfermline, Hibernian, Celtic, Leeds, Scotland) 8. Arsene Wenger (Nancy, Monaco, Grampus Eight, Arsenal) 9. Bill Nicholson (Tottenham Hotspur) 10. Jose Mourinho (Benfica, Leiria, Porto, Chelsea, Inter Milan) http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1159767/THE-LIST-Sportsmails-10-greatest-managers-British-football.html http://sportgeza.hu/futball/2009/03/07/ferguson_minden_idok_legjobb_edzoje_angliaban/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy9211 Posted Március 7, 2009 Share Posted Március 7, 2009 Lehet hogy a világ legerősebb bajnoksága, de ugy látom, jelenleg csak a MU képest megszerezni a bajnoki címet. Chelsea, Liverpool már most elfogyott az Arsenal meg már rég rossz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 Manchester United - arsenal 0:0 Bajnok lett a MANCHESTER UNITED! megvan a 18. bajnoki cím, holtversenyben a liverpoollal, ez az aranyérem Sir Alex Fergusont a legeredményesebb szigetországi menedzserré tette – 31. nagy trófeáját szerezte a klub-vb-t leszámítva, eddig a Bill Struth (Rangers) és Willie Maley (Celtic) duóval holtversenyben állt élen, most már viszont egyedüli csúcstartó. jövőre remélem már a MU lesz a csúcstartó a bajnoki címek tekintetében. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 Így van, befogtuk a Liverpool-t, és jövőre is egyértelmű cél lesz a bajnokság megnyerése, amivel egyedüli csúcstartókká válhatunk. Ferguson nagyságát pedig talán nem is kell külön méltatni. Az egész csapat a maximumot nyújtotta az egész szezon során, voltak ugyan kisebb botlásaink, de nem lehet kérdéses, hogy megérdemelt a címvédés; ismét mi voltunk a legjobbak, immár sorozatban harmadszorra Glory, Glory Man. United! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts